- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.181
Bende öyle düşünüyorum kuzumKahvaltı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum kuzumKahvaltı
Ben yemek yedim mi sahurda mide ağrısı oluyor bütün gün. Ağır geliyor sanırım o yüzden en iyisi kahvaltı tost yumurta fln benim için.Bende öyle düşünüyorum kuzum
Anladım canım afiyet olsun şimdidenBen yemek yedim mi sahurda mide ağrısı oluyor bütün gün. Ağır geliyor sanırım o yüzden en iyisi kahvaltı tost yumurta fln benim için.
Soğan kürü gecikme yapar mı ki şaşırdım valla canım
Bende kahvaltı türü düşünüyorum canım yemek tarzi yiyince midem ağrıyor ve susuyorumKızlar sahura ne menüsü haırlıyorsunuz
Allah Allah söktürücü olarak söylerler onu geneldeVallah yapti anlamadim adet belirtileri var kendisi yoktu
Vallah yapti anlamadim adet belirtileri var kendisi yoktu
Allah razı olsun canımHumeyrosssssss bende okudum canım senin için Allah tez vakitte bebeğine kavuştursun seni ❤
Yok dun kan testi yaptim negatifGebe olmadığına eminmisin peki
Tabi ki de canım bende senin için okuyacaktim birazdan şöyle ismini niyetlenip okuyam hemenYok dun kan testi yaptim negatif
Mucizemm222 maalesef bende ise yaramadi
Kizlar bana okurken ismimle okurmusuz rica etsem
Tabi ki de canım bende senin için okuyacaktim birazdan şöyle ismini niyetlenip okuyam hemen
Hayirli sahurlar hepinizeKalktınız mı kızlar
Günaydın canımmGünaydın kızlar huzurlu bir güne daha başladık orucumuz kolay geçsin Allah kabul etsin inşallah