Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de aynıyım hep negatif gördüğüm için bi gün pozitif göreceğime umudum maalesef az😪 amma ALLAH ne dilerse o olur Ona güveniyorum Onun verdiği kadere seve seve razıyım.birbirmize dua ediyoruz merak etme güzel şeyler olacak biiznillah hepimiz için ❤🤲🏻
İnşAllah canım 🌹❤️

Canım böyle değildim ama artık son 3 4 aydır nedense olacağına dair bir umudum kalmadı gibi ya ne bilim kafaya takmak istemiyorum oda olmuyor
Canım benim sakın umutsuz olma Allah büyüktür. Ama senide anlıyorum bende bı ara öyleydim ama sonra kendime dedimki "herşeyin sahibi Allah sen iste rabbin büyük inşallah nasip edicek." Hem üzülmekte hiç bir şeye çare değil bize hayatı daha çekilmez yaptırıyor sadece. Sen evladının umuduna sarıl inşallah Allah tez vakitte nasip eder sana anneliği 🙏🙏Bende 3 yıllık evliyim 7 8 kez klomen tedavisi gördüm 3 aşılama oldum hiç birinden olumlu sonuç alamadım. Ve doktorların dedgine göre hiç bir problemde yok.

Meraba arkadaşlar bi sorum olacak çakşır kökü suyunu kadınlar içebiliyor mu getrtcem internetten ama ben mi içicem eşim mi bilemedim

Canım benim sakın umutsuz olma Allah büyüktür. Ama senide anlıyorum bende bı ara öyleydim ama sonra kendime dedimki "herşeyin sahibi Allah sen iste rabbin büyük inşallah nasip edicek." Hem üzülmekte hiç bir şeye çare değil bize hayatı daha çekilmez yaptırıyor sadece. Sen evladının umuduna sarıl inşallah Allah tez vakitte nasip eder sana anneliği 🙏🙏Bende 3 yıllık evliyim 7 8 kez klomen tedavisi gördüm 3 aşılama oldum hiç birinden olumlu sonuç alamadım. Ve doktorların dedgine göre hiç bir problemde yok.
Canım sen çatlama görmüştün bekliyordun dimi. Var mı vücuttta bi değişiklik nasılsın 😊

Kızlar sürekli hafif hafif başım ağrıyor bu belirti midir sizce 😅 bat 3 mayıs

Ah kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadı
Bazi insanlar fuzuli fazlalik Allah sana hayirlisiyla bir evlat versin hepimize uzulme elbet en guzel zaman da gelecek yavrun eltini yolmak istiyorum ne sinir bozucu 😅
Iki ay geciken adetin ardindan kan testi yaptim maalesef negatifdi dun agla agla bir hal oldum olmayinca olmuyor vardir Allah in bir bildigi belki vakti gelmedi daha dua edip bekliycez umutsuz olmamaliyiz ama umut kalmiyor bazen

X