- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.121
Oh iyi rahatla tutma içinde stres yaratma bide bu yüzden kendine stresten uzak durmamz lazm unutmaTaktım biraz şimdi sizlere anlatınca rahatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh iyi rahatla tutma içinde stres yaratma bide bu yüzden kendine stresten uzak durmamz lazm unutmaTaktım biraz şimdi sizlere anlatınca rahatladım
Amin canım inşallahh isteyen herkese nasip olsunGeçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah büyük tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah
Canım helal olsun. Tabi ki anlatıcaz birbirimize destek olcazHepiniz hakknızı helal edin sizide sıkıntımla üzdüm
Hepmzn sıkıntısı bir canm. Inşallah tez zamanda burdaki herkes bebeği olmuş olur. Geçmiş yıllardaki böyle topikleri görüyrm maşallah hepsinin olmuş. Ama işte zaman..Hepiniz hakknızı helal edin sizide sıkıntımla üzdüm
Evet canım her gittiğim doktor aynı şeyi söyledi çok streslisin stres varsa başka sebeb aramaya gerek yok demiştiOh iyi rahatla tutma içinde stres yaratma bide bu yüzden kendine stresten uzak durmamz lazm⚠ unutma
Kesinlikle kuzum peki doktorun dediği tıbbi bi sıkıntı var mı Hani nedeni belli mi .Evet canım her gittiğim doktor aynı şeyi söyledi çok streslisin stres varsa başka sebeb aramaya gerek yok demişti
Var mı sende de elti canımCanım helal olsun. Tabi ki anlatıcaz birbirimize destek olcaz
Yok tıbbı bir tanı koymadı sadece en son işte insülin direncim biraz yüksek çıktı. Ve de d vitaminim düşük çıktı ama bunlar da direkt gebeliğe engel değil demişti canımKesinlikle kuzum peki doktorun dediği tıbbi bi sıkıntı var mı Hani nedeni belli mi .
Stres yapma demesi kolay onlarazaman geçtikçe streste artıyor. Aklını dağıtabileceğin bi hobiyle falan uğraşsan.Evet canım her gittiğim doktor aynı şeyi söyledi çok streslisin stres varsa başka sebeb aramaya gerek yok demişti
Kayınbiraderim küçük canım benim. Yeni mezun oldu üniden. En az 5 sene daha rahatım. görümcem de yokVar mı sende de elti canım
Yapıyorum aslında canım iğne oyası falan yapıyormStres yapma demesi kolay onlarazaman geçtikçe streste artıyor. Aklını dağıtabileceğin bi hobiyle falan uğraşsan.
Ohhh çok şükür sevindim senin adınaKayınbiraderim küçük canım benim. Yeni mezun oldu üniden. En az 5 sene daha rahatım. görümcem de yok
Eltim olursa da ben büyük olcağım için sorun olmaz diye düşünüyorum o düşünsünOhhh çok şükür sevindim senin adına
Canm insülin direnci için birkaç ay bi ilaç veryolar sonra oluyo o şekilde olan çok duydum çok iyi bi doktor arastrn benceYok tıbbı bir tanı koymadı sadece en son işte insülin direncim biraz yüksek çıktı. Ve de d vitaminim düşük çıktı ama bunlar da direkt gebeliğe engel değil demişti canım
Evet kuzum avantajlısınEltim olursa da ben büyük olcağım için sorun olmaz diye düşünüyorum o düşünsün
Evet canım ilaç kullandım insülün direncim düştü 82 kiloydum şuan 74 kiloyum kilo da veriyorum yaniCanm insülin direnci için birkaç ay bi ilaç veryolar sonra oluyo o şekilde olan çok duydum çok iyi bi doktor arastrn bence
Kilo vermek faydalı olur canm vermeye devam et bitkisel beslen bitkisel macunlar kullan eşinde kullansn. Olur inşallah tez zamanda rabbim nasip etsin inşallahEvet canım ilaç kullandım insülün direncim düştü 82 kiloydum şuan 74 kiloyum kilo da veriyorum yani
Canım ben de aynıyım hep negatif gördüğüm için bi gün pozitif göreceğime umudum maalesef az amma ALLAH ne dilerse o olur Ona güveniyorum Onun verdiği kadere seve seve razıyım.birbirmize dua ediyoruz merak etme güzel şeyler olacak biiznillah hepimiz içinCanım böyle değildim ama artık son 3 4 aydır nedense olacağına dair bir umudum kalmadı gibi ya ne bilim kafaya takmak istemiyorum oda olmuyor
Canım Burda birbirimize madden manen iyi gelmek yoldaş olmak için varız öyle düşünme herşeye güzel olacak hazır mısınEvet canım her gittiğim doktor aynı şeyi söyledi çok streslisin stres varsa başka sebeb aramaya gerek yok demişti