- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.161
Bu mübarek ayda Allah inşallah dualarımızı kabul eder canım Allah tan umut kesilmezHenüz kaydedeğer bi şey yok bakalım canım nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mübarek ayda Allah inşallah dualarımızı kabul eder canım Allah tan umut kesilmezHenüz kaydedeğer bi şey yok bakalım canım nasip
Hamile olsaydım seni görünce korkudan çocuğumu düşürürdüm, belki de böylesi daha iyidir yazsaydın yaAh kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadı
Yaaa deme öyle kız mutlu oluyorumNeden olmasınnnnnn
Amiin canım hepimiz için inşallah amiinBu mübarek ayda Allah inşallah dualarımızı kabul eder canım Allah tan umut kesilmez ❤
Mutlu ol ki bebiş gülüşlerine gelsinYaaa deme öyle kız mutlu oluyorum
Hahah Allah razı olsun canım ya inşallahMutlu ol ki bebiş gülüşlerine gelsin
ALLAH razı olsunncanım benimHumeyrosssssss arkadaşım için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah tez vakitte kucağını doldursun evini senlendirsin evlat hasretini dindirsin
Niye o kadar geçikti canım adetin acabaBazi insanlar fuzuli fazlalik Allah sana hayirlisiyla bir evlat versin hepimize uzulme elbet en guzel zaman da gelecek yavrun eltini yolmak istiyorum ne sinir bozucu
Iki ay geciken adetin ardindan kan testi yaptim maalesef negatifdi dun agla agla bir hal oldum olmayinca olmuyor vardir Allah in bir bildigi belki vakti gelmedi daha dua edip bekliycez umutsuz olmamaliyiz ama umut kalmiyor bazen
Tatlı mı canım benim sıkıntım tatlı zatenTatlı düşkünlüğün yoksa çok tüketme canım o bile fark ettirr
Güldürdün kız beni bir dahakine öyle diyeyimHamile olsaydım seni görünce korkudan çocuğumu düşürürdüm, belki de böylesi daha iyidir yazsaydın ya
Ah amiiiinnhepimiz için inşallah canım yaHumeyrosssssss Arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin bu mübarek ayda evini bebek müjdesinin neşesiyle doldursun inşallah
Kıymalı yumurta yapayım dedim canımKızlar sahura ne menüsü haırlıyorsunuz
KahvaltıKızlar sahura ne menüsü haırlıyorsunuz
Niye o kadar geçikti canım adetin acaba
Normalde gecikmen oluyor muydu canımBilmiyorum canim sogan kuru yapmistim sanirim ondan doktorla konuscam yarin
Soğan kürü gecikme yapar mı ki şaşırdım valla canımBilmiyorum canim sogan kuru yapmistim sanirim ondan doktorla konuscam yarin
Afiyet olsun canım şimdidenKıymalı yumurta yapayım dedim canım