- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.101
ALLAH razı olsun canım benimBende Humeyrosssssss için okudum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH razı olsun canım benimBende Humeyrosssssss için okudum ❤
Ne kadar ayıp duyarsız ve merhametsiz bi hareket sen ona üzül kendine değil onun durumu çok aciz şuanAh kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadı
Ya bunlar beni strese sokuyor işte canım çocuğum hiç olmayada bilir herşey Allah dan hayırlısı olsun napalm Allah en kısa zaman da bizlerde nasip etsin inşallah kuzumNe kadar ayıp duyarsız ve merhametsiz bi hareket sen ona üzül kendine değil onun durumu çok aciz şuan
Eltin kendi hamile mi canm. Neden öyle bi hareket yapms sana niçin o tarz konuşmuş yani çok mu samimisnz olsanz bile düşmana denmez bu çok ayıp etmiş patavatszlk resmen. Benmde bak 2.5 yldr olmyo eltilermn hepsi doğurdu ama bana birgün kırıcı bişey demediler tabi havalarını attılar ama bana karşı tek söz söyleyemezler o yolu asla vermem.Ah kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadı
Bütün gününü rezil etti dimi. Boşver allaha havale etAh kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadı
Seni şimdi daha iyi anlıyorum canım sen kendini değil onlar seni strese sokuyor bırak mesefe koy arana muhattap olma öyle insanlarla vallahi kaynanam bana şakayla karışık öyle bir şaka yaptı evi terk ettim kimse kimseyi böyle birşey yüzünden kötü hissettiremez çünkü bu bizim elimizde olan birşey değil herşey Allah tanYa bunlar beni strese sokuyor işte canım çocuğum hiç olmayada bilir herşey Allah dan hayırlısı olsun napalm Allah en kısa zaman da bizlerde nasip etsin inşallah kuzum ❤
İnsanlar bazen ne konuştuklarını bilmiyorlar. Art niyetli mi boşboğaz mı eltin bilmem ama kesinlikle senin söylediklerini kafana takmanı hak edicek bir insan değil. İnsan hemcinsi olarak bir empati kurar. Çok kızdım gerçektenYa bunlar beni strese sokuyor işte canım çocuğum hiç olmayada bilir herşey Allah dan hayırlısı olsun napalm Allah en kısa zaman da bizlerde nasip etsin inşallah kuzum ❤
Vallahi burdan ben sinir oldum Allah ona da gösterir ama görür gununuİnsanlar bazen ne konuştuklarını bilmiyorlar. Art niyetli mi boşboğaz mı eltin bilmem ama kesinlikle senin söylediklerini kafana takmanı hak edicek bir insan değil. İnsan hemcinsi olarak bir empati kurar. Çok kızdım gerçekten
Samimiyet mi bilmiyorum kandillerde bayramlar da özel günlerde arayıp sorarız yani inanın bilmiyorum belki iyi niyetli söylmiştir sorun bendedir. Ama çok alakasızdı. Hamile değil bir çocuğu var başka düşünmüyormuşEltin kendi hamile mi canm. Neden öyle bi hareket yapms sana niçin o tarz konuşmuş yani çok mu samimisnz olsanz bile düşmana denmez bu çok ayıp etmiş patavatszlk resmen. Benmde bak 2.5 yldr olmyo eltilermn hepsi doğurdu ama bana birgün kırıcı bişey demediler tabi havalarını attılar ama bana karşı tek söz söyleyemezler o yolu asla vermem.
Aynen öyle yaptı canım allaha havale ediyorumBütün gününü rezil etti dimi. Boşver allaha havale et
Evet canım gerçekten hiç bizim elimizde olan bişey değil yaniSeni şimdi daha iyi anlıyorum canım sen kendini değil onlar seni strese sokuyor bırak mesefe koy arana muhattap olma öyle insanlarla vallahi kaynanam bana şakayla karışık öyle bir şaka yaptı evi terk ettim kimse kimseyi böyle birşey yüzünden kötü hissettiremez çünkü bu bizim elimizde olan birşey değil herşey Allah tan
Boşver sen yine de kalbini bozma Allah büyük canım benim bak dualar ediyoruz birbirimize elbet kabul olacakEvet canım gerçekten hiç bizim elimizde olan bişey değil yani
Canımm düşmanım da olsa Allah kimseyi evlat konusunda sınamasın çook zor biliyorsunuz işteVallahi burdan ben sinir oldum Allah ona da gösterir ama görür gununu
Bunda iyi niyet var mı bilmyrm canm. Çocuğu olmayan birine söylenecek şey degl. Mesafeli durmakta yarar var bilemedm şimdi. Sen yinede takma tabi boşver gitsinSamimiyet mi bilmiyorum kandillerde bayramlar da özel günlerde arayıp sorarız yani inanın bilmiyorum belki iyi niyetli söylmiştir sorun bendedir. Ama çok alakasızdı. Hamile değil bir çocuğu var başka düşünmüyormuş
İnşAllah canım allahım hepimize nasip etsin burada birbirimize üzlüyoruz da dua da ediyoruz hamile kalanlar oluyor seviniyoruz inşallah bu ay da güzel haberlerle sevinirizBoşver sen yine de kalbini bozma Allah büyük canım benim bak dualar ediyoruz birbirimize elbet kabul olacak
AminnnnnnAllahım sen bize karnımız burnunuzda bebek arabaları bebek giysileri odaları bakmayı almayı nasip et
Taktım biraz şimdi sizlere anlatınca rahatladımBunda iyi niyet var mı bilmyrm canm. Çocuğu olmayan birine söylenecek şey degl. Mesafeli durmakta yarar var bilemedm şimdi. Sen yinede takma tabi boşver gitsin