Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizde sorun nedir kac gebelik gecirdiniz diger gruptan yazmak istemedim zira konuyu dertlesmek adina acmis lakin sadece kendi sıkıntilarindan bahsetmek istiyor .
Bir problemim yok eşimde de yok sebebsiz. 2.5 yıl oldu hiç gebe kalamadım. Klomen çatlatma iğnesi femara gibi tedaviler gördüm olmadı yine olmuyor yani hayırlısı

Bir problemim yok eşimde de yok sebebsiz. 2.5 yıl oldu hiç gebe kalamadım. Klomen çatlatma iğnesi femara gibi tedaviler gördüm olmadı yine olmuyor yani hayırlısı
Benim bir akrabaminda sebepsizdi sonra kendiliginden oldu kafasini rahat biraktigi bir.zamnda biraz oluruna birakmaya calisin en azindan su pandemi gunlerinde sonrasinda maddi durumunuz el veriyorsa asilama ve tup bebek deneyin yalniz tavsiyem iyi bir merkezde yaptirin yoksa benim gibi embriyo kaynakli sikintilar yasayabilirsiniz

İşta artık kafamı rahatlatamıyorum herkes üstüme geliyormuş gibi hissediyorum yoruldum ben aşılama veya tüp bebek istiyorum ama eşim gitmiyor bir sorun yok ki olacaksa olacak işte diyor

Bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım

Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün

Z Zeynepfz5
Ahsen555 . OKUDU
adessa01 .
Mucizemm222
Life light
lettyortiz .
Humeyrosssssss . Okunacak arkadaşımız
Magnifiaque .
K Kubkubra
Larka
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur

Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥

Nasılsın canım diğer sayfayı okudum modun düşük geldi bana neden sıkıntı yapıyorsun uzuyorsun kendini bak bende senle aynı durumdayım bende 2.5 yıllık evliyim klomen kullandım yine de gebelik elde edemedik bende üzülüyorum ama elimden gelen bir şey yok Allah tan diyorum bu da bir sınav et dua ni Allah görüyor diyip motive ediyorum kendimi sende öyle yap canım benim kendini böyle uzunce hormonlarının dengesinde şaşar strese bağlı olarak buradaki arkadaşların hepimiz yanındayız biz senin

Canım böyle değildim ama artık son 3 4 aydır nedense olacağına dair bir umudum kalmadı gibi ya ne bilim kafaya takmak istemiyorum oda olmuyor

Canım böyle değildim ama artık son 3 4 aydır nedense olacağına dair bir umudum kalmadı gibi ya ne bilim kafaya takmak istemiyorum oda olmuyor
Canım benim zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu karamsarlığı belki daha hassas oluyoruz dönem dönem. Allahtan umut kesilmez aen kendini üzüp strese sokma. Zamanı var demek ki hepimiz için
. Önemli olan hayırlı olması üzme kendini.

Haklısın canım anlıyorsunuz işte siz beni. İnşallah olur hepimizin en kısa zamanda sana ne kadar olmuştu canım hatırlayamadım

Haklısın canım anlıyorsunuz işte siz beni. İnşallah olur hepimizin en kısa zamanda ❤ sana ne kadar olmuştu canım hatırlayamadım
Bu ay 1 sene oldu eşim için gidicekti nisan başında kısmet değilmiş. Ben avm de bebek arabası görüp hümgür hüngür ağladığımı biliyorum. Sadece kendimi üzdüğümle kaldım

Bu ay 1 sene oldu eşim için gidicekti nisan başında kısmet değilmiş. Ben avm de bebek arabası görüp hümgür hüngür ağladığımı biliyorum. Sadece kendimi üzdüğümle kaldım
Ah kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…