- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.081
Olsun tüketme umudunu müslüman ümitsiz olmaz. Rabbim herşeyi ömrümüzde inci gibi tek tek işliyor. Vardır hepimiz içinn güzel bi zamanıOlursun canım bir kaç güne inşallah oluruz gittikçe umutlarım tükeniyor ama sen tüketme daha 1 yıl bile olmamış olacak senin bebeğin inanıyorum
İnşAllah canım inşallahOlsun tüketme umudunu müslüman ümitsiz olmaz. Rabbim herşeyi ömrümüzde inci gibi tek tek işliyor. Vardır hepimiz içinn güzel bi zamanı❤
Sizde sorun nedir kac gebelik gecirdiniz diger gruptan yazmak istemedim zira konuyu dertlesmek adina acmis lakin sadece kendi sıkıntilarindan bahsetmek istiyor .İnşAllah canım inşallah ❤
Bir problemim yok eşimde de yok sebebsiz. 2.5 yıl oldu hiç gebe kalamadım. Klomen çatlatma iğnesi femara gibi tedaviler gördüm olmadı yine olmuyor yani hayırlısıSizde sorun nedir kac gebelik gecirdiniz diger gruptan yazmak istemedim zira konuyu dertlesmek adina acmis lakin sadece kendi sıkıntilarindan bahsetmek istiyor .
Teşekkürler canım allah razı olsunLife light arkadaşım için okudum Allah dualarını kabul etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah @ Mucizemm222
Benim bir akrabaminda sebepsizdi sonra kendiliginden oldu kafasini rahat biraktigi bir.zamnda biraz oluruna birakmaya calisin en azindan su pandemi gunlerinde sonrasinda maddi durumunuz el veriyorsa asilama ve tup bebek deneyin yalniz tavsiyem iyi bir merkezde yaptirin yoksa benim gibi embriyo kaynakli sikintilar yasayabilirsinizBir problemim yok eşimde de yok sebebsiz. 2.5 yıl oldu hiç gebe kalamadım. Klomen çatlatma iğnesi femara gibi tedaviler gördüm olmadı yine olmuyor yani hayırlısı
İşta artık kafamı rahatlatamıyorum herkes üstüme geliyormuş gibi hissediyorum yoruldum ben aşılama veya tüp bebek istiyorum ama eşim gitmiyor bir sorun yok ki olacaksa olacak işte diyorBenim bir akrabaminda sebepsizdi sonra kendiliginden oldu kafasini rahat biraktigi bir.zamnda biraz oluruna birakmaya calisin en azindan su pandemi gunlerinde sonrasinda maddi durumunuz el veriyorsa asilama ve tup bebek deneyin yalniz tavsiyem iyi bir merkezde yaptirin yoksa benim gibi embriyo kaynakli sikintilar yasayabilirsiniz
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah büyük tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallahHamileliğim kimyasalmışş
Nasılsın canım diğer sayfayı okudum modun düşük geldi bana neden sıkıntı yapıyorsun uzuyorsun kendini bak bende senle aynı durumdayım bende 2.5 yıllık evliyim klomen kullandım yine de gebelik elde edemedik bende üzülüyorum ama elimden gelen bir şey yok Allah tan diyorum bu da bir sınav et dua ni Allah görüyor diyip motive ediyorum kendimi sende öyle yap canım benim kendini böyle uzunce hormonlarının dengesinde şaşar strese bağlı olarak buradaki arkadaşların hepimiz yanındayız biz seninBendeHumeyrosssssss için okudum ❤
Canım böyle değildim ama artık son 3 4 aydır nedense olacağına dair bir umudum kalmadı gibi ya ne bilim kafaya takmak istemiyorum oda olmuyorNasılsın canım diğer sayfayı okudum modun düşük geldi bana neden sıkıntı yapıyorsun uzuyorsun kendini bak bende senle aynı durumdayım bende 2.5 yıllık evliyim klomen kullandım yine de gebelik elde edemedik bende üzülüyorum ama elimden gelen bir şey yok Allah tan diyorum bu da bir sınav et dua ni Allah görüyor diyip motive ediyorum kendimi sende öyle yap canım benim kendini böyle uzunce hormonlarının dengesinde şaşar strese bağlı olarak buradaki arkadaşların hepimiz yanındayız biz senin❤
Canım benim zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu karamsarlığı belki daha hassas oluyoruz dönem dönem. Allahtan umut kesilmez aen kendini üzüp strese sokma. Zamanı var demek ki hepimiz içinCanım böyle değildim ama artık son 3 4 aydır nedense olacağına dair bir umudum kalmadı gibi ya ne bilim kafaya takmak istemiyorum oda olmuyor
Haklısın canım anlıyorsunuz işte siz beni. İnşallah olur hepimizin en kısa zamandaCanım benim zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu karamsarlığı belki daha hassas oluyoruz dönem dönem. Allahtan umut kesilmez aen kendini üzüp strese sokma. Zamanı var demek ki hepimiz için
. Önemli olan hayırlı olmasıüzme kendini.
Bu ay 1 sene oldu eşim için gidicekti nisan başında kısmet değilmiş. Ben avm de bebek arabası görüp hümgür hüngür ağladığımı biliyorum. Sadece kendimi üzdüğümle kaldımHaklısın canım anlıyorsunuz işte siz beni. İnşallah olur hepimizin en kısa zamanda ❤ sana ne kadar olmuştu canım hatırlayamadım
Ah kuzum bugun eltim avucuna erik alıp resim atmış arkasından hamile olsaydın canın çekerdi aşerirdin yazmış ölür müsün öldürür müsün kadını mübarek aylarda komalık edeceğim olan o olacak yani sabahdan beri gözümde yaş kalmadıBu ay 1 sene oldu eşim için gidicekti nisan başında kısmet değilmiş. Ben avm de bebek arabası görüp hümgür hüngür ağladığımı biliyorum. Sadece kendimi üzdüğümle kaldım