Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🙏🙏 Bismillahirrahmanirrahim 🙏🙏

Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle

🙏 500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım 🙏

🤲🤲🤲 Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün🤲

@Zeynepfz5. OKUDU
Ahsen555 Ahsen555 . OKUDU
@adessa01.
Mucizemm222 Mucizemm222 OKUDU
@Life light OKUDU
lettyortiz lettyortiz . 🌹 Okunacak arkadaşımız
Humeyrosssssss Humeyrosssssss .
Magnifiaque Magnifiaque .
@Kubkubra
@Larka. OKUDU
🤗🤗🤗 Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur 😍😍

🙏🙏🙏Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar🙏🙏🙏

Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Kızlar yarın okucam inşallah bugün ki arkadaşımız için. Bugünüm çok yoğun geçti teli elime yeni aldım hepinize selam sevgiler ❤️

Hahah aminn 😅 Biraz surat yaptım ama şimdi düşünüyorum amaan sağlıklıyız birlikteyiz bu sefer de böyle olsun 🥰
Tabi canım yanında ya bir keresinde eşim sevgililer gününde annelerini davet etmişti çok fena bozulmuştum siz en azından başbaşa kalmışsınız 🤭😂

Ah evet canım ya eşimi baba olarak görmeyi o kadar istiyorum babalığını o kadar merak ediyorum ki.. Allahım aratma 💛
Açıkçası ben hayal bile edemiyorum nasıl bir baba olcagini çok istiyor çok hoşgorulu çok sevecen bir baba olur herhalde benim ki Allah im o günleri göstersin artık bize inşallah daha da bekletmesin 🙏🙏🙏🙏🙏

Sperm ve yumurtadan gelen kromozomlar sağlıklı olmadıgı için oluyormuş canım. Vardır tabi bi hayır
Bende bir kez geçirmişim. Adetim 2 gün geçtş fakat çok şiddetli ağrım vardı kasık da belde gidip Kan verelim dedim kanı verdim neyse lavaboya gireyim öyle gidelim dedim eşime adet olmuşum sonra ben hiç kan sonucuda bakmadım aradan bir iki ay geçti geçmş tahliller bakıyordum değerim 20 çıkmış şok olmuştum. Doktora sordum oda kimyasal gebelik geçirmşsin dedi 2 yılı geçti neredeyse

Bende bir kez geçirmişim. Adetim 2 gün geçtş fakat çok şiddetli ağrım vardı kasık da belde gidip Kan verelim dedim kanı verdim neyse lavaboya gireyim öyle gidelim dedim eşime adet olmuşum sonra ben hiç kan sonucuda bakmadım aradan bir iki ay geçti geçmş tahliller bakıyordum değerim 20 çıkmış şok olmuştum. Doktora sordum oda kimyasal gebelik geçirmşsin dedi 2 yılı geçti neredeyse
Doğrudur valla bu ılayı hiç haberi olmadan yaşayan çok varmış çok önemli bi durum değilmiş aslında korkmaya gerek yokmuş. Ama ben hala adet olmadım onu bekliyorum bugün öğrendim zaten kimyasal olduğunu doktor iki üç güne adet olursun dedi bakalım bir an önce olup bitsin istiyorum. İnşallah bizde anne olabiliriz Allahın izniyle

Doğrudur valla bu ılayı hiç haberi olmadan yaşayan çok varmış çok önemli bi durum değilmiş aslında korkmaya gerek yokmuş. Ama ben hala adet olmadım onu bekliyorum bugün öğrendim zaten kimyasal olduğunu doktor iki üç güne adet olursun dedi bakalım bir an önce olup bitsin istiyorum. İnşallah bizde anne olabiliriz Allahın izniyle
Olursun canım bir kaç güne inşallah oluruz gittikçe umutlarım tükeniyor ama sen tüketme daha 1 yıl bile olmamış olacak senin bebeğin inanıyorum

X