- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Burdayım canımm ben iki gündür okuyamadım kusura bakmayın bugün okiycam inşallah sıradaki arkadaşaKizlaaar uyudunuz mu sesiniz çıkmıyor gelin dertleşelim azcik
Ah canım bende seni çıktı sandım listeye geri ekleyeyim seniBurdayım canımm ben iki gündür okuyamadım kusura bakmayın bugün okiycam inşallah sıradaki arkadaşa
Evet canım dun den bildirim yapmistin hepimize toplu okudun senMucizemm222
Canim beni okudu sayiyorsun degil mi listede ki herkese okudum ben kimsenin hakkina girmek istemem
Suan umuda o kadar cok ihtiyaxim var kiBurada kullandığımız kürleri ettiğimiz dualarida yazalım umut olalım birbirimize
Ne zman dır bebek düşünüyorsun canımSuan umuda o kadar cok ihtiyaxim var ki
Aramıza hoş geldin canım burada birbirimize umut vermek için toplandıkSuan umuda o kadar cok ihtiyaxim var ki
Yok canim ya aklımda da bi türlü okuyamadım maalesef yarın tekrar başliycam inşallahAh canım bende seni çıktı sandım listeye geri ekleyeyim seni
Tamam canim ekledim ben yine seniYok canim ya aklımda da bi türlü okuyamadım maalesef yarın tekrar başliycam inşallah
Sağ olasınTamam canim ekledim ben yine seni
Vallahi canım benim akıntım 3 gün önceden başlıyor öyle anlıyorum ama ağrı hakkında hiçbir fikrim yokSağ olasınKızlar bişey sorucam sizce yumurtlama ağrısı 3-4 gün sürer mi? Adet ağrısı gibi oluyor
Bende o kadar sürmüyor canım. 1 gün anca sürüyor ama olanda vardır heraldeSağ olasınKızlar bişey sorucam sizce yumurtlama ağrısı 3-4 gün sürer mi? Adet ağrısı gibi oluyor
Hmm yine de sağ ol canım benimmVallahi canım benim akıntım 3 gün önceden başlıyor öyle anlıyorum ama ağrı hakkında hiçbir fikrim yok
Normaldir sanırım aslında bu kadar sürmüyordu sanki önceden bu ay bal tarçın çörekotu kullandım ya ondan mı acaba iyi mi gelişti yumurtalar bilemiyorumBende o kadar sürmüyor canım. 1 gün anca sürüyor ama olanda vardır heralde
Belkide olabilir canım adetin kaçıncı günündesinNormaldir sanırım aslında bu kadar sürmüyordu sanki önceden bu ay bal tarçın çörekotu kullandım ya ondan mı acaba iyi mi gelişti yumurtalar bilemiyorum
9 aydir fsh 26 cikti cycylo diye ilac kullandim ve testere disli aslan pencesi 2. Ay gittigimde 28 cikti tam hayal kirikligiydiNe zman dır bebek düşünüyorsun canım
Niye yükseldi ki acaba ilaç kullandığın halde şaşırdım9 aydir fsh 26 cikti cycylo diye ilac kullandim ve testere disli aslan pencesi 2. Ay gittigimde 28 cikti tam hayal kirikligiydi
Umarim birgun hepimiz burada mutlu haberlerimizi paylasirizAramıza hoş geldin canım burada birbirimize umut vermek için toplandık❤
Bende anlamadim 1 seviye bile dusmus olsa cok mutlu olacaktim ama o anı anlatamm bileNiye yükseldi ki acaba ilaç kullandığın halde şaşırdım