- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
Canım çok mu stres yaptin acaba o yüzden de olabilirBende anlamadim 1 seviye bile dusmus olsa cok mutlu olacaktim ama o anı anlatamm bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok mu stres yaptin acaba o yüzden de olabilirBende anlamadim 1 seviye bile dusmus olsa cok mutlu olacaktim ama o anı anlatamm bile
Üzülme canım en çok değeri stres etkiliyormuş sıkma kendini düzelir inşallahBende anlamadim 1 seviye bile dusmus olsa cok mutlu olacaktim ama o anı anlatamm bile
İnşallah kısa zamanda umudun gelir canımBilemiyorum ki bide malesef drlar pek ic acici yorum yapmiyorlar kestirip atiyolar sundandir bundandir diye...hemen tup bebek ama fsh yuksekken tup bebek tutmuyormus simdi hayit otuna basladim +testere disli aslan pencesi bir umut bekliyorum
İnşAllah canım hayırlısı olsunInsallah rabbim buyuk hayirlisiyla insallah cumlemizin muradini verir
İyi geceler canımKızlar ben çıkıyorum artık hayırlı geceler bebeklerinizi rüyanızda görün inşallah
Döngü günü 17 canım düzenim 28 günBelkide olabilir canım adetin kaçıncı günündesin
Günaydın canımm amin ^^Günaydın kızlar günümüz güzel haberler almakla geçsin bugün inşallah
Nasılsın canım güne nasıl başladın ben bugün pek enerjigimGünaydın canımm amin ^^
Günaydın canımGünaydın kızlar günümüz güzel haberler almakla geçsin bugün inşallah ❤
Naber güne nasıl başladınızGünaydın canım
İyiyim canım sabah sporumu yaptım temizliğimi yaptım enerji kalmadı bendeNaber güne nasıl başladınız
Hoşbuldum inşallah aminHoşgeldiniz kızlar aramıza olacak inşallah bizimde bebeklerimiz biraz daha sabır
Çok şükür canım orta halliyim ben tatlı pasta börek yapasım var ama ödevler de bi kenarda duruyor Enerjik olman ne güzellNasılsın canım güne nasıl başladın ben bugün pek enerjigim
Benide ekleyinBismillahirrahmanirrahim
Hayırlı sağlıklı bebeklerimizin olması niyetiyle
500 Ya Varis 500 Ya Musavvir esmalarini listedeki arkadaşlarımız sırasıyla okuyalım
Hergun bir arkadaşımıza okuyacağız süremiz 1 gün
@Zeynepfz5
Ahsen555
@adessa01.
Mucizemm222
Life light Okunacak arkadaşımız
lettyortiz
@Humeyrosssssss.
@Magnifiaque.
@Kubkubra
Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu listedeki herkes müjdeli haberi sırayla duyurur
Abdestli bir şekilde okursak daha faydali olur arkadaslar
Arkadaşlar eski sayfalara baktım ve iki gün boyunca okumayan arkadaşları çıkarttım listeden hak geçmesin isteyeni dahil ederiz yine ♥
Amin inşallahGünaydın kızlar günümüz güzel haberler almakla geçsin bugün inşallah ❤
Tabi canım ekliyorum hemenBenide ekleyin♥