- Konu Sahibi Mucizemm222
Iki çizgi var üçünde de hamile olabilirsiniz belirtisi var mı adet geçince yapsaydınızKızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü üsttekini iki gün çnce yapmıştım alttaki ikisini bu sabah ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki çizgi var üçünde de hamile olabilirsiniz belirtisi var mı adet geçince yapsaydınızKızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü üsttekini iki gün çnce yapmıştım alttaki ikisini bu sabah ????
Ayy inşallah canım yaHcg testiyse bebek var
Canım bekleyemedim adete 3 gün varIki çizgi var üçünde de hamile olabilirsiniz belirtisi var mı adet geçince yapsaydınız
Her sabah test yap canim zaten 14. Gunmus igne etkisi gecmistirAyy inşallah canım ya
Yarın sabah yine yapıcam canımHer sabah test yap canim zaten 14. Gunmus igne etkisi gecmistir
Klomen mi kullandınCanım bekleyemedim adete 3 gün var
EvettKlomen mi kullandın
Hadi insallah yarına koyulaşır iyice neler yaptin bu ay canimYarın sabah yine yapıcam canım
Hayırlı olsun canım bende gördüm.cizgi belli oluyor topigimizin ilk gebesiYarın sabah yine yapıcam canım
Anladım var görünüyor inşallah öyledir
İnşallah öyledir canımm rabbim hepimize hayrılısını nasip etsin sağlıklısını nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım bende gördüm.cizgi belli oluyor topigimizin ilk gebesi ❤
Umarım inşallahAnladım var görünüyor inşallah öyledir
İnşallah canım bakalım. 6 nisanda çatlstma iğnesi oldum bugün 14. Günü ilişkiden sonra sadece 1 saat sırt üstü yattım doktorun önerisiyle o kadar canımHadi insallah yarına koyulaşır iyice neler yaptin bu ay canim
İnşallah canımİnşallah öyledir canımm rabbim hepimize hayrılısını nasip etsin sağlıklısını nasip etsin inşallah
Iyi sevindim canm klomenle beraber dimiİnşallah canım bakalım. 6 nisanda çatlstma iğnesi oldum bugün 14. Günü ilişkiden sonra sadece 1 saat sırt üstü yattım doktorun önerisiyle o kadar canım
Evet cnmIyi sevindim canm klomenle beraber dimi
Canım var gibi. Keşke kan verebilsen daha sağlıklı olur aslınfa ama insan hastane gitmeye tedirgin oluyorKızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü üsttekini iki gün çnce yapmıştım alttaki ikisini bu sabah ????
Canım çarşamba gidicem inşallah adet olmazsamCanım var gibi. Keşke kan verebilsen daha sağlıklı olur aslınfa ama insan hastane gitmeye tedirgin oluyor
Helal olsun canım Allah kabul etsin hamile kalırsan ilk bize haber veriosun ona göreZ Zeynepfz5 Mucizemm222 Life light @Humeyrosssssss @Magnifiaque @Kubkubra arkadaslar hepinizin agzina yuregine saglik insallah hepimiz en kisa zamanda hamile kalip bebeklerimizi kucagima aliriz bende zeynep arkadasimiza daha onceden okumustum bu gecede sizlerin niyetleri icin okudum allah kabul etsin insallah. Bu topikte az kisiyiz dualarida kaciran arkadaslar oluyor baska dua topiklerine katildim benim niyetime okuyan her arkadasim icin okudum hepinizden allah razi olsun sizde haklarinizi helaledin.