- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.661
Tamam canım erken gebelik testinde silik çizgi gördüğüne eminsen gebelik olma ihtimali yüksek hakkında hayırlısı canımAy canım attım ya yoktur diye içimde de bı his var adet olacak gibi bilemedim bir iki güne olmazsam bı daha yapacam
Barla tol arasi biseydi böyle çok açık silik çizginin yeri belliydi sanki de hayırlısı bakalım nasip.insallah vardırTamam canım erken gebelik testinde silik çizgi gördüğüne eminsen gebelik olma ihtimali yüksek hakkında hayırlısı canım
Canım doktor ultrasonla bakınca rahimin kalınlaştığını falan söyledi mi?Barla tol arasi biseydi böyle çok açık silik çizginin yeri belliydi sanki de hayırlısı bakalım nasip.insallah vardır
Yok kuzum söylemedi geçen hafta perşembe gittim sadece kese yok dedi kan verdim gebelik çıkmadı BetaHCG değerim 0.100 çıktı arkadaşım da böyle olmuş 8 10 gün sonra gebe olduğunu öğrenmiş sordum vatsaptan yazıp doktoruma bı 10 gün içinde adet olmazsan geri gel bakalım tedavi yaparız ona göre yada eşinin de senin de kontrolünü yapalım dediCanım doktor ultrasonla bakınca rahimin kalınlaştığını falan söyledi mi?
Evet bu işler belli olmaz eğer 1 hafta daha olmazsan kan verYok kuzum söylemedi geçen hafta perşembe gittim sadece kese yok dedi kan verdim gebelik çıkmadı BetaHCG değerim 0.100 çıktı arkadaşım da böyle olmuş 8 10 gün sonra gebe olduğunu öğrenmiş sordum vatsaptan yazıp doktoruma bı 10 gün içinde adet olmazsan geri gel bakalım tedavi yaparız ona göre yada eşinin de senin de kontrolünü yapalım dedi
Canım kaç gün geride görünüyor bebek.2 haftaya kadar normal.o yüzden endişe etmeAhsencigim adetsin sanırım test yapmadan ağrı kesici falan içme sakın kızlar inanın hiç belli olmuyo örnek ben sonuç bekliyorum iç hiç rahat degil
Geçen ay 1 ay gecikti oldum yine bir hafta geciktiEvet bu işler belli olmaz eğer 1 hafta daha olmazsan kan ver
Neden oluyor acaba böyle.polistik falan değilsin değil mi?Geçen ay 1 ay gecikti oldum yine bir hafta gecikti
. Doktor ya hep ya hiç diye bişey söyledi tahlillerde de gelimsim haftasına göre geride dedi ama zaten rahim iki haftaya kadar bebeği tutarsa o zaman bebek normal ve sağlıklı yok değilse rahim rutmazmis dediLarka canım nasılsın. Sonuçların nasıl çıktı
2 hafta geride dediCanım kaç gün geride görünüyor bebek.2 haftaya kadar normal.o yüzden endişe etme
Canım allah büyük sen kendini yorma dinlen bu sürede.. Doktor ya hep ya hiç diye bişey söyledi tahlillerde de gelimsim haftasına göre geride dedi ama zaten rahim iki haftaya kadar bebeği tutarsa o zaman bebek normal ve sağlıklı yok değilse rahim rutmazmis dedive içtiğim ilaç yuzunden olabilir dedi
Ama kuşum normal değil mi sen adetten sonra öğrendin geç döllenmiş olmuyor mu2 hafta geride dedi
Sizinki geç döllenme olduğu için çok normal canım zamanla haftasını yakalar.2 hafta geride dedi
Hayır bebeğim çıkmadı kist falan da yok yumurtalık testi istemişti o da temiz çıktı kandaNeden oluyor acaba böyle.polistik falan değilsin değil mi?
Zaten haftaya kadar olmazsam gidicemEvet bu işler belli olmaz eğer 1 hafta daha olmazsan kan ver
Bı daha kontrole ya kızlar içinizde Ankara'da olan varmı özel hastaneye şey dicem Ankara'da olanlara ve gelmeyi düşünenlere koru hastanesini öneriyorum kızlar doktorlar bire bir ilgileniyo benim kadın doğum doktorumun numarası var bende eşimin arkadaşı anlattı doktorun kimse gece bile bişey olsa arayınca çıkıp geliyolarmis lokman hekime gittim o kadar öyle bişey duymadım doktorları korudaki kadar iyi değil lokman hekimdeki doktorum çok dönük konuşuyo korudaki doktorum nasıl kibar dille konuşuyo eşiniz girebiliyo yanınıza sohbet edebiliyorsunuz doktorunuzla insallah bu doktorumu değiştirmezZaten haftaya kadar olmazsam gidicem
Günaydın canım günün hayırlı olsun inşallahGünaydın kızlarrr
Sağol canımGünaydın canım günün hayırlı olsun inşallah