- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.701
İnşAllah oralara gerek kalmaz canım bakalım ne diyor doktorDaha ultrasona girmedi aşılama neymiş bi araştırda onu yaptıralım diyor
Yaaaa gerçekten mi bende aynı sorunu yaşıyorum ama benimki guatrdan olabilirmiş ama tiroid değerim normale döndü kanda belli TSH değerim d vitamini de eksikliğin var k da adet gecik.esine sebep değilM Mervvvveeeeeee bende sizinle aynı durumdayım 14 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı 0,100, ama hala regl olmadım 18 gün gecikti
Ya önce bu üstüne de biraz işle ilgili sıkıntı oldu. Yok dediğin gibi çok üstüne gitmiyorum bunaltmıyorum ama demek ki o benden çok kafaya takıyormuş
İkiz mi bebeklerinAyy inşallah canım kız çocuklarını çok seviyorumsiz ne yaptınız moane oldunuz mu canım Ahsen haklı kararlı ol her koşulda yanındayım de ama ne gerekiyorsa da yapalım de
Be. Haftaya bı daha gidicem ama baş dönmem mide bulantim var ve yj e aynı bakalım haftaya ne sonuç çıkacakM Mervvvveeeeeee bende sizinle aynı durumdayım 14 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı 0,100, ama hala regl olmadım 18 gün gecikti
Önemli biley değil canım eşim stresli bu araLife light konu ne kızlar ben anlamadım bı anlatın
Ayy çok sevindim canım hadi gözün aydın olsunAhsen555 Larka Humeyrosssssss Mucizemm222 kızlar çok şükür hiç bişey çıkmadı ilaç ve vitamin verdi sadece ♥
Üstümden nasıl bir yük kalktı var ya anlatamamAyy çok sevindim canım hadi gözün aydın olsun
Tabi canim rahatlamasını insan eşinde morali yerine gelmiştirÜstümden nasıl bir yük kalktı var ya anlatamam
Beni katmiyonuz artık kızlarÜstümden nasıl bir yük kalktı var ya anlatamam
Maalesef regl oldum canım 2 saat önceBe. Haftaya bı daha gidicem ama baş dönmem mide bulantim var ve yj e aynı bakalım haftaya ne sonuç çıkacak
Ben nedenini bilmiyorum valla, reglin 3.günü hastaneye gidecemYaaaa gerçekten mi bende aynı sorunu yaşıyorum ama benimki guatrdan olabilirmiş ama tiroid değerim normale döndü kanda belli TSH değerim d vitamini de eksikliğin var k da adet gecik.esine sebep değil
Yumurtalık testi yapacaklar onun için demiştir adetin 3. Günü gel diye doktorBen nedenini bilmiyorum valla, reglin 3.günü hastaneye gidecem
Ben olmadım dahaMaalesef regl oldum canım 2 saat önce
Çok şükür canım ilave destek ile olucak bu iş biiznillahAhsen555 Larka Humeyrosssssss Mucizemm222 kızlar çok şükür hiç bişey çıkmadı ilaç ve vitamin verdi sadece ♥
Aminn canımmTabi canim rahatlamasını insan eşinde morali yerine gelmiştirilaçlar takviyeler şifa olsun bebise vesile olur inşallah
İnşallah canımÇok şükür canım ilave destek ile olucak bu iş biiznillah❤