- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.641
Bende duymadım canım hiçPolikistikten ameliyat olanı duydunuz mu daha önce kızlar ? Var mı böyle bi şey en yakın arkadaşımın beyi doktor o dedi ameliyat olsun diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duymadım canım hiçPolikistikten ameliyat olanı duydunuz mu daha önce kızlar ? Var mı böyle bi şey en yakın arkadaşımın beyi doktor o dedi ameliyat olsun diye
Duymadım canım ben belki farklı bişey vardır
Ahsencigim adetsin sanırım test yapmadan ağrı kesici falan içme sakın kızlar inanın hiç belli olmuyo örnek ben sonuç bekliyorum iç hiç rahat degilBende duymadım canım hiç
Yok canım benim zaten pek ilaç içme alışkanlığım yok çünkü hepsi kesiyor benim adetimi bana iyi gelmiyor yaniAhsencigim adetsin sanırım test yapmadan ağrı kesici falan içme sakın kızlar inanın hiç belli olmuyo örnek ben sonuç bekliyorum iç hiç rahat degil
Amh testi yaptırdın mı canımAraştırdım evet varmış kızlar laparoskopik yöntemle ama zahmetli geldi bana kalsın
En yakın zamanda yaptırdığım 4,95 canım son yaptığım alamadım henüz hastane yeni açıldı manyak bi sistemleri var ordan doktoru tavsiye ettiler gittim gitmez olaydım sonuçları gidip almam lazım alıcam bu haftaAmh testi yaptırdın mı canım
Özel de mi yaptırdın devlette mi yaptırdın canım pekiEn yakın zamanda yaptırdığım 4,95 canım son yaptığım alamadım henüz hastane yeni açıldı manyak bi sistemleri var ordan doktoru tavsiye ettiler gittim gitmez olaydım sonuçları gidip almam lazım alıcam bu hafta
Son yaptırdığım özelde bir öncesi devlette gidip direk kan verdim yakınımda vardı adet 3. Günüydü muayene olmadan vermiştim direk meraktan yani 4,95 devlet hastanesi sonucuÖzel de mi yaptırdın devlette mi yaptırdın canım peki
Bugun bende gittim ama amh bakın hocam demeyi unuttum ona da illa adetli mi bakılıyor ki. Şuan üzüldüm ya tüh bu ay bütün tahlilleri toparlarsam aşlama yaptıracaktımSon yaptırdığım özelde bir öncesi devlette gidip direk kan verdim yakınımda vardı adet 3. Günüydü muayene olmadan vermiştim direk meraktan yani 4,95 devlet hastanesi sonucu
Üzülme canım benim geç döllenmeden dolayı olabilir insallah tahlillerde birey çıkmazKızlar doktor morelimi bozdu bebeğimin gelişimi biraz geri dedi tahlil falan yaptırdık bekliyorum
Canım bilmiyorum ki sonradan yaptır bi tek bu sonradan dersin sorun olur mu ki acabaBugun bende gittim ama amh bakın hocam demeyi unuttum ona da illa adetli mi bakılıyor ki. Şuan üzüldüm ya tüh bu ay bütün tahlilleri toparlarsam aşlama yaptıracaktım
Baktı hepsine tekrar ben söylemedim canım önceki diğerlerime güzel dedi hepsine bu doktor da benim ultrasonda kistler gözüküyor iki tarafta da tesbih gibi Birbirne bitişik kisltler varAyrıca 4.95 güzel bir değer değil mi niye tekrar yaptırdın canım
Bilmiyorm ki kuzum bendeCanım bilmiyorum ki sonradan yaptır bi tek bu sonradan dersin sorun olur mu ki acaba
Foto at bakalım canım fikir söyleyelim1 hafta oldu âdet olmadım
Testin fotosunu yaniFoto at bakalım canım fikir söyleyelim