- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.681
İnşallah temiz çıkar canım stres yapmamaya çalışSağol canım bugun ultrason çektirmeye gidicez inşallah temiz çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah temiz çıkar canım stres yapmamaya çalışSağol canım bugun ultrason çektirmeye gidicez inşallah temiz çıkar
Günaydın canım inşallah hiç bı sorun çıkmazSağol canım bugun ultrason çektirmeye gidicez inşallah temiz çıkar
İnşallah temiz çıkar canım stres yapmamaya çalış ❤
Günaydın canım inşallah hiç bı sorun çıkmaz
Erkekler bizim gibi değil canım benim eşim de gözleri dolu dolu olmuştu o dönem aynı şeyleri yaşadık birde zaten bişey çıkmaz inşallah Allah yardımcınız olsunEşim çok stresli dün baya bir konuştuk çok üzgün çok dolmuş. Çocuk umrumda değil sen olmadıktan sonra ben çocuğu ne yapıyım dedim ama bugun de düzelmemiş. Dünyanın en kolay şeyini hesaplayarak yapmaya çalışıyoruz sürekli plan program yapıyorum diyor.istersen ultrason çektirme dedim yok aldık randevu dedi. Ama ben onu hiç bu kadar yılgın bitkin görmemiştim. biraz ara verelim kendimizi toplayalım dedim. Ölüm yok ya çocuk olursa olur dedim
Amin kuzum inşallahErkekler bizim gibi değil canım benim eşim de gözleri dolu dolu olmuştu o dönem aynı şeyleri yaşadık birde zaten bişey çıkmaz inşallah Allah yardımcınız olsun
Ya ilacı gebe olduğunu bildiğinde mi içtin sen bilmeden mi? Larka ya kendini suçlu hissetme sakın ilaçtan değildir ya millet neler kullanıyor haberli habersiz mecburiyetten bi şey olmuyor da sana bu yükü yükleyen doktor bilmiyor mu bunları kendini üzme takdir ne ise olacak dur bakalım dua ediyoruz güzel olacak sonu inanıyorum ben ❤. Doktor ya hep ya hiç diye bişey söyledi tahlillerde de gelimsim haftasına göre geride dedi ama zaten rahim iki haftaya kadar bebeği tutarsa o zaman bebek normal ve sağlıklı yok değilse rahim rutmazmis dedi ve içtiğim ilaç yuzunden olabilir dedi
Malesef erkeklerde ki genel sıkıntı konduramıyorlar kendilerine. Bence taviz verme evet üzücü ama sen şimdi ara verelim falan deme olayın ciddiyetin olmak daha iyi. Sen destek ol sadece biz önleminizi alalım gerisini allaha bırakalım de herşey çocuk değil deEşim çok stresli dün baya bir konuştuk çok üzgün çok dolmuş. Çocuk umrumda değil sen olmadıktan sonra ben çocuğu ne yapıyım dedim ama bugun de düzelmemiş. Dünyanın en kolay şeyini hesaplayarak yapmaya çalışıyoruz sürekli plan program yapıyorum diyor.istersen ultrason çektirme dedim yok aldık randevu dedi. Ama ben onu hiç bu kadar yılgın bitkin görmemiştim. biraz ara verelim kendimizi toplayalım dedim. Ölüm yok ya çocuk olursa olur dedim
Halbuki rahatlatan ve rahat davranan oluruna bırakan bi yapıya sahipsin eşini bunaltan biri değilsin öyle anladım yani hep pozitifisin ama yine de doktor ortamı bize nasıl kötü hissettiriyorsa ise erkeklere de kötü hissettiriyor demek ki kızlar bu işi kafadan atalım ya artık en iyisi ☹Eşim çok stresli dün baya bir konuştuk çok üzgün çok dolmuş. Çocuk umrumda değil sen olmadıktan sonra ben çocuğu ne yapıyım dedim ama bugun de düzelmemiş. Dünyanın en kolay şeyini hesaplayarak yapmaya çalışıyoruz sürekli plan program yapıyorum diyor.istersen ultrason çektirme dedim yok aldık randevu dedi. Ama ben onu hiç bu kadar yılgın bitkin görmemiştim. biraz ara verelim kendimizi toplayalım dedim. Ölüm yok ya çocuk olursa olur dedim
Ya önce bu üstüne de biraz işle ilgili sıkıntı oldu. Yok dediğin gibi çok üstüne gitmiyorum bunaltmıyorum ama demek ki o benden çok kafaya takıyormuşHalbuki rahatlatan ve rahat davranan oluruna bırakan bi yapıya sahipsin eşini bunaltan biri değilsin öyle anladım yani hep pozitifisin ama yine de doktor ortamı bize nasıl kötü hissettiriyorsa ise erkeklere de kötü hissettiriyor demek ki kızlar bu işi kafadan atalım ya artık en iyisi ☹
Kıyamam kız dün düşündüm çocuğum olsa eşim yanımda olmasa ne yapıyım ben o hayatı. 12 yıldır hayatımda ilk defa dün o kadar çaresiz bitkin gördüm. Kıyamıyor insanMalesef erkeklerde ki genel sıkıntı konduramıyorlar kendilerine. Bence taviz verme evet üzücü ama sen şimdi ara verelim falan deme olayın ciddiyetin olmak daha iyi. Sen destek ol sadece biz önleminizi alalım gerisini allaha bırakalım de herşey çocuk değil de
Aynen tabiki kıyamıyor çok iyi anlıyorum seniKıyamam kız dün düşündüm çocuğum olsa eşim yanımda olmasa ne yapıyım ben o hayatı. 12 yıldır hayatımda ilk defa dün o kadar çaresiz bitkin gördüm. Kıyamıyor insan
Daha ultrasona girmedi aşılama neymiş bi araştırda onu yaptıralım diyorAynen tabiki kıyamıyor çok iyi anlıyorum seni
çok sağol canım inşallah ben adet oldum ve çok ağrım vardı ondan içtim hamileligi adetten bı 10 gün sonra öğrendim yani adetken hamileymisimYa ilacı gebe olduğunu bildiğinde mi içtin sen bilmeden mi? Larka ya kendini suçlu hissetme sakın ilaçtan değildir ya millet neler kullanıyor haberli habersiz mecburiyetten bi şey olmuyor da sana bu yükü yükleyen doktor bilmiyor mu bunları kendini üzme takdir ne ise olacak dur bakalım dua ediyoruz güzel olacak sonu inanıyorum ben ❤
Canım allahın izniyle hiç bişey olmıcak bak gör dua ediyorum sana da kızlara da hatta bence bir kız geliyorçok sağol canım inşallah ben adet oldum ve çok ağrım vardı ondan içtim hamileligi adetten bı 10 gün sonra öğrendim yani adetken hamileymisim
Ayy inşallah canım kız çocuklarını çok seviyorum siz ne yaptınız moane oldunuz mu canım Ahsen haklı kararlı ol her koşulda yanındayım de ama ne gerekiyorsa da yapalım deCanım allahın izniyle hiç bişey olmıcak bak gör dua ediyorum sana da kızlara da hatta bence bir kız geliyor
16;20 de ultrason 17 de muayene randevumuz var canımAyy inşallah canım kız çocuklarını çok seviyorum ♥♥♥ siz ne yaptınız moane oldunuz mu canım Ahsen haklı kararlı ol her koşulda yanındayım de ama ne gerekiyorsa da yapalım de
O zaman hiiiç bi şey olmaz ondan değildir yani o düşünceyi at kafandan bi kaç haftaya gelişimi tamam olucak gör bakçok sağol canım inşallah ben adet oldum ve çok ağrım vardı ondan içtim hamileligi adetten bı 10 gün sonra öğrendim yani adetken hamileymisim
Canim güzel haberlerini bekliyorum inşallah16;20 de ultrason 17 de muayene randevumuz var canım
İnşallah canım benimO zaman hiiiç bi şey olmaz ondan değildir yani o düşünceyi at kafandan bi kaç haftaya gelişimi tamam olucak gör bak