- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.621
Nebilim birde ben apranaks içtim minoset parol bilmoyordumkiKuzum o şimdi her ayrıntıyı değerlendiriyor ya ondan demiştir. Sıkma canını. Hiç bişey çıkmaz inşallah
Gittim canım hormon tahlili verdim işte adet bitince tekrar gidecem smaer testi ile ultrasonla bakacakAhsen555 canım sen gittin mi doktora
Geç döllenme olduğu içindir belki üzülme stres yapma hemen canım güzel düşünelimKızlar doktor morelimi bozdu bebeğimin gelişimi biraz geri dedi tahlil falan yaptırdık bekliyorum
Hadi inşallah hayırlısı olur bu seferGittim canım hormon tahlili verdim işte adet bitince tekrar gidecem smaer testi ile ultrasonla bakacak
Canım sen geç öğrendin zaten. Güzel düşünNebilim birde ben apranaks içtim minoset parol bilmoyordumki
Haklısın ama içim rahat değil ağır ağrı kesiciler almıştım bilmeden doktor riskli ilaç grubunda dedi apranaks içinGeç döllenme olduğu içindir belki üzülme stres yapma hemen canım güzel düşünelim
Haklısın ama içim rahat değil ağır ağrı kesiciler almıştım bilmeden doktor riskli ilaç grubunda dedi apranaks için
ne zaman belli olcak test sonuçlarıHaklısın ama içim rahat değil ağır ağrı kesiciler almıştım bilmeden doktor riskli ilaç grubunda dedi apranaks için
Hiç üzülmeyin Rabbim korusun muhafaza etsin inşallah dua edin sadece bişey çıkmaz bakın görünHaklısın ama içim rahat değil ağır ağrı kesiciler almıştım bilmeden doktor riskli ilaç grubunda dedi apranaks için
Hiç üzülmeyin Rabbim korusun muhafaza etsin inşallah dua edin sadece bişey çıkmaz bakın görün
[/QUOT
Çok teşekkür ederim inşallah canim
Dün gece başladı canımHadi inşallah hayırlısı olur bu seferadetin başladı mı
Canım benim olumlu düşün ve hiç bi şey olmaz ALLAHIn İzni ile bi ağrı kesici ile olacak iş değil ki sakın öyle düşünüp kendini üzme sakın CENABI HAKKIN izni ile güzel olacak sonuçlar bebeğin seninle ve öyle kalacak biiznillah merak etmeÖğleden sonra
Hamdolsun iyi diyelim canım sen nasılsınKızlar herkese selamlar nasılsınız ❤
Çok sağol canım inşallahCanım benim olumlu düşün ve hiç bi şey olmaz ALLAHIn İzni ile bi ağrı kesici ile olacak iş değil ki sakın öyle düşünüp kendini üzme sakın CENABI HAKKIN izni ile güzel olacak sonuçlar bebeğin seninle ve öyle kalacak biiznillah merak etme ❤
Hamd olsun Canım ben de aynı iyi diyelim iyi olalımHamdolsun iyi diyelim canım sen nasılsın
Duymadım canım ben belki farklı bişey vardırPolikistikten ameliyat olanı duydunuz mu daha önce kızlar ? Var mı böyle bi şey en yakın arkadaşımın beyi doktor o dedi ameliyat olsun diye