- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.601
Diyet nasıl gidiyorAynen canım doğru
Ben dolma yaptım ekşili eşimle yuruud yaptık biraz şimdi açık havada çay keyfi yapıyoruzAynen canım doğru
İyi gibi tartılmıyorum ama adet dönemindeyim yaDiyet nasıl gidiyor
Aa doğru sende ödem vardır şimdi. sıcaktan benim elim ayağım şişiyor bı saatlerde o da bile fark ediyor tartıdaİyi gibi tartılmıyorum ama adet dönemindeyim ya
Afiyet olsun canımmmBen dolma yaptım ekşili eşimle yuruud yaptık biraz şimdi açık havada çay keyfi yapıyoruz
Almışım gibi hissediyorum canımAa doğru sende ödem vardır şimdi. sıcaktan benim elim ayağım şişiyor bı saatlerde o da bile fark ediyor tartıda♥
su icinde kaldım kızlar burda yiyerek zayiflioyoruzTeşekkür ederim
Oh ne güzel vallasu icinde kaldım kızlar burda yiyerek zayiflioyoruz
AlmamışsındırAlmışım gibi hissediyorum canım
30 40 dakika canım fazla değilOh ne güzel vallahavalar sıcak ya ondan canım kaç saat yürüyorsun çokta yorma kendini
İnaşallah öyledirAlmamışsındır
Yok canım bıraktığın gibiyizİyi akşamlar kızlar giremiyorum bu aralar yine eşim malum izinde merkeze falan gidiyoruz durmadan nasıl gelişmeler var mı kacirdigim sizlerde
Günaydın canimİyi akşamlar kızlar giremiyorum bu aralar yine eşim malum izinde merkeze falan gidiyoruz durmadan nasıl gelişmeler var mı kacirdigim sizlerde
Dr da mısın canımnasi Günaydın canim
nasılsın minik bı tavsiye bu saate kadar çoktan uyumaliydin benim komşumun kızı 40 yaşındaydi asla 11 kadar dahi durmazdi uyurdu ve geç evlendi hemen hamile kaldı şimdi bebeği kucağında uyku saatleri çok önemli hormonlar üzerinde
Evet canım doktoru bekliyorumDr da mısın canım
Kuzum o şimdi her ayrıntıyı değerlendiriyor ya ondan demiştir. Sıkma canını. Hiç bişey çıkmaz inşallahKızlar doktor morelimi bozdu bebeğimin gelişimi biraz geri dedi tahlil falan yaptırdık bekliyorum