- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.581
Canım 15 gün süre yok muydu.Ben devlet hastanesinden almıştım canım randevu yine gelirsen yine randevu al der. Aksilik işte ya normalde başlardı şimdiye
Onu bilmiyorum canım ama randevu al diyorlar bundan kesin eminimCanım 15 gün süre yok muydu.
Alırsın o zaman canım randevu daha iyi insan sırasını biliyor öbür türlü herkes içeri girmeye çalışıyorOnu bilmiyorum canım ama randevu al diyorlar bundan kesin eminim
Çok değil de ama belim çok ağrıyo boşluğa bastım iki üç gün önce ondan oldu sanırımDoktora gidecekmişsn zaten bakalım ne diyor doktor canım belkide normaldir çok değilse
Ah olsa alırım tabi kuzum bakalım hayırlısıAlırsın o zaman canım randevu daha iyi insan sırasını biliyor öbür türlü herkes içeri girmeye çalışıyor
Canım hiç de hamile kalmadığım için bu ağrılar ilgili bir fikrim yok ama yengem hamile doğumu yakın 2.ayından beri belim ağrıyor diyorÇok değil de ama belim çok ağrıyo boşluğa bastım iki üç gün önce ondan oldu sanırım
Belki sonuç randevusu gibi veritler canom sen gidince doktora söylersin anlayışlı biri olursa yardımcı olurAh olsa alırım tabi kuzum bakalım hayırlısı
İnşAllah canım düşünsene yarın gidiyorum doktor diyor Bi gebelik testi yapalım sonucu alıyorum hamileymişim falan allahhh eve kadar koşarak gelirimBelki sonuç randevusu gibi veritler canom sen gidince doktora söylersin anlayışlı biri olursa yardımcı olur
Yükselir içini ferah tut hayırlı olsun hamilesinMerhaba bugün hastanedeydik kan testi yaptırdım gitmişken dün 23,14 dü bügün 35,60 olmuş size yarın daha da yükselirmi
Yükselir canım niye yükselmesin. Sen içini rahatlat biraz stres yapmaMerhaba bugün hastanedeydik kan testi yaptırdım gitmişken dün 23,14 dü bügün 35,60 olmuş size yarın daha da yükselirmi
Ayy yaaa inşallaj öyle olurİnşAllah canım düşünsene yarın gidiyorum doktor diyor Bi gebelik testi yapalım sonucu alıyorum hamileymişim falan allahhh eve kadar koşarak gelirimhayali de güzel
Ayy insallah ne kadar güzel olur İnşallah aynen öyle olur aminİnşAllah canım düşünsene yarın gidiyorum doktor diyor Bi gebelik testi yapalım sonucu alıyorum hamileymişim falan allahhh eve kadar koşarak gelirimhayali de güzel
İnşAllah canımAyy yaaa inşallaj öyle olur♥♥
Amin canım inşallah Allah razı olsunAyy insallah ne kadar güzel olur İnşallah aynen öyle olur aminAllah gönlüne göre versin inşallah
Acıktım ne yesem diye düşünüyorumKızlarr naptınız bakalım
Şu sıcakta bişey de yenmiyorAcıktım ne yesem diye düşünüyorum
Aynen canım doğruŞu sıcakta bişey de yenmiyor