- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
- Konu Sahibi Mucizemm222
Aynen öyle canım biz yeter ki gayret edelim :)Ne demek kuzum nasibimizin nereden geleceği belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım biz yeter ki gayret edelim :)Ne demek kuzum nasibimizin nereden geleceği belli olmaz
Hayıt suyunu nasıl kullanıyorsun canımCanım bende ilk dafa bu ay kullanıyorm hayıt suyunu. Adetlerm o kadar sancılı ki ağlıyorum resmen
Canım ben akatar dan bir şişe aldım immu nat marka içinde şurup kaşığı gibi kaşık var günde iki ölçek içiyorum sabah akşamHayıt suyunu nasıl kullanıyorsun canım
Aç karına mı tok muCanım ben akatar dan bir şişe aldım immu nat marka içinde şurup kaşığı gibi kaşık var günde iki ölçek içiyorum sabah akşam
Aç karına tatlım en az 20 dakika önce içiyorum. Allah affetsin iğrenç bi tadı varAç karına mı tok mu
Canım benim bebeğimde düştü hayıt suyu derken aktardan mı alıyorsunCanım aynı bende öyleydim o doktorları Allaha havale ediyorum kimse de demiyor ki beslenmene dikkat et bol su iç yumurta kalitesi önemli demiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk gebeliğimde de hayıtla gebe kaldım ama düştü. İnan ikisinde de kullandığım ay hamile kaldım. Kesinlikle kullanmalı herkes hormonlar dengeleniyor. Sağlıklı yumurta oluyor. Denemekten ne çıkar ki
Bende Meryem ana otunu içtiğimde hamile kalmıştım canım Ona benziyor muCanım ben akatar dan bir şişe aldım immu nat marka içinde şurup kaşığı gibi kaşık var günde iki ölçek içiyorum sabah akşam
Canım hiç bilmiyorum ki ben direk suyunu aldığım için görüntüsü nasıl bilmiyorumBende Meryem ana otunu içtiğimde hamile kalmıştım canım Ona benziyor mu
Anladım canım bende sorarım aktardan bu ay incir kürü yapıyorum sağ kaşığımda ağrı oluyor geceleri sanırım büyütüyor yumurtalarıCanım hiç bilmiyorum ki ben direk suyunu aldığım için görüntüsü nasıl bilmiyorum
Aktarda da bulursun internetten de sipariş verebilirsin rahat bulabileceğin birşey canım. Büyütüyordur canım bakalım ne zman çatlayacakAnladım canım bende sorarım aktardan bu ay incir kürü yapıyorum sağ kaşığımda ağrı oluyor geceleri sanırım büyütüyor yumurtaları
Günaydın canımmmGünaydınlar
Bende öyleydim bazen işe bile gidemiyordum.parça parça geliyordu kanamam. Hayırla beraber civan perçeni aslan pençesi bunları karıştırıp içiyordum. Ama sıvı ekstresi daha çabuk fayda ediyor. Bir tatlı kaşığı sabah akşam.Canım bende ilk dafa bu ay kullanıyorm hayıt suyunu. Adetlerm o kadar sancılı ki ağlıyorum resmen
Evet canım ama macunuda kullandım bak resim atıyım. Şişesi 120 tlydibu arada geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı evlatlar versin. Benim bebeğim de sağlıkla tutunur inşallhCanım benim bebeğimde düştü hayıt suyu derken aktardan mı alıyorsun
Çatlamış sanırım canım.Merhaba kızlaar 1inci belirgin olan test dün sabahın 2inci olan da bu sabahın.yumurtam çatlamışmıdır acaba3-4 gündür her gün ilişki oldu değerlendirdik
O zaman bugün ve yarını da değerlendirmek lazımÇatlamış sanırım canım. ☺
İnşallah rabbim bu ay evlat sevincini yaşatır size canımO zaman bugün ve yarını da değerlendirmek lazım
amiinn inşallah canım benim aynı şekilde sana da yaşatır inşallahİsteyen herkeseİnşallah rabbim bu ay evlat sevincini yaşatır size canım
Amin canım rabbim isteyen herkesin yüzünü tez vakitte güldürsün inşallahamiinn inşallah canım benim aynı şekilde sana da yaşatır inşallah♥♥♥İsteyen herkese