Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Macunların herkesin kullanmaması gerekir benimde tek tüpüm tıkalı ve ne içersem içeyim açılmayacağı kesin. Sizin dediğiniz kürler belki yapışıklıklara iyi gelebilir ama ona iyi gelecek derken insülini yükseltebilirsiniz. Önce tüm tahlillerin yapılıp ona göre kür macun yada ilaç kullanılması gerektiğine inanıyorum. Pco rahatsızlığımı bilmeden incir kürü ve macun kullandım insülin direncimi bilmeden yükselttim sonrada düşürmek için ilaçlar kullandım bu tüp bebek sürecimi uzattı. Size katılıyorum çünkü yaşadım Tek tüpüm tıkalı 6tüp bebek yaptırdım ama kendiliğimden hamile kaldım allah ol derse herşey olur 🤲🏻
Tabiki olabilir benm sıcak baktığım nokta şuydu gerçekten adet gecikmesi yaşayan herkese iyi geldi bu macun bndede düzenszlk vardı ve bunun için ilaç kullanmak istemedim ilaçlarında birsürü zararı oluyor. Masum deil. Birde bu macunlar kullanırken insülin direnci diosun ya onun için bol su tüketin die söylüyorlar. Bn macun kullanırken suyu çok tüketyrm birde yürüyüş yapıytm bunlar o yan etkilerinden seni koruyor. Yinede tüm tahlilleri yaptırıcam ona göre hareket etmek daha doğru olur zamn kaybıda olmaz. Ama kontrollü yapılan bitkisel şeylerin bilinçli olarak yapılanların gerçekten fayda ettgne inanıyrm. Herşey den önemlisi de dua tabiki.

Canım çok sıkıntılı bir durum yok ama ultrason bakalım bir dedi. O da koronadan dolayı günlük belirli limiti varmış. Salı akşama aldık randevu. Eğer ultrasonda sıkıntı çıkmazsa medikal tedaviyle hallolmayacak bişey değil dedi
Aynen çok umursamıyolar öyle basit durumları canım hayırlı olsun

Aynen çok zor ama nedenini bilmediğinde daha zor. Düşükten 6ay sonra hamile kalamıyorum diye doktora gittim , 3 ay yumurta takibi yaptı , snra tecrübesz olduğunu farkedip doktor değiştirdm eksik olan herşeyi yaptı tüplerim kapalı çıktı.... 9 ay bildiğin çöp oldu... bir tüpüm açıldı , tüp bebeğe başladım , vitamin takviyesi kullanırken 3,5 ay snra gebe kaldım fakat yine düşük yaptım... Allah büyük vardır sebebi diyorum... Seninde 1 yıl çok uzun bir zaman , bnm gibi yumurta takibi yapalım dıyenlere kanmayın , tüm gerekli testlerinizi yaptırıp vaktinizi boşa harcamamış olursunuz.
Canm bugün gittim doktora çok güzel ilgilendi mantar var bnde onun için ilaç yazdı eşim ve benm için yumurtalkların çok iyi görünüyor dedi eşimn değerlerine bakılacak ona göre bi yol izliycez dedi yumurtlama da sıkıntı yok belki çatlama olmuyordur çatlama iğnesi yaparız 2 3 ay olmassa Rahim filmine bakarız dedi gerek kalmayablr dedi çok iyi dedi yumurtalık rezervi.rahim filmi biraz eziyetli gebelk olmadığı takdirde film çekilir dedi. Bide Bn kullandgm takviyeyi söyledim zaten bzde öneriyoruz dedi eşim arısütü bal polen karışımı macun tüketiyor onu söyledim biz öneriyoruz zaten bunları dedi. Sirkeli su içtiğimi söyledim onuda onayladı zaten gittgm doktor alternatif tıpla da ilgileniyor akupunktur vs.

Canm bugün gittim doktora çok güzel ilgilendi mantar var bnde onun için ilaç yazdı eşim ve benm için yumurtalkların çok iyi görünüyor dedi eşimn değerlerine bakılacak ona göre bi yol izliycez dedi yumurtlama da sıkıntı yok belki çatlama olmuyordur çatlama iğnesi yaparız 2 3 ay olmassa Rahim filmine bakarız dedi gerek kalmayablr dedi çok iyi dedi yumurtalık rezervi.rahim filmi biraz eziyetli gebelk olmadığı takdirde film çekilir dedi. Bide Bn kullandgm takviyeyi söyledim zaten bzde öneriyoruz dedi eşim arısütü bal polen karışımı macun tüketiyor onu söyledim biz öneriyoruz zaten bunları dedi. Sirkeli su içtiğimi söyledim onuda onayladı zaten gittgm doktor alternatif tıpla da ilgileniyor akupunktur vs.
Rahim filmi nasıl çekiliyo

X