- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.481
Anladım canım. Ben inanıyorum sen kış olmadan hamile kalıcakson içime öyle doğuyor doğrusu.Evet tatlım 1. 5 seneyi geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım. Ben inanıyorum sen kış olmadan hamile kalıcakson içime öyle doğuyor doğrusu.Evet tatlım 1. 5 seneyi geçti
Evet denizi çok seviyorum eşimin zoruyla sudan cikiyorum deli crsareti var bende çok aciliyorumŞanslısınız deniziniz var haftasonu kaçarsınız biz napalım
Keşke canım zman geçtikçe umudumu yitiriyorumAnladım canım. Ben inanıyorum sen kış olmadan hamile kalıcakson içime öyle doğuyor doğrusu.
İnşallah öyle olur tabi sende ikiniz aynı ayda hamile kalırsınız insalah kış gelmedenAnladım canım. Ben inanıyorum sen kış olmadan hamile kalıcakson içime öyle doğuyor doğrusu.
Sen bize çok dua et canım miniğinle birlikteİnşallah öyle olur tabi sende ikiniz aynı ayda hamile kalırsınız insalah kış gelmeden
Ne kadardır istiyordun bebekBen de rahim filmi çektirdim 5 6 ay önce tabi bir de dış gebelik hikayem var
Elbette canım her dua edişimde siraylan hepiniz için dua ediyorumSen bize çok dua et canım miniğinle birlikte
Benim için deElbette canım her dua edişimde siraylan hepiniz için dua ediyorum♥
Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlıkElbette canım her dua edişimde siraylan hepiniz için dua ediyorum
Anlıyorm olur inşallah en kısa zaman daBir çocuğum var ztn 3 yıldır istiyoruz ama arada dış gebelik oldu malesef şimdi yine deniyoruz bakalim
Ben öyle hissettim canım. Vakti zamanını bekliyor. Bak ne eşinde ne senden hiç sorun yok. Gelicek o gelicekKeşke canım zman geçtikçe umudumu yitiriyorum
İnşallah canımİnşallah öyle olur tabi sende ikiniz aynı ayda hamile kalırsınız insalah kış gelmeden
Bende açılırım tenha olsun diye dip dibe bişey anlamıyorumEvet denizi çok seviyorum eşimin zoruyla sudan cikiyorum deli crsareti var bende çok aciliyorum
İnşAllah canım hayırlısı olsun ikimizin de olsun en kısa zaman daBen öyle hissettim canım. Vakti zamanını bekliyor. Bak ne eşinde ne senden hiç sorun yok. Gelicek o gelicek
Tam ezan başlarken okudum yazdığını allahım duyar inşallah sesimiziİnşAllah canım hayırlısı olsun ikimizin de olsun en kısa zaman da
İnşAllah canım canım aminTam ezan başlarken okudum yazdığını allahım duyar inşallah sesimizi