- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.401
Önümüzdeki aya inşallahOldum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önümüzdeki aya inşallahOldum canım
Uzun süredir olmuyorsa hsg kesinlikle çektirin . Tüpler tikaniksa her ay sizin için ayrı bi yorgunluk olur , tikaniksa bile en azından neden olmadigini bilirsiniz. Hsg ile tupleri açıyorlar acilmayanlarda var tabi... Bir tedavisi yok , ameliyati var o da riskli, tüp zamanla kendiliginden bile acilabiliyor. En azından tıkanık ise acilmadiysa zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırılır.İnşllh güzel haber alırsın canm. Rahim filmi istiyolatmş doktora gidince onu çektrmek istemyrm bi arkdşn tüpde tıkanıklık çıktı bi tedavide uygulamamışlar tıkanıklık için. Moral bozukluğuyla kaldı kız. Siz hangi şehrdesinz. Kaan aydos hoca bitkisel çözümler mi sunuyor. Tahlillerimizi yaptırdıktan snra güvenilr bi doktora gitmeyi düşnyrm artık mecbur. Neden tüp bebek tedavisine başlamadılar acaba kaç yıl olmuştu deneyeli
Hayrlısı olsun canımOldum canım
Öyle yapalım o zman kuzum hayırlısı olsun inşallah vardırKırmızıngöreme kadar umutsuzluk yok
Belin nasılÖyle yapalım o zman kuzum hayırlısı olsun inşallah vardır
Sana sonuna kadar katılıyorum.ben macun tarifini bulamadım canım.sen biliyorsan yazar mısın.Her bitkisel yonten her kişiye iyi gelmez. Önce sebebini bulmak için hsg , amh , histereskopi ve diğer tüm testlerinizi muhakkak yaptirin. Ayrıca bitkisel seylere o kadar para dökmek yere , yumurta kalitesini guclendirici ve hamile kalmayi kolaylaştırıcı vitamin takviyesi kullanmanizi tavsiye ederim. Receteli değil ,ayrıca hiçbir yan etkisi yok aksine çok faydali. Tüp bebeğe baslayip vitamin takviyesi sürecinde doğal gebelik yasayan bir çok insan var kadınlar kulübünde... Onlardan biri de benim . Prowomen , promotil woman , impryl , maxijuno , bu markaların iceriklerini karsilastirip heehangi birini seçip kullanabilirsiniz . En az 3kutu sonrasi etkisi ortaya çıkıyor. Bı inceleyin derim... Bir de c life macunu almanıza gerek yok evde de yapabilirsiniz , inst. mucize_minikeller sayfasi macun tarifini paylasmisti. O macunda enfeksiyon sökmede çok etkiliymis
Biraz daha hafifledi gibi canım ağrıBelin nasıl
Tamamen geçsin inşallahBiraz daha hafifledi gibi canım ağrı
İnşAllah canım atak dönemindeymişim şuanda ondan ağrım sancım varTamamen geçsin inşallah
İlacı var mı ki canım hafifler belkiİnşAllah canım atak dönemindeymişim şuanda ondan ağrım sancım var
Adet yakın olduğu için ilacı kullanmadım canım ağır ilaç bayaİlacı var mı ki canım hafifler belki
Ayy evet iyi yapmışsın belki bebiş vardırAdet yakın olduğu için ilacı kullanmadım canım ağır ilaç baya
Ahh keşkeee ama nerde canımAyy evet iyi yapmışsın belki bebiş vardır
Olur canım ya ben hep umutluyum bakalım bize dr ne söyleyecek yarınAhh keşkeee ama nerde canım
Gördün mü sen tahlili var mı bir anormallikOlur canım ya ben hep umutluyum bakalım bize dr ne söyleyecek yarın
İleri hızlı hareketlilik az ama ileri yavaş hareketlilik baya yüksek. Hareketsiz %1 gibi onun dışında sayı morfoloji iyi gibi geldi bize. İleri hızlı hareketli baya düşük. Kız 3 sayfaydı test sonucu. Burda atılanlar gibi değildi. Sanırım baya detaylı bişeylere baktırmış dr. 15 aydır olmuyor deyince adamın suratı değişmişti zatenGördün mü sen tahlili var mı bir anormallik
Canım hız önemli vitamin falan verir yarın belli olur hayır olsun inşallahİleri hızlı hareketlilik az ama ileri yavaş hareketlilik baya yüksek. Hareketsiz %1 gibi onun dışında sayı morfoloji iyi gibi geldi bize. İleri hızlı hareketli baya düşük. Kız 3 sayfaydı test sonucu. Burda atılanlar gibi değildi. Sanırım baya detaylı bişeylere baktırmış dr. 15 aydır olmuyor deyince adamın suratı değişmişti zaten
Bizde aynı şeyi düşündük hız olmazsa olmaz tabi. Tekrar test ister mi ki. İnternette 2 kez bakılır diyor kesin sonuç içinCanım hız önemli vitamin falan verir yarın belli olur hayır olsun inşallah
İlaç verir belli bir sure kullanırsınız tekrar test ister canımmBizde aynı şeyi düşündük hız olmazsa olmaz tabi. Tekrar test ister mi ki. İnternette 2 kez bakılır diyor kesin sonuç için