- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.461
Olabilir balım bakalım salı gidicez inşallah bişey çıkmaz ya yoruldum ciddenCanım benim eşimin öyle oldu renkli doplor cekmisleedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir balım bakalım salı gidicez inşallah bişey çıkmaz ya yoruldum ciddenCanım benim eşimin öyle oldu renkli doplor cekmisleedi
Evet canım çok sıcak dus alıyoruz ama ne fayda aynı dakka sırıl sıklam oluyoruzSen nasılsın havalara çok sıcak dikkat et. Sizin oralar daha da sıcaktır .bol sıvı al Larka
Biz bile öyleyiz saçımı tarıyorum bakıyorum kurumuş bugun hastaneden gelirken 41 dereceydi arabaEvet canım çok sıcak dus alıyoruz ama ne fayda aynı dakka sırıl sıklam oluyoruz
Özel yerlerde çok rahat ilaçla 10 dk ağrı sızı yok ama diğer yerlerde nasıl hiç bilmiyorumRahim filmi nasıl çekiliyo
Canm bilmyrm arkdş çektirdi vajinadan içeri bi şey sokuolar sıvı veriolarmş işte biraz agrılı oluomuş tıkalıysa bidaha veriolarmş açılsın die bazn çok tıkalıysa açılmayabiliomuş. İnşllh gerek kalmaz öyle şeylere. Bazı hastanelerde anestezi verip yapıolarmş agrı çekmek istemeyenler için.Rahim filmi nasıl çekiliyo
Videoyu izleyin bence hiç ağrı sızı hiç birşey yok o sıvı aynı zamanda hamile kalmayıda kolaylaştırıyor yavaş spermler hızlanıyormuşCanm bilmyrm arkdş çektirdi vajinadan içeri bi şey sokuolar sıvı veriolarmş işte biraz agrılı oluomuş tıkalıysa bidaha veriolarmş açılsın die bazn çok tıkalıysa açılmayabiliomuş. İnşllh gerek kalmaz öyle şeylere. Bazı hastanelerde anestezi verip yapıolarmş agrı çekmek istemeyenler için.
Canım biz hep islagiz kuruma yok burdaBiz bile öyleyiz saçımı tarıyorum bakıyorum kurumuş bugun hastaneden gelirken 41 dereceydi araba
[QUOTE="Oaktree, post: 64401496, member: Bisey yok gibi duruyo ama insan ister istemez korkuyo ya ne biliyim bu yaşıma kadar en fazla 4 5 yaşımda görmüştür bı doktor belden altımı zaman geçtikçe Galiba insanlarda bı on yargı olusuyo utangaçlık falanVideoyu izleyin bence hiç ağrı sızı hiç birşey yok o sıvı aynı zamanda hamile kalmayıda kolaylaştırıyor yavaş spermler hızlanıyormuş
Ben burdayım kuzum
Napıyorsun canımBen burdayım kuzum
Şanslısınız deniziniz var haftasonu kaçarsınız biz napalımCanım biz hep islagiz kuruma yok burda
Oturuyorum canım TV izliyorum sıkıldım bunaldım üff sıcakNapıyorsun canım
Sorma sorma 2 gündür buharlaşıyoruz gidip gelip el yüz yıkıyorum bana mısın demiyorOturuyorum canım TV izliyorum sıkıldım bunaldım üff sıcak
Canım aynen öyle bi de benim adetim yakın ya daha sıcak hissediyorumSorma sorma 2 gündür buharlaşıyoruz gidip gelip el yüz yıkıyorum bana mısın demiyor
Yazın zaten adet hiç çekilmiyor.Canım aynen öyle bi de benim adetim yakın ya daha sıcak hissediyorum
Aynen öyle bugun lekem geldi malesef ki her ay aynı senaryoYazın zaten adet hiç çekilmiyor.
Sen rahim filmi çektirmiş miydin canımAynen öyle bugun lekem geldi malesef ki her ay aynı senaryo
Evet tatlım 1. 5 seneyi geçtiSen rahim filmi çektirmiş miydin canım