Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde aynı şeyi düşündük hız olmazsa olmaz tabi. Tekrar test ister mi ki. İnternette 2 kez bakılır diyor kesin sonuç için
Evet canım eşimin de iki kez bakmışlardı birde eşin bu dönemde atibiyotik ve benzeri ilaç kullandımi hic eğer kullandiysa ileri hızı olumsuz yönde etkiliyormus bilgin olsun

Evet canım eşimin de iki kez bakmışlardı birde eşin bu dönemde atibiyotik ve benzeri ilaç kullandımi hic eğer kullandiysa ileri hızı olumsuz yönde etkiliyormus bilgin olsun
Yok canım kullanmadı. Hemen mi istemişlerdi canım 2. Testi. Birde sizde var mıydı problem

Yok canım kullanmadı. Hemen mi istemişlerdi canım 2. Testi. Birde sizde var mıydı problem
[/QUOTE. Başka doktor istrdie ikinci test devlet doktoru dayı fazla hızı dusukte olsa sorun değil demişti özel de ki prof o yeniden yaptırdı ve hız çok düşük dedi sayı çok olsa da fark etmez dedi varikosel olabilir demisti ama işte eşimin dışı agriyodu o dönem iki kutu antibiyotik kullandı ilki%72 dusuktu antibiyotik ten sonrada %85 hızı düşük çıktı

Merhaba hanımlar. İlk gebelik boş kese 2 ay sonra 7.haftada kürtaj oldum yolk oluştu kese normal ama bebek var ile yok arasındaydı ams kğrtajda boş yazıodu. Anomali dedi dr boş diyemeyiz dedi. 40. Gün geldi adetim. Dr bi adet gör öçkorunma dedi. Hem istiyorum hem korkuyorum. Yaş 32.varmı benzer durum yaşayan

Uzun süredir olmuyorsa hsg kesinlikle çektirin . Tüpler tikaniksa her ay sizin için ayrı bi yorgunluk olur , tikaniksa bile en azından neden olmadigini bilirsiniz. Hsg ile tupleri açıyorlar acilmayanlarda var tabi... Bir tedavisi yok , ameliyati var o da riskli, tüp zamanla kendiliginden bile acilabiliyor. En azından tıkanık ise acilmadiysa zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırılır.
Aslında tedavisi var yine bitkisel yöntemler brokoli suyu kanalları açıyormuş enfeksiyon da kanalları tıkayabilşomuş enfeksiyon temizlendiğindede kanallar açılır. Ama doktorlar neden bu kadar umutsuz konuşur hiç anlamam. Bnm kullandgm macunun bi yan etkisi yok içindeki malzemeler balla karıştrlmş bitki ekstraktları eğer bitki katnatlp içilirse zararlı bu şeklde zararı yokmuş. Her bitki rastgele kaynatılıp içilmemeli. Ama çok şükür bi rahatszlk yok sürekli kullandgm bi ilaç vs yok. O yyzden faydası olablr die düşünyrm erkekte sorun varsa onun içinde arı sütü bal polen karışımı var eşimd kullanırken direk farklılık hissettik. Adetim gecikmedi macuna başladıktan snra. Dktrların negatif konuşmaları yuzunden zaten insanlar korkuor hastanelerden. Stres zaten vücudu tamemen etkileyen bişey iyice stres yüklüolar insanlara. Vücut rahat olduğu zamanda gebelk çok kolay oluor. Tüpü tıkalı olup hamile kalanlarda oluor kaç kere tüp bebek yaptrıolar olmuor mesela ne bileyim valla anlamadım gitti. Nasip oldumu engel olmuor hiçbişey.

Uzun süredir olmuyorsa hsg kesinlikle çektirin . Tüpler tikaniksa her ay sizin için ayrı bi yorgunluk olur , tikaniksa bile en azından neden olmadigini bilirsiniz. Hsg ile tupleri açıyorlar acilmayanlarda var tabi... Bir tedavisi yok , ameliyati var o da riskli, tüp zamanla kendiliginden bile acilabiliyor. En azından tıkanık ise acilmadiysa zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırılır.
Benm 1 yıl oldu canm bu arada inşllh doktorlara gerek kalmaz zor hastanelerde uğraşıp uğraşıp olmaması daha çok ümit ediosun o zman olmayınca daha büyük bi yıkım. Rabbm herkese çok bekletmeden versin inşllh.

Benm 1 yıl oldu canm bu arada inşllh doktorlara gerek kalmaz zor hastanelerde uğraşıp uğraşıp olmaması daha çok ümit ediosun o zman olmayınca daha büyük bi yıkım. Rabbm herkese çok bekletmeden versin inşllh.
Aynen çok zor ama nedenini bilmediğinde daha zor. Düşükten 6ay sonra hamile kalamıyorum diye doktora gittim , 3 ay yumurta takibi yaptı , snra tecrübesz olduğunu farkedip doktor değiştirdm eksik olan herşeyi yaptı tüplerim kapalı çıktı.... 9 ay bildiğin çöp oldu... bir tüpüm açıldı , tüp bebeğe başladım , vitamin takviyesi kullanırken 3,5 ay snra gebe kaldım fakat yine düşük yaptım... Allah büyük vardır sebebi diyorum... Seninde 1 yıl çok uzun bir zaman , bnm gibi yumurta takibi yapalım dıyenlere kanmayın , tüm gerekli testlerinizi yaptırıp vaktinizi boşa harcamamış olursunuz.

Aslında tedavisi var yine bitkisel yöntemler brokoli suyu kanalları açıyormuş enfeksiyon da kanalları tıkayabilşomuş enfeksiyon temizlendiğindede kanallar açılır. Ama doktorlar neden bu kadar umutsuz konuşur hiç anlamam. Bnm kullandgm macunun bi yan etkisi yok içindeki malzemeler balla karıştrlmş bitki ekstraktları eğer bitki katnatlp içilirse zararlı bu şeklde zararı yokmuş. Her bitki rastgele kaynatılıp içilmemeli. Ama çok şükür bi rahatszlk yok sürekli kullandgm bi ilaç vs yok. O yyzden faydası olablr die düşünyrm erkekte sorun varsa onun içinde arı sütü bal polen karışımı var eşimd kullanırken direk farklılık hissettik. Adetim gecikmedi macuna başladıktan snra. Dktrların negatif konuşmaları yuzunden zaten insanlar korkuor hastanelerden. Stres zaten vücudu tamemen etkileyen bişey iyice stres yüklüolar insanlara. Vücut rahat olduğu zamanda gebelk çok kolay oluor. Tüpü tıkalı olup hamile kalanlarda oluor kaç kere tüp bebek yaptrıolar olmuor mesela ne bileyim valla anlamadım gitti. Nasip oldumu engel olmuor hiçbişey.
Benimde düşük sonrası yaşadığım enfeksiyon nedeniyle tıkanmış , tabi kistte büyük bir sebep... Zamanla açılabiliyor fakat bunun ne zman olacağını bilemeyiz. Her nasip vaktine esir sözüne geliyoruz işte... Biz elimizden geleni yapalım , allah da çabamızı boşa çıkarmasın inşallah :dua:

Macunların herkesin kullanmaması gerekir benimde tek tüpüm tıkalı ve ne içersem içeyim açılmayacağı kesin. Sizin dediğiniz kürler belki yapışıklıklara iyi gelebilir ama ona iyi gelecek derken insülini yükseltebilirsiniz. Önce tüm tahlillerin yapılıp ona göre kür macun yada ilaç kullanılması gerektiğine inanıyorum. Pco rahatsızlığımı bilmeden incir kürü ve macun kullandım insülin direncimi bilmeden yükselttim sonrada düşürmek için ilaçlar kullandım bu tüp bebek sürecimi uzattı. Size katılıyorum çünkü yaşadım Tek tüpüm tıkalı 6tüp bebek yaptırdım ama kendiliğimden hamile kaldım allah ol derse herşey olur 🤲🏻

X