- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.341
İnşAllah çıkmaz canım sonucu alınca bizede haber verBilemedim valla inşallah eşimde bişey çıkmaz
Amin canım insallahHayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın. Hangi merkezde tedavi görüyorsun
Canımmm takılma beyinle kafanızı dağıtacak bi şeyle yapın o seni anlıyor o seni mutlu ediyor ise hiç üzülme biiznillah herşey gönlünce güzel olacak sen mutlu ol yeter biiznillahhh lütfen üzülme anı kendin için yaşaAşırı moralim bozuk canım belim zaten berbat. Komşu dediki sen kendin iyi değilsin çocuk nasıl olsun dedi resmen iç sesimi kadın dile getirdi. Bende istemiyorum zaten olmasın dedim aynen belki ilerde kambur olacağım bakamam edemem zaten dedim.. İnsanlar da hiç acıma duygusu yok
Tamam canımİnşAllah çıkmaz canım sonucu alınca bizede haber ver
Canım herşeyin başı sağlık ben Bi iyi olayım da rabbim nasip ederse evladımız da olur. Sen de mi en son hastaneye gitmiştin yanlış mı hatırlıyorumCanımmm takılma beyinle kafanızı dağıtacak bi şeyle yapın o seni anlıyor o seni mutlu ediyor ise hiç üzülme biiznillah herşey gönlünce güzel olacak sen mutlu ol yeter biiznillahhh lütfen üzülme anı kendin için yaşa ❤
Hepinize soruyum da bı akıl verin annem ve babam ben 3 yaşımdayken eyilmislar 18 yıl oldu babam 2.annemle ben 5 yaşımda evlendi ve düğünlerini gördük bu günüme kadar çok zorluklar yaşadım acı çektim çok ağladım neyse oraları anlatmıyorum bile şimdi şöyle bi sıkıntımız var ben kendi tarafıma gebe olduğumu nasıl solicemi bilmiyorum ikinci annem çok erken der afedersiniz ikizim de bende aynı sene içinde evlendik o nisanda ben elimde ikizim evlendi 2.ay hamile kaldı çok erken afedersiniz kudurdunuzmj diye bı ton laf söyledi ben de guatrdan dolayı ilaç kullanıyorum ne zaman konu açılsa korunun tedavini ol acele etmeyi. Korunun korunun diyip duruyo küçük amcamın eşiyle konuştum hamile olduğumu söylemedim acele etmeyin çocuk için diyo eşimin ailesi duysa sevinçten deliye dönerler sürpriz yapacaz pazartesi günü eşimin arkadaşları duymuş çok sevinmisler ben söylemek istemiyorum açıkçası söylesem dedikodusu çok olacak vay efendim acele ettiler de kudurdular da durmadılar da bı ton laf cekecem iyice strese girdim ya siz napardiniz bişey söyleyin bana ya
Allah merhamet versin oylelerineAşırı moralim bozuk canım belim zaten berbat. Komşu dediki sen kendin iyi değilsin çocuk nasıl olsun dedi resmen iç sesimi kadın dile getirdi. Bende istemiyorum zaten olmasın dedim aynen belki ilerde kambur olacağım bakamam edemem zaten dedim.. İnsanlar da hiç acıma duygusu yok
Amin canımAllah merhamet versin oylelerine
Ya bak şimdi güzel bacım ben sürekli aile baskısıyla yaşamış pişirin bı insandım çalışmaya başladıkça kendimi astım şükür eskisi gibi kasilmiyodjm derdimi anlatabiliyorum çalışırken eşimle tanistirdilar ikizim benden önce evlendi 2019 Nisan'da eşimin halası iki taraftan da akarabam öz dayımın esinin akrabasi eşimin eniştesi benim babamın kuzeni her yerden uzaktan bı bağımız var bu akrabalık değil neyse o kısmı geçtim ben evleneceğim zaman çok sıkıntı yaşattılar evlenenen kadar aslında başta onlar da istedi sonra beni bizi hep sıkıntıya soktular hergin agliyodum sinirden bide iş yerindeki kere babam yularimi verdi telefonumu iş girişi verip çıkışta aliyodum elimde telefinla geziyomusum güya herkes saatinde çıkardı ben sabah kahvaltimk 1 gram su içmeden akşam 9 da yaptığım zamanları bilirim haftanın 1 günü fulumuz öldürdü tam gün ben haftadin 3 4 günü ful çekerdim eşim kavga etti iş yerindeki lerle telefonu verin diye çok zorluklar yaşadım 4 yıldır çalışıp o eve ekmek götürdüm ben ama düğünümde 1 bilezik dahi takmadilae kuzenimin 1i üzerine altın taktı 6 tane babam tarafı altın taktı hepsini babamgila aldı el opmde 1 altın verdiler ikizm o hafta babamlarda kaldı bizde gidince konuşuyorduk duymuş babama yetiştirmiş babam senin hicbisey sorma hakkın uok neyin hesabini soruyosun sen diye beni fırçaladı ben kunyemi ev eşyalarımi ceyizimi porselen takimimi kendim aldım millete de biz aldık falan ayağı cekiyolar ikizim evlendi 2. Ayı hamile kaldı ne aceleniz var kudurdunuzmu diyolar herkesi kendileri gibi sanoyolar çalışırken de baskı vardı üzerimde evlendim hala hissediyorum baskılarını ya azar çekmek için ararlar yada hesap sormak için ister istemez dusunuyosun kuzum ben 21 yaşındayim ben 3 yaşımda büyüdüğümu farkettim biseylerin kaybı yokluğu buyutuyo insanı şimdi rahat gorusebiliyrojm annemle 21 yıllık hayatımda toplasan 5 yıl ancadir gormusligum bu yüzden hayatta herşeyden korkuyorum acaba ben iyi bı anne olabilecekmiyim ben çocuğum nasıl gelecek dunyaya eşime diyorum acaba biz iyi birer ebeveyn olabilecekmiyim diye o da bana diyo sen dunyanin en sevkatli annesi olacaksın çünkü herşeyi gördün duydun tecrübem oldu diyo inan 3 yaşımdan beri camlarda ağlaya ağlaya anne beklemek zor yazarken bı ağlıyorum akla geldikce ama ben çevrem ne der yada kırmak istemiyorum diye düşünmüyorum cenelerini çekecem moralim bozulacak diye düşünüyorum kim ne düşündüğü beni bağlamıyo aslında biz istiyoruz ben aileme.de diyorum konu açılınca Özkan istiyo olmaz diyemem diyorum evlenirken 59 kiloydum şimdi hastalık vs 70 73 kilo oldum eğer bebeğim varsa yinede zayıflamaya çalışmam lazım ama yinede babamlar gördükçe halalarini gecmissj. Vs diyo hiç söylenecek lafmi kimse dusunmuyo alinirmi kirirlir mi diye bugüne kadar kimse kirilmesin diye gel kendimden odun verdim ama yeter bende insanım bundan sonra benim de kararlarıma saygı duymak zorundalar bundan sonra kendim eşim ve çocuğum yada çocuklarım için biseyler yapmak istiyorum kim ne dicek diye düşünmeden sadece ailem için yasmaayi seçiyorum benah yapmayin yaa. Sizin icin esiniz icin gerceklesmis bu mucizeyi baskalari ne der korkusu ile yasayip kendinize stres mi yapıyorsunuz....erken desinler... evet desinler. Sen de şu cümleyi kur "istiyoruz " . Bitti..o bebek sizin gozbebeginizken başkaları nasıl karar verebilir erken geç olduğuna:)) ya yaşınız küçük baş edemiyorsunuz ya da kırmaktan korkuyorsunuz yapmayin kendinize bu güzelliğin stresini yaşatmayın...
Evet canım gittim polikistik olduğum için aşılama önerdi direk şimdilik düşünmüyorum hiç bi şey bakalım hayırlısıCanım herşeyin başı sağlık ben Bi iyi olayım da rabbim nasip ederse evladımız da olur. Sen de mi en son hastaneye gitmiştin yanlış mı hatırlıyorum
Canım herkes kendi yaşadığını bilir aynı yerden yanmadıkça kimse kimseyi anlamaz hayat böyledir yani seni seven gerçekten yanında olan bile anlayamaz seni ama yanında olur iyi olmanı ister bizimkide o hesap sen iyi ol kendi gücÜne huzuruna çekirdek ailene sahip çık onlar ile mutlu ol yeter canım dualarım seninle ve hepimizleKızlar midem yanıyo yaa
Ya bak şimdi güzel bacım ben sürekli aile baskısıyla yaşamış pişirin bı insandım çalışmaya başladıkça kendimi astım şükür eskisi gibi kasilmiyodjm derdimi anlatabiliyorum çalışırken eşimle tanistirdilar ikizim benden önce evlendi 2019 Nisan'da eşimin halası iki taraftan da akarabam öz dayımın esinin akrabasi eşimin eniştesi benim babamın kuzeni her yerden uzaktan bı bağımız var bu akrabalık değil neyse o kısmı geçtim ben evleneceğim zaman çok sıkıntı yaşattılar evlenenen kadar aslında başta onlar da istedi sonra beni bizi hep sıkıntıya soktular hergin agliyodum sinirden bide iş yerindeki kere babam yularimi verdi telefonumu iş girişi verip çıkışta aliyodum elimde telefinla geziyomusum güya herkes saatinde çıkardı ben sabah kahvaltimk 1 gram su içmeden akşam 9 da yaptığım zamanları bilirim haftanın 1 günü fulumuz öldürdü tam gün ben haftadin 3 4 günü ful çekerdim eşim kavga etti iş yerindeki lerle telefonu verin diye çok zorluklar yaşadım 4 yıldır çalışıp o eve ekmek götürdüm ben ama düğünümde 1 bilezik dahi takmadilae kuzenimin 1i üzerine altın taktı 6 tane babam tarafı altın taktı hepsini babamgila aldı el opmde 1 altın verdiler ikizm o hafta babamlarda kaldı bizde gidince konuşuyorduk duymuş babama yetiştirmiş babam senin hicbisey sorma hakkın uok neyin hesabini soruyosun sen diye beni fırçaladı ben kunyemi ev eşyalarımi ceyizimi porselen takimimi kendim aldım millete de biz aldık falan ayağı cekiyolar ikizim evlendi 2. Ayı hamile kaldı ne aceleniz var kudurdunuzmu diyolar herkesi kendileri gibi sanoyolar çalışırken de baskı vardı üzerimde evlendim hala hissediyorum baskılarını ya azar çekmek için ararlar yada hesap sormak için ister istemez dusunuyosun kuzum ben 21 yaşındayim ben 3 yaşımda büyüdüğümu farkettim biseylerin kaybı yokluğu buyutuyo insanı şimdi rahat gorusebiliyrojm annemle 21 yıllık hayatımda toplasan 5 yıl ancadir gormusligum bu yüzden hayatta herşeyden korkuyorum acaba ben iyi bı anne olabilecekmiyim ben çocuğum nasıl gelecek dunyaya eşime diyorum acaba biz iyi birer ebeveyn olabilecekmiyim diye o da bana diyo sen dunyanin en sevkatli annesi olacaksın çünkü herşeyi gördün duydun tecrübem oldu diyo inan 3 yaşımdan beri camlarda ağlaya ağlaya anne beklemek zor yazarken bı ağlıyorum akla geldikce ama ben çevrem ne der yada kırmak istemiyorum diye düşünmüyorum cenelerini çekecem moralim bozulacak diye düşünüyorum kim ne düşündüğü beni bağlamıyo aslında biz istiyoruz ben aileme.de diyorum konu açılınca Özkan istiyo olmaz diyemem diyorum evlenirken 59 kiloydum şimdi hastalık vs 70 73 kilo oldum eğer bebeğim varsa yinede zayıflamaya çalışmam lazım ama yinede babamlar gördükçe halalarini gecmissj. Vs diyo hiç söylenecek lafmi kimse dusunmuyo alinirmi kirirlir mi diye bugüne kadar kimse kirilmesin diye gel kendimden odun verdim ama yeter bende insanım bundan sonra benim de kararlarıma saygı duymak zorundalar bundan sonra kendim eşim ve çocuğum yada çocuklarım için biseyler yapmak istiyorum kim ne dicek diye düşünmeden sadece ailem için yasmaayi seçiyorum ben
Teşekkür ederim canım herkesin derdi kendine büyük zaten anlayış şart o yüzden anladığın için teşekkür ederimCanım herkes kendi yaşadığını bilir aynı yerden yanmadıkça kimse kimseyi anlamaz hayat böyledir yani seni seven gerçekten yanında olan bile anlayamaz seni ama yanında olur iyi olmanı ister bizimkide o hesap sen iyi ol kendi gücÜne huzuruna çekirdek ailene sahip çık onlar ile mutlu ol yeter canım dualarım seninle ve hepimizle
Anladım canım hayrlısı olsun inşallahEvet canım gittim polikistik olduğum için aşılama önerdi direk şimdilik düşünmüyorum hiç bi şey bakalım hayırlısı
Merhaba eşinizin morfolojisi ve hızı kaçtı?varikosel var mıydı?daha önce hiç hamilelik yaşadınız mı?Merhaba bizde dna hasar testine girdik hasar yüksek çıktı şimdi ilaçlar kullanıyor eşim inşallah bu aylara etkisi olacak ilaçların
ayrıca bize beslenme önerisinde bulundu
Kaan Aydos hoca
bol bol Nohut yemelisiniz dedi
Havuç ve havuç suyu
Kara üzüm kurusu
İncir kurusu
Isırgan çayı
eşime verdiği ilaçların içinde coenzym Q10 mevcut bende ayrıca takviye olarak kullanıyorum
Elevit ilacına başladım
Bizde yaklaşık 3 senedir deniyoruz inşallah bu takviyelerle tutacak
Özel bir takviye kullanan varsa lütfen sizlerde yazın