- 5 Şubat 2018
- 975
- 2.625
- 37
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.361
Günaydın herkeseMerhaba eşinizin morfolojisi ve hızı kaçtı?varikosel var mıydı?daha önce hiç hamilelik yaşadınız mı?
Geçmiş olsunHastaneye gidecem şimdi kuzum evden çıkmak üzereyim sen napiyon
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinHastaneye gidecem şimdi kuzum evden çıkmak üzereyim sen napiyon
İnşallah kuzum ya sabahtan beri midem bulaniyo kusacam şimdi yeminleHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
BenBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Kızlar gebelik kesesi oluşmamış ama yinede kanda bakalım dedi kan vercem
Canım kanda çıkmazsa zaten yoktur kan kesindir çünkü.Ben çok yazmıyorum ama devamlı sizin yazdıklarınızı okuyorum.Yanlış okumadıysam folik asit falan kullanıyosun bazen bazı bünyelerde mide bulantısı baş dönmesi yaşanıyor.Kızlar gebelik kesesi oluşmamış ama yinede kanda bakalım dedi kan vercem
Bn naturallen macun kullanıyorum canm eşimle beraber henüz bi ay kullandık eşimde kullanıyor çok memnun kalan var sperm kalitesi vs arttırıyormuş. Bizde bi buçk yıldır istyrz. Bnm adetler düzensz bide şehr dışına çok gittim geldm. Düzenli olmadı bi sorun var mı bilmyrm bitkisel yollara başvurdum çünkü etrafımda doktora gidip fayda görmeyen çok insan var nasip oluyor bu işler birazda moralimi bozmamak için gitmedm çok fazla etkilenyrm kötü bişey söylerlerse bu sefer hepten olmaz çocuğum die. Bu kullandgm macunları bi dktra söylemiş bi arkdş bi zararı olmaz kullanablrsn demiş doktor.Merhaba bizde dna hasar testine girdik hasar yüksek çıktı şimdi ilaçlar kullanıyor eşim inşallah bu aylara etkisi olacak ilaçların
ayrıca bize beslenme önerisinde bulundu
Kaan Aydos hoca
bol bol Nohut yemelisiniz dedi
Havuç ve havuç suyu
Kara üzüm kurusu
İncir kurusu
Isırgan çayı
eşime verdiği ilaçların içinde coenzym Q10 mevcut bende ayrıca takviye olarak kullanıyorum
Elevit ilacına başladım
Bizde yaklaşık 3 senedir deniyoruz inşallah bu takviyelerle tutacak
Özel bir takviye kullanan varsa lütfen sizlerde yazın
Bence güzel haberler allahım ne güzelİnşallah kuzum ya sabahtan beri midem bulaniyo kusacam şimdi yeminle
Doğal kürleri bende destekliyorum Naturallen macunu hemen araştırıcamBn naturallen macun kullanıyorum canm eşimle beraber henüz bi ay kullandık eşimde kullanıyor çok memnun kalan var sperm kalitesi vs arttırıyormuş. Bizde bi buçk yıldır istyrz. Bnm adetler düzensz bide şehr dışına çok gittim geldm. Düzenli olmadı bi sorun var mı bilmyrm bitkisel yollara başvurdum çünkü etrafımda doktora gidip fayda görmeyen çok insan var nasip oluyor bu işler birazda moralimi bozmamak için gitmedm çok fazla etkilenyrm kötü bişey söylerlerse bu sefer hepten olmaz çocuğum die. Bu kullandgm macunları bi dktra söylemiş bi arkdş bi zararı olmaz kullanablrsn demiş doktor.
Kız 1 aydır kullaniyom bişey yapmiuo şimdi de yapmaz ilaca bağışıklık kazandı bunyemCanım kanda çıkmazsa zaten yoktur kan kesindir çünkü.Ben çok yazmıyorum ama devamlı sizin yazdıklarınızı okuyorum.Yanlış okumadıysam folik asit falan kullanıyosun bazen bazı bünyelerde mide bulantısı baş dönmesi yaşanıyor.
Kese gorunmuyo dedi kanda belli olacakmisBence güzel haberler allahım ne güzelkusma belirti olabilir belki
Geç döllenme olabilir o zaman kuzum.Ben 5 kere gebelik yaşadım hiç mide bulantım ve baş dönmem olmadı ama bunlar bünyeye göre değişiyor.eğer geç döllenmeyse şimdi kanda çıkar umarım öyledirKız 1 aydır kullaniyom bişey yapmiuo şimdi de yapmaz ilaca bağışıklık kazandı bunyem
İnşallah kuxum ya çok istiyorum iyice dengem bozuldu herşeyi gebeliğe yormaya basladimGeç döllenme olabilir o zaman kuzum.Ben 5 kere gebelik yaşadım hiç mide bulantım ve baş dönmem olmadı ama bunlar bünyeye göre değişiyor.eğer geç döllenmeyse şimdi kanda çıkar umarım öyledir
Kusma genelde 6.haftadan sonra yaşanıyo ama herkeste farklı seyrediyo en doğru sonucu kan verecektir size. Dilerim allahtan bugün mutluluk gözyaşı dökersinizİnşallah kuxum ya çok istiyorum iyice dengem bozuldu herşeyi gebeliğe yormaya basladim
İnşllh güzel haber alırsın canm. Rahim filmi istiyolatmş doktora gidince onu çektrmek istemyrm bi arkdşn tüpde tıkanıklık çıktı bi tedavide uygulamamışlar tıkanıklık için. Moral bozukluğuyla kaldı kız. Siz hangi şehrdesinz. Kaan aydos hoca bitkisel çözümler mi sunuyor. Tahlillerimizi yaptırdıktan snra güvenilr bi doktora gitmeyi düşnyrm artık mecbur. Neden tüp bebek tedavisine başlamadılar acaba kaç yıl olmuştu deneyeliDoğal kürleri bende destekliyorum Naturallen macunu hemen araştırıcam
Çok haklısın ama moralin bozulmasın önce jinekoloğum eşimden spermio testi istedi test yeterli değere sahip gelmeyince hemen tüp bebek merkezine gittik ama işlem yapmadılar randevu bile oluşturmadılar çok şaşırdım denemeye devam edin diyip gönderdileraçıkcası çok şok oldum birde derler para için herşeyi yapıyorlar diye
neyse eş dost bana KAAN AYDOS hocayı önerdi iyiki gitmişiz doktorumuz çok güzel kürler verdi yani doğal olarak yiyecekler ve takviyelerle güzel bir diyet uygulanıyor ben çok pozitif düşünüyorum içimizi de çok rahatlattı ayrıca Kaan hocaya gidip hamile kalanlar bu forumdasayıları fazla umutluyum