Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba eşinizin morfolojisi ve hızı kaçtı?varikosel var mıydı?daha önce hiç hamilelik yaşadınız mı?
Günaydın herkese

morfolojik bozukluk çıkmadı hızı %2 hareketsiz %80 varikosel yok henüz 3 yıldır denememize ramen hiç hamile kalmadım hatta ilk evlendiğimde boşuna doğum kontrol hapı kuşlandığımı düşünüyorum

eşim ve ben yaş 33 6 yıldır evliyiz

Kızlar gebelik kesesi oluşmamış ama yinede kanda bakalım dedi kan vercem
Kızlar gebelik kesesi oluşmamış ama yinede kanda bakalım dedi kan vercem
Canım kanda çıkmazsa zaten yoktur kan kesindir çünkü.Ben çok yazmıyorum ama devamlı sizin yazdıklarınızı okuyorum.Yanlış okumadıysam folik asit falan kullanıyosun bazen bazı bünyelerde mide bulantısı baş dönmesi yaşanıyor.

Bn naturallen macun kullanıyorum canm eşimle beraber henüz bi ay kullandık eşimde kullanıyor çok memnun kalan var sperm kalitesi vs arttırıyormuş. Bizde bi buçk yıldır istyrz. Bnm adetler düzensz bide şehr dışına çok gittim geldm. Düzenli olmadı bi sorun var mı bilmyrm bitkisel yollara başvurdum çünkü etrafımda doktora gidip fayda görmeyen çok insan var nasip oluyor bu işler birazda moralimi bozmamak için gitmedm çok fazla etkilenyrm kötü bişey söylerlerse bu sefer hepten olmaz çocuğum die. Bu kullandgm macunları bi dktra söylemiş bi arkdş bi zararı olmaz kullanablrsn demiş doktor.

Doğal kürleri bende destekliyorum Naturallen macunu hemen araştırıcam
Çok haklısın ama moralin bozulmasın önce jinekoloğum eşimden spermio testi istedi test yeterli değere sahip gelmeyince hemen tüp bebek merkezine gittik ama işlem yapmadılar randevu bile oluşturmadılar çok şaşırdım denemeye devam edin diyip gönderdiler açıkcası çok şok oldum birde derler para için herşeyi yapıyorlar diye

neyse eş dost bana KAAN AYDOS hocayı önerdi iyiki gitmişiz doktorumuz çok güzel kürler verdi yani doğal olarak yiyecekler ve takviyelerle güzel bir diyet uygulanıyor ben çok pozitif düşünüyorum içimizi de çok rahatlattı ayrıca Kaan hocaya gidip hamile kalanlar bu forumda sayıları fazla umutluyum

Kız 1 aydır kullaniyom bişey yapmiuo şimdi de yapmaz ilaca bağışıklık kazandı bunyem

Kız 1 aydır kullaniyom bişey yapmiuo şimdi de yapmaz ilaca bağışıklık kazandı bunyem
Geç döllenme olabilir o zaman kuzum.Ben 5 kere gebelik yaşadım hiç mide bulantım ve baş dönmem olmadı ama bunlar bünyeye göre değişiyor.eğer geç döllenmeyse şimdi kanda çıkar umarım öyledir

İnşllh güzel haber alırsın canm. Rahim filmi istiyolatmş doktora gidince onu çektrmek istemyrm bi arkdşn tüpde tıkanıklık çıktı bi tedavide uygulamamışlar tıkanıklık için. Moral bozukluğuyla kaldı kız. Siz hangi şehrdesinz. Kaan aydos hoca bitkisel çözümler mi sunuyor. Tahlillerimizi yaptırdıktan snra güvenilr bi doktora gitmeyi düşnyrm artık mecbur. Neden tüp bebek tedavisine başlamadılar acaba kaç yıl olmuştu deneyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…