- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.321
Aşırı moralim bozuk canım belim zaten berbat. Komşu dediki sen kendin iyi değilsin çocuk nasıl olsun dedi resmen iç sesimi kadın dile getirdi. Bende istemiyorum zaten olmasın dedim aynen belki ilerde kambur olacağım bakamam edemem zaten dedim.. İnsanlar da hiç acıma duygusu yokAhsen555 nasılsın canım belin nasıl oldu
Sıkıldım yine tek kaldim evdeBende diyorum bu kız nerde
Elin ağzı torba değil hayatim takma sen nasinimde varsa olurAşırı moralim bozuk canım belim zaten berbat. Komşu dediki sen kendin iyi değilsin çocuk nasıl olsun dedi resmen iç sesimi kadın dile getirdi. Bende istemiyorum zaten olmasın dedim aynen belki ilerde kambur olacağım bakamam edemem zaten dedim.. İnsanlar da hiç acıma duygusu yok
Ona neymiş acaba. Boşver boş konuşmuş insanları kafaya takmamak lazım. Kalbi kararmış bu insanlarınAşırı moralim bozuk canım belim zaten berbat. Komşu dediki sen kendin iyi değilsin çocuk nasıl olsun dedi resmen iç sesimi kadın dile getirdi. Bende istemiyorum zaten olmasın dedim aynen belki ilerde kambur olacağım bakamam edemem zaten dedim.. İnsanlar da hiç acıma duygusu yok
Öyle canım tabi hayırlısı olsunElin ağzı torba değil hayatim takma sen nasinimde varsa olur
Apartmanın muhtarı herkese konuşurOna neymiş acaba. Boşver boş konuşmuş insanları kafaya takmamak lazım. Kalbi kararmış bu insanların
Başında dert yok heralde elaleme sarıyorApartmanın muhtarı herkese konuşurtakmıyorum canım elden gelen bişey yok
Napiyosunuz kizlarBaşında dert yok heralde elaleme sarıyor
Aynen amaçsızın tekiBaşında dert yok heralde elaleme sarıyor
Yarın çıkcak canım öyle demişlerdi ama mucizem bizimki iki saatte çıkmıştı dedi. Cuma gününe randevu aldık.bende kendimede aldımAynen amaçsızın tekisen napıyosun tatlım eşinin sonuçları çıktı mı
İyiyiz canım sen napıosunNapiyosunuz kizlar
Canım bizimki de ertesi gün çıkmıştı. Belki merkezden merkeze değişiyordurYarın çıkcak canım öyle demişlerdi ama mucizem bizimki iki saatte çıkmıştı dedi. Cuma gününe randevu aldık.bende kendimede aldım
Olabilir bende acaba başka yeremi yolluyorlar dedim. Çıkınca internette gözükür mü acabaCanım bizimki de ertesi gün çıkmıştı. Belki merkezden merkeze değişiyordur
Merkez küçük bi merkez mi canımOlabilir bende acaba başka yeremi yolluyorlar dedim. Çıkınca internette gözükür mü acaba
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın. Hangi merkezde tedavi görüyorsunMerhabaaa kızlar 3. Tüp bebek denememize başladık şuan iğneleri kullanıyorum pazartesi ölçüm için gideceğim inşallah bu kez bebeğim tutunur
Aslında eskişehirdeki en büyük özel hastane.Merkez küçük bi merkez mi canım
Vardır bir bildikleri canım güzel düşünelimAslında eskişehirdeki en büyük özel hastane.
Bilemedim valla inşallah eşimde bişey çıkmazVardır bir bildikleri canım güzel düşünelim