Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün eşimde sperm hareketinin oldukça yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan çok üzgünüz ve ne yapıcaz bilmiyoruz bu durum düzelebilir mi bilgisi olan varmı
Havuç suyu hergun taze içir canim hizlandiriyor. Biz esimle her sabah akzer caksir suyu ac karinla ceyrek su bardagi uzerini su ile tamamladik ictik(kadinlarda yumurta gelisimi erkeklerde sperm sayisi arttiriyor) ,hergun taze havuc suyu aksam yemeginden yarım saat önce esim icti(sperm hizi arttirici) ve yatarken ikimizde bir kasik keciboynuzu petmezi yedik butun bunlari adet bitiminden ovulasyona kadar surecte yaptik ve hamileyim 10aydir ugrastiyorduk cok sukur ins. Sizlere yardımcı olabilirm.

Caksir suyu dediğin şey ne

Mrb kızlar bnde 1 buçk yıldır bebek bekliorum. Geçen ay bitki ekstraktı bi macuna başladım adetlerm düzensz çok faydası varmış hamileliğe vs bu ay adetim gecikmedi faydasını gördüm. Devam ediyorum şimdilik. Sizlerin arasında kullanan varmı bu macundan.

Doktora gitmeye korkar oldum. Doğudürüst tedavi uygulayan yok negatif konuşan doktor çok. Enfeksiyon olablr die akşamları yatmadan önce sirkeli su içiyorm bi de kızlar ölçüsü önemli bi bardağa bi tatlıkaşığı sirke atıp içiyrm. Vitamin takviyesi yapıorm bide gerisi de Allahtan nasip bakalım.birde eşimle berabet macun kullanıyoruz. Bide bitkisel pedlerden kullnıorm kullanmadığım bişey kalmadı şu sıralar umarım faydası olur.

Merhaba kızlar, şimdi iş yerimdeyim çalışamıyorum. Amh sonucum hala çıkmamış. Stresten ölücem sürekli sıcak basıyo stres olduğum için. Fsh 14,36 çıkmıştı. Ama hiç adetlerim düzensiz değildir. Gecikme olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…