- 29 Haziran 2020
- 88
- 140
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.301
Havuç suyu hergun taze içir canim hizlandiriyor. Biz esimle her sabah akzer caksir suyu ac karinla ceyrek su bardagi uzerini su ile tamamladik ictik(kadinlarda yumurta gelisimi erkeklerde sperm sayisi arttiriyor) ,hergun taze havuc suyu aksam yemeginden yarım saat önce esim icti(sperm hizi arttirici) ve yatarken ikimizde bir kasik keciboynuzu petmezi yedik butun bunlari adet bitiminden ovulasyona kadar surecte yaptik ve hamileyim 10aydir ugrastiyorduk cok sukur ins. Sizlere yardımcı olabilirm.Bugün eşimde sperm hareketinin oldukça yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan çok üzgünüz ve ne yapıcaz bilmiyoruz bu durum düzelebilir mi bilgisi olan varmı
Bu konularda duyarlı davranmak lazim o insanları topluma kazandirmamiz gerek ve bu işi yaptığın için teşekkür ederimGünaydın canım♥ belliki duyarlisin çok guzel ya♥
Caksir suyu dediğin şey neHavuç suyu hergun taze içir canim hizlandiriyor. Biz esimle her sabah akzer caksir suyu ac karinla ceyrek su bardagi uzerini su ile tamamladik ictik(kadinlarda yumurta gelisimi erkeklerde sperm sayisi arttiriyor) ,hergun taze havuc suyu aksam yemeginden yarım saat önce esim icti(sperm hizi arttirici) ve yatarken ikimizde bir kasik keciboynuzu petmezi yedik butun bunlari adet bitiminden ovulasyona kadar surecte yaptik ve hamileyim 10aydir ugrastiyorduk cok sukur ins. Sizlere yardımcı olabilirm.
Çakşır kökü diye bir bitki var kendiniz suyunu hazirlayabiliyorsunuz ama yapilisini bilmiyorum. Aktarlarda farkli markalarin hazir suyu satiliyor.Caksir suyu dediğin şey ne
Naber canimm doktora gittin miBenim güz anniş adayları güzel kardeşlerim napiyosunuz
Hayır gitmedim yarın gitcemNaber canimm doktora gittin mi
Benimde düşüktu duzeldiMerhaba kızlar, şimdi iş yerimdeyim çalışamıyorum. Amh sonucum hala çıkmamış. Stresten ölücem sürekli sıcak basıyo stres olduğum için. Fsh 14,36 çıkmıştı. Ama hiç adetlerim düzensiz değildir. Gecikme olmaz.
Nasıl yani amh değişen bir değer mi? Sabit demişlerdi banaBenimde düşüktu duzeldi
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsinHayır gitmedim yarın gitcem
Kendi doktoruma gitmiyorum eşim Ankara Koru Hastanesi'ne goturcekmis balgattaki orayı ovuyolarmis ama guatrdan kontrolüm de var eşim orda bakaralr dediHadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin
Canım adın ne seninHadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin
Bende diyorum bu kız nerdeSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bizim mevlütümüz vardı biraz yoğunduk ne var ne yok buralarda