Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu Kaan aydosdan gebe kalan var mı yani kızlar

tüp bebek için başvurduğumuzda 5 yıldır evliydik 2 yıldır denemiştik
İlk zamanlar bir çok şey yaptırtmıştı jinekoloğum hormon tahlilleri v.s. bunların sonucu ve adetimin düzeni ile benim sağlıklı olduğunu söylemişti zaten tüm tahlil işlemlerden sonra eşimden spermio istendi. Ondan sonra eşime yöneldi araştırmalar.

Rahim filmini henüz çektirmedim yazlıktayım ama dönünce hemen çektireceğim çünkü rahim filmini çektirip hemen hamile kalanlar var kullanılan sıvı spermlerin hızlı ulaşmasını sağlıyor diye okudum ayrıca tıkalı kanallarında açılmasına yardımcı oluyormuş. rahim filmi üzerine videolarda mevcut oldukça rahat çekim yapılıyor tabi özel görüntüleme merkezlerini kast ediyorum.

Vitamin ve takviye ilaçları veriyor
özel yiyeyecek listesi var yiyeceklere çok dikkat etmek gerekli yukarıda yayınladığım yiyeceklerin özellikle altını çiziyor.
bence güzel bir yaşam değişikliği ile her şey olması gereken değerlere mutlaka ulaşır
Keten tohumundan uzak durmamızı Soya ürünlerinden uzak durmamızı tavsiye etti

Kızlar insülin direnci çıkmış ama ilaç tedavi kadar yüksek değilmiş doktorum diyetisyene git spor ve diyet yap yediklerine dikkat et dedi ve BetaHCG çıkmadı daha

Anladm canm sağol bnde vitamin takviyesi alıyrm bide macundan kullanıyoruz.kendimizce yememize içmemiz dikkat ediyoruz ama doktor tavsiyesi ile yapmak başka olur tabi. inşllh en yakın zmanda isteyen herkese nasip olsun.

Anladm canm sağol bnde vitamin takviyesi alıyrm bide macundan kullanıyoruz.kendimizce yememize içmemiz dikkat ediyoruz ama doktor tavsiyesi ile yapmak başka olur tabi. inşllh en yakın zmanda isteyen herkese nasip olsun.
Amin isteyen herkese hayılısıyla nasip etsin
bu ay denemelere tekrar başlicaz inşallah bende ilaçalardan çok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…