Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum kuzum dua edin çıksın inşallah var olsun

Bugün eşimde sperm hareketinin oldukça yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan çok üzgünüz ve ne yapıcaz bilmiyoruz bu durum düzelebilir mi bilgisi olan varmı

Bugün eşimde sperm hareketinin oldukça yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan çok üzgünüz ve ne yapıcaz bilmiyoruz bu durum düzelebilir mi bilgisi olan varmı
Kız mesir macunu iyi geliyormuş biz internetten biraz araştırdık kırmızı et peynir falan kuru yemiş fındık fıstık badem

Ben biraz detayciyim hatta düzeltme yapaiyim aşırı detayciyim her ihtimalini düşünüp arastirm yaparım araştırdım bak internetten bunlar için kürler falan var

Ay canım benim burada en iyi birbirimizi bizler anlıyoruz güzelce arkadasliklar kuruyoruz Rabbim hepimizin bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de nasip etsin

İnşaallah ilk denemede hayırlı haberlerini duyarız Allah hepimizin evlat hasretini dindirsin bizde hiç problem olmamasına rağmen hiç o duyguyu tadamadim
slm canim.bizdede durum sendeki gibi. ama biz 1 deneme 4 transfer yasadik maalesef negatif oldu. 2.ye baslayacagiz biraz ara verdim.toparlanmak gerek.senne yaptin

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım geçen yaz boş gebelik geçirdim bir türlü olmadı sonradan. Hamile kalamadım. sonra bıraktık artık çünkü stres yapınca adetimde gecikmeye başladı. Relaksım artk nasipse olur değilse bir bildiği vardır rabbimin diyorum. Ama çalışmalara devam durmak yok burda en önemli faktör kafan rahat olacak gerçekten stres yapmıcaksın yoksa adetinde gecikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…