- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.281
Bilmiyorum kuzum dua edin çıksın inşallah var olsunÇok kafana takmamaya çalış çünkü bu belirtiler psikolojik de olabiliyor hepimizde adetimiz yaklaşınca ya da gecikince belirti varmış gibi oluyor. Birde bilinen kanda kesin sonuç çıkar idrarda sonuç geç çıkabilir ya da yanıltıcı olabilir.
Teşekkür ederimBilmiyorum kuzum dua edin çıksın inşallah var olsun
İnşallah vardır bebişin canım hayırlısı olsun hakkındaTeşekkür ederimLife light canım saolasin dua edin ama olsun nolur Rabbimden tek dilegim
İnşallah rabbimden tek dileğim hissi bile güzel biseyİnşallah vardır bebişin canım hayırlısı olsun hakkında
Şimdi iyi bulanti var birazTSH değerim ilk 8.3 tü çok yüksekti sora bu gebelik iicn gittiğimde 5.37ydi şimdi 2.97 ilacımı düzenli kullanıyorum yemekten sonra da B12 li folikasidimi iciyorum
İnşallah canımİnşallah vardır bebişin canım hayırlısı olsun hakkında
Benim de var ufak ufak geliyo biraz da basım ağrıyoİnşallah canım
Napsak ya bu belirszlik ne seyBenim de var ufak ufak geliyo biraz da basım ağrıyo
Kız mesir macunu iyi geliyormuş biz internetten biraz araştırdık kırmızı et peynir falan kuru yemiş fındık fıstık bademBugün eşimde sperm hareketinin oldukça yavaş olduğu bilgisini aldık doktordan çok üzgünüz ve ne yapıcaz bilmiyoruz bu durum düzelebilir mi bilgisi olan varmı
Ay canım benimKızlar ya sizi çok sevdim ben kardeşim olsanız hepinizi k kadar severdim o derece eşim artık telefonu elimden zor aliyo önceden Instagram bagliydim şimdi buraya bağlandım elimden zor aliyo bırak şu yelefonu diye yatana kadar elimde
Aynen canım inşallahAy canım benimburada en iyi birbirimizi bizler anlıyoruz güzelce arkadasliklar kuruyoruz Rabbim hepimizin bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de nasip etsin
O güzel haberi beraber birbirimize verelim insallahAy canım benimburada en iyi birbirimizi bizler anlıyoruz güzelce arkadasliklar kuruyoruz Rabbim hepimizin bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de nasip etsin ❤
İnşallah bende suphelnyrm ama umutlanmak istemyrmO güzel haberi beraber birbirimize verelim insallah
slm canim.bizdede durum sendeki gibi. ama biz 1 deneme 4 transfer yasadik maalesef negatif oldu. 2.ye baslayacagiz biraz ara verdim.toparlanmak gerek.senne yaptinİnşaallah ilk denemede hayırlı haberlerini duyarız Allah hepimizin evlat hasretini dindirsin bizde hiç problem olmamasına rağmen hiç o duyguyu tadamadim
Günaydın canımAyy canım benim ya korkmuştur belki. Yadırgamıştır yerini. Çok güzel bir iş yapıyorsun çok zor ama bi o kadar da fedakarca. Allah razı olsun sizdenmaalesef özel çocuklar hep dışlanıyor bende olabilirdim benim başıma yarın ne gelir demiyor
Günaydın canımGünaydın canım♥ belliki duyarlisin çok guzel ya♥