- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.201
Amin cümlemizeÜzme kendini hayırlı olsun hakkında
Çok şeker yeme kız zararlıAmin cümlemize
Bir avuç yumuşak sekerler varya ondan yedimÇok şeker yeme kız zararlı
Başına @ işareti koy boşluk bırakmadan ismi yazKızlar bı etikwtlemyi nasıl yapiyosunuz
Yani halk dilinde iltihaplı romatizma canım bel fıtığından daha kötü tedavisi yokO neymiş canım.
Evet üzülürsün ama hata yapıyorsun 7 aya kadar büyük ihtimalle çocuğun olur. 1 sene olmadıysa kork ve teleşa düş. Şuan ki yaptığın stres ve üzüntü hamile kalmana da engel olurBu ay benim 3. ayım ve bugün yine negatifi gördüm. Yani burada 5 yıldır bekleyenler var bilmiyorum ama insan zaten böyle bir durumda sanki devamlı negatif görecekmiş gibi gelmeye başlıyor. Yıllarca negatifi görüp, bu duyguyu aşanlar varsa nasıl başardı acaba?
Gideceğim sonra da ilk gittiğim doktoru şikayet edeceğim allahın belası kadına ısrarla dedim ki benim babam da iltihaplı romantizma var hocam ona da bakalım dedim kan isteyin dedim. Ben miyim doktor sen misin be dedi bel fıtığın var işte fCanım şimdi baktım da yazdığına sen bir fizik veya ortopediye mi gitsen acabaAhsen555
Ya işte kimi işini yapıyor kimi burnundan kıl aldırmıyorGideceğim sonra da ilk gittiğim doktoru şikayet edeceğim allahın belası kadına ısrarla dedim ki benim babam da iltihaplı romantizma var hocam ona da bakalım dedim kan isteyin dedim. Ben miyim doktor sen misin be dedi bel fıtığın var işte f
Görüyorum daralma var dedi konuşturmadı bile beni 1 yıldır fıtık diye çekiyorum ben bunu. Sonra doktorları niye dövüyorlar yok doktora şiddet hakediyorlar çünkü
Gideceğim canımm inşallah ağrım geçmiyor sol bacağımda his kaybı var gibi adım attım sanıyorum dün iki kez düştm kaldırma çıkarkenYa işte kimi işini yapıyor kimi burnundan kıl aldırmıyorinşallah romatizma çıkmaz canım ya ama sen ihmal etme
Hastanedeyim sonuç çıktı doktoru bekliyorum ama hissediyorum gebelik yokTekrar yap
Çok geçmiş olsun canimGideceğim canımm inşallah ağrım geçmiyor sol bacağımda his kaybı var gibi adım attım sanıyorum dün iki kez düştm kaldırma çıkarken
Kötü düşünme canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinHastanedeyim sonuç çıktı doktoru bekliyorum ama hissediyorum gebelik yok
Ayy canım ya çok geçmiş olsun.Gideceğim canımm inşallah ağrım geçmiyor sol bacağımda his kaybı var gibi adım attım sanıyorum dün iki kez düştm kaldırma çıkarken
Canım nasıl emin olablyrsan yok olduğuna değerin kacHastanedeyim sonuç çıktı doktoru bekliyorum ama hissediyorum gebelik yok
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canim
Sağol canım Allah razı olsunAyy canım ya çok geçmiş olsun.
Ne demekSağol canım Allah razı olsun