-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.221
Öyle deme canımSağol canım Allah razı olsunben daha kendime bakamıyorum bebek benm neyime
Yok öyle öyle canımÖyle deme canım
Aaa deme öyle sen kendine de bakarsın bebeğine de inşallahSağol canım Allah razı olsunben daha kendime bakamıyorum bebek benm neyime
Sonuç neHastanedeyim sonuç çıktı doktoru bekliyorum ama hissediyorum gebelik yok
Artık kendime bakayım da canım bebek de olursa nasipAaa deme öyle sen kendine de bakarsın bebeğine de inşallah
Hadi inşallah vardır sakin ol o senledir hangi ilde otyrsn ozelemi gidyrsnKızlar doktorumu aradım durumu anlattım sabah gel dedi dua edin bana
Hadi inşallah bebiş şenlendir canımKızlar doktorumu aradım durumu anlattım sabah gel dedi dua edin bana
Ankara'da oturuyorum eşim taide çalışıyo uçak fabrikasında onlar özel sağlık sigortalı bende faydalaniliyorum evlenirken beni de geçirdi o sigortaya Sincan lokman hekime gidiyorum çok memnunum doktorumdan nazik kibar sevecen herşeyi tane tane güzel bı dille anlatiyo saolsunHadi inşallah vardır sakin ol o senledir hangi ilde otyrsn ozelemi gidyrsn
İnşallah dualarınızı eksik etmeyin olurmuHadi inşallah bebiş şenlendir canım ❤
Aaa deme öyleSağol canım Allah razı olsunben daha kendime bakamıyorum bebek benm neyime
Hayırlısı olsun canım inşallah gelir bizimkilerde biraz uzaktalar anca geliyor yavrucaklar napalımAaa deme öyleevelallah sen iste her şeyi yapmaya gücün yeter. Zamanı var sadece benimde seninde mucizeminde. Sen kendine iyi bak sıkıntılarını gider ki rabbimde emanetini versin. Önce senin sağlığın
Sen ilk gebelik mi yapmıştın ovulasyon mu canımKızlar yine test yaptım negatif çıktı benim kafa iyice allak buak oldu
Çok küçükler emekleye emekleye ancaHayırlısı olsun canım inşallah gelir bizimkilerde biraz uzaktalar anca geliyor yavrucaklar napalım
GebelikSen ilk gebelik mi yapmıştın ovulasyon mu canım
Testlere de güven olmuyorGebelik
Kendi renginden 1 2 tık açıktı ilk testimTestlere de güven olmuyorne kadar belirgindi bide