- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.181
Neyse benim kocayı bı gonderiyim bugün 3 de gidecek üzüldü yazık yaBence öyle yap canım zaten adetin geçti net bir şekilde çıkması gerek eğer testte cikayarsa büyük ihtimalle tahlillerin karışmıştır kuzum üzme hemen kendini
İltihap var idrar yollarında dediNasıl ya
Üzmeyin kendinizi çizgi çıkmıştı amaNeyse benim kocayı bı gonderiyim bugün 3 de gidecek üzüldü yazık ya
İdrar verdin mi sen canimİltihap var idrar yollarında dedi
Evet çıkmıştıÜzmeyin kendinizi çizgi çıkmıştı ama
Dün verdimİdrar verdin mi sen canim
Ayy canım çok üzüldüm ya teKrar başka yerde kan mı versen. Çizgi baya görünürdü silikte değildi kiİltihap var idrar yollarında dedi
Bende diyorum kanda nasıl iltihap olduğu çıkar ben kan verdin sanmıştım canimDün verdim
Aynen kayınvalidem de gölgesi islanmistor diyo bı gariplik var ben biliyorum o minik içimde hissediyorum amaAyy canım çok üzüldüm ya teKrar başka yerde kan mı versen. Çizgi baya görünürdü silikte değildi ki
Sağlık ocağında hem idrar hem kan istiho özel hastanelede öyle canimBende diyorum kanda nasıl iltihap olduğu çıkar ben kan verdin sanmıştım canim
Öyle yap canım senBe yemek yemeden ayarlayom su idrarı da adam gidince bı test alıp yapıyım
Bence tekrar kan ver. Başka yere gidipBe yemek yemeden ayarlayom su idrarı da adam gidince bı test alıp yapıyım
Ama bı gariplik var iltihap olsa bu idrara da yansız rengi bulaniklasir haksizmiyim ama benimki şeffaf ayıptır söylemesi kusura bakmayın daÖyle yap canım sen
Yarın lokman hekime gircem kendi doktoruma o baksın yine ultrasonda falan da bakar iskillendimBence tekrar kan ver. Başka yere gidip
Canım en önemlisi yanman da olur yani ben enfeksiyon olduğumu ordan anlarim yanma yapiyorAma bı gariplik var iltihap olsa bu idrara da yansız rengi bulaniklasir haksizmiyim ama benimki şeffaf ayıptır söylemesi kusura bakmayın da
Yok be canım olmuyo yanmamCanım en önemlisi yanman da olur yani ben enfeksiyon olduğumu ordan anlarim yanma yapiyor
Üzme kendini hayırlı olsun hakkındaYarın lokman hekime gircem kendi doktoruma o baksın yine ultrasonda falan da bakar iskillendim