- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.241
Hadi hayırlısı olsunAnkara'da oturuyorum eşim taide çalışıyo uçak fabrikasında onlar özel sağlık sigortalı bende faydalaniliyorum evlenirken beni de geçirdi o sigortaya Sincan lokman hekime gidiyorum çok memnunum doktorumdan nazik kibar sevecen herşeyi tane tane güzel bı dille anlatiyo saolsun
Karışık senselam kızlar nasılsınız?
Bende karışık canimselam kızlar nasılsınız?
Hissettiğim gibiymis <2.0Canım nasıl emin olablyrsan yok olduğuna değerin kac
Maalesef yine gebelik yok doktor stresten oluyor çünkü herşeyin normal temiz problem gözükmüyor vücudun korunmadigin için 2 aydır tepki veriyordur dediKötü düşünme canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Negatif canımSonuç ne
İnşallah birdahaki ay olurNegatif canım
İnşallah canımAy ayrın bana da dua edin nolur çıksın bebeğim beni bekletmesin miniğim
Adetim düzene girsinde olur çocuk yaa artık dusunmicem oluşuna birakicamİnşallah birdahaki ay olur
Senden de razı olsun canımAmin inşallah canım benim Allah razı olsun ❤
Nasılsın canımSenden de razı olsun canım
Çok yorgunum üzerimden tır geçmiş gibiNasılsın canım
En iyisi öyle yapmak canimAdetim düzene girsinde olur çocuk yaa artık dusunmicem oluşuna birakicam
İyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum vallaÇok yorgunum üzerimden tır geçmiş gibisen nasılsın canım
Ne güzel olurdu canım yeni ağır otzmli bı öğrenci geldi baya stres yaptım ve çok yoruldumİyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum valladinlen biraz evi işin yakınına taşı sen
Ayy canım benim ya korkmuştur belki. Yadırgamıştır yerini. Çok güzel bir iş yapıyorsun çok zor ama bi o kadar da fedakarca. Allah razı olsun sizdenNe güzel olurdu canım yeni ağır otzmli bı öğrenci geldi baya stres yaptım ve çok yoruldum