Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
FSH, Folikül Uyarıcı Hormon ya da Follicle-Stimulating Hormone), Hipotalamusdan salınan GnRH ile hipofiz bezinden salgılanan bir hormondur. Bu hormonun erkekte ve dişide moleküler yapısı benzerdir. Lütein yapıcı hormonla (LH) beraber yumurtalığın ve testislerin işlevlerine katkıda bulunur. Kadınlarda yumurtalık foliküllerinin olgunlaşmasını, erkekte spermatozoonların üretimini ve olgunlaşmasını yapar.

Kağıt vermedi sağlık ocağındaki doktor verirdi bu sefer vermedi negatif çıktı idrar yolların iltohapliymis dedi ilaç verdi ama bı yanlışlık var sanırım daha adet de olmadım ama

Fsh stres kaynaklıda yükselir strs yapma eşinde gitsin ayrıca. Bende amh baktırmak istiyorum aslında ama ücreti ne kadar özelde
Benim özel sağlık sigortam vardı o yüzden ücret ödemedim canım bilmiyorum ücretini de ama kan testi ile bakıyorlar ya çok çok yüksek değildir bence 200 falandır en fazla

Kağıt vermedi sağlık ocağındaki doktor verirdi bu sefer vermedi negatif çıktı idrar yolların iltohapliymis dedi ilaç verdi ama bı yanlışlık var sanırım daha adet de olmadım ama
Canım üzgünüm ama adetin bu kadar geçmeye kanda çıkardı kan kesin sonuç. E nabızın yok mu tahliller oraya düşüyorya oraya bak bi bize de at sonucu

Canım tekrar kaset gebelik testi mi yapsan şaşırmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…