- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #6.161
FSH, Folikül Uyarıcı Hormon ya da Follicle-Stimulating Hormone), Hipotalamusdan salınan GnRH ile hipofiz bezinden salgılanan bir hormondur. Bu hormonun erkekte ve dişide moleküler yapısı benzerdir. Lütein yapıcı hormonla (LH) beraber yumurtalığın ve testislerin işlevlerine katkıda bulunur. Kadınlarda yumurtalık foliküllerinin olgunlaşmasını, erkekte spermatozoonların üretimini ve olgunlaşmasını yapar.Hepinize merhaba , bu ilk mesajım... nasıl başlamam gerektiğini bile bilmiyorum... 28 yaşındayım ve 3 yıldır evliyim... ilk 2 yıl bebek düşünmedik. Bu yıl karar verdik ve her şey güzel başladı. Deniyorduk ama olmuyordu. Hiç vakit kaybetmeden doktora gittim ve hormon değerlerime bakıldı. fsh 11.2 çıktı. 1 kutu cyclo verdi ve kullandım. ve tekrar bakacağız dedi. Fsh nedir bilmyrdm bile ... bu ay tekrar bakıldı dün korkuyla sonuçları almaya gittim ve 14,36 çıktı.. Anne olmayı çok istiyorum.. Dünden beri ağlıyorumTek odağım bu oldu gün içinde başka birşey düşünemiyorum... Ne olur yardım edin Şimdi ne yapmam gerekiyor
Nasıl yani canım kaç çıktıı değerinKizlaaarr içimde bı minik tasimiyomusum
Ben istedim, biraz araştırınca fsh yükselince gebelikte çok sorun oluyormuş öğrendim. Sonra kalıma gelen her yolu araştırdım. Amh daha kesin bir değermiş fsh dalgalanıyormuş dediler. Ben de belirttim doktorun asistanına Özel hastanede yaptırdım
Benim özel sağlık sigortam vardı o yüzden ücret ödemedim canım bilmiyorum ücretini de ama kan testi ile bakıyorlar ya çok çok yüksek değildir bence 200 falandır en fazlaFsh stres kaynaklıda yükselir strs yapma eşinde gitsin ayrıca. Bende amh baktırmak istiyorum aslında ama ücreti ne kadar özelde
Canım üzgünüm ama adetin bu kadar geçmeye kanda çıkardı kan kesin sonuç. E nabızın yok mu tahliller oraya düşüyorya oraya bak bi bize de at sonucuKağıt vermedi sağlık ocağındaki doktor verirdi bu sefer vermedi negatif çıktı idrar yolların iltohapliymis dedi ilaç verdi ama bı yanlışlık var sanırım daha adet de olmadım ama
Nasıl yani canım kaç çıktıı değerin
Var düşmemiş baktım bakacaktır zatenCanım üzgünüm ama adetin bu kadar geçmeye kanda çıkardı kan kesin sonuç. E nabızın yok mu tahliller oraya düşüyorya oraya bak bi bize de at sonucu
İnan çok üzüldüm ama hayırlısı olsun bol su iç enfeksiyonnun gitsinVar düşmemiş baktım bakacaktır zaten
Çok içiyorum zatenİnan çok üzüldüm ama hayırlısı olsun bol su iç enfeksiyonnun gitsin
Günaydın kızlar. Kaç sayfa yazmışsınız ya okuyamadım
Günaydın kızlarGünaydın canım
Günaydın kızlar❤
[/QUO gün bana ayamadı maalesef
Ama nasıl olur canım ya çok üzüldümKizlaaarr içimde bı minik tasimiyomusum
Bende anlamadım idrar yollarında iltihap var dedi acaba tahlilleri mi.karistirdjlar yarın yine gidip tahlil vercem hastaneye zaten dahiliye için kontrolüm de vardı 2 ayda bir kontorle gitmem gerekiyodu ilk kontrole başlıyoruz yarı. GuatrdanAma nasıl olur canım ya çok üzüldüm
Canım tekrar kaset gebelik testi mi yapsan şaşırmamak elde değilBende anlamadım idrar yollarında iltihap var dedi acaba tahlilleri mi.karistirdjlar yarın yine gidip tahlil vercem hastaneye zaten dahiliye için kontrolüm de vardı 2 ayda bir kontorle gitmem gerekiyodu ilk kontrole başlıyoruz yarı. Guatrdan
Kafayı yicem bilemedimCanım tekrar kaset gebelik testi mi yapsan şaşırmamak elde değil
Bence öyle yap canım zaten adetin geçti net bir şekilde çıkması gerek eğer testte cikayarsa büyük ihtimalle tahlillerin karışmıştır kuzum üzme hemen kendiniKafayı yicem bilemedim
O neymiş canım.İyi değilim ama iyi diyelim canım aşırı ağrılarım var ve Araştırıyorum Ankilozan spondilit diye bir hastalıkla daha çok uyuşuyor
Nasıl yaKizlaaarr içimde bı minik tasimiyomusum