Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım benim esimede test yapılmıştı ama bir iki saat içerisinde çıkmıştı sizin ki biraz uzun sürecek
Bilmiyorum ki canım öyle dediler bizde garanti olsun diye cumartesi göstercez doktora.acaba farklı bişeylere mi bakıcaklar. Daha önce yaptırmadık ya bilmiyorum hiç🤔 senin eşinin iyi mi çıkmıştı değerleri🙏🙏

Yediğimiz içtiğimizden mi stresten mi neyse ciddi bir sorun bu doğaya ters bir durum. 🥺
Şıp diye gebe kalanları çok sanşlı buluyorum. Bu yol çok meşakatli ve zor. Tedaviye başlayacağım dedim ya gideceğim hastane tedaviye başlamadan bişey olsun olmasın covit testi istiyor. 15 gün geçerliliği varmış şayetki 15 gün içinde tedavi bitmedi bir daha yaptırman gerekiyormuş. Amh testi yaptırmak gerekiyor devlet hastaneleri yapmıyor. Çok yıpratıcı ve stresli başlamadan bırakacağım sanırım. Çünkü eşim şunu demiyor ya bırak tamam ne kadarsa ne kadar gidelim ne isteseler yaparız demiyor

Şıp diye gebe kalanları çok sanşlı buluyorum. Bu yol çok meşakatli ve zor. Tedaviye başlayacağım dedim ya gideceğim hastane tedaviye başlamadan bişey olsun olmasın covit testi istiyor. 15 gün geçerliliği varmış şayetki 15 gün içinde tedavi bitmedi bir daha yaptırman gerekiyormuş. Amh testi yaptırmak gerekiyor devlet hastaneleri yapmıyor. Çok yıpratıcı ve stresli başlamadan bırakacağım sanırım. Çünkü eşim şunu demiyor ya bırak tamam ne kadarsa ne kadar gidelim ne isteseler yaparız demiyor
Aynen öyle canım çok yıpratıcı bir süreç hele ki özel hastanelerin bitmek bilmeyen tahlilleri ben neredeyse 5 bin lira harcadım psikolojik yipramayi katmiyorum bile Allah yardımcımız olsun 😔

X