- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.801
Amin canımCanım benim biiznillah hepimizin ne diyim
hadii insallah cok beklemeden kavusuurz tez vakitte14 ay oldu canım
İnşallah canımhadii insallah cok beklemeden kavusuurz tez vakitte
Benim adetime 9 gün var birleşme oldu 5 kez şimdi ne yapım ben umutlanmakta istemyrmAdetimin ilk gününden sayarken 11. Gününde birlikte olmuştuk, sonra bir hafta sonra falan ancak birlikte olabilmişizdir, yani o seferde olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Üzerinden 14 gün geçmişti bHcg 57 çıkmıştı.
Kuzum allahın izniyle hepimize yavrumuz olması için bir kapı açılır inşallah. Sen sıkma canınıkasımda deneyeli 2 sene olacak evleneli de 3 sene
Nasıl oldu canım hamile nasıl kaldın ne kadardır deniyordn hiç çocuğun varmı anltrmsnHayırlı olsunnn, sağlıkla kucağına alıp ağız tadıyla büyütürsün inş
Canım nasipse döllenme olmuştur strese sokma kendiniBenim adetime 9 gün var birleşme oldu 5 kez şimdi ne yapım ben umutlanmakta istemyrm
Peki şimdi test yapsam çıkmaz demi çok erkenCanım nasipse döllenme olmuştur strese sokma kendini
Canım sen yine bırakma ilacı sigaradan kurtulana kadar birtek bebek meselesi için değil genel sağlığın içinŞok şok şok sigarayı bırakamayan hamile adayları doktorunuzdan bir adet vitamin yazmasını istiyorsunuz ve çay, kahve, sigaraya veda ediyorsunuz. Çünkü vitamin midenizi altüst ediyor
canım 9 gün varmış çok erken çıkmaz testte. En iyisi adeti beklemekPeki şimdi test yapsam çıkmaz demi çok erken
Biiznillah canımKuzum allahın izniyle hepimize yavrumuz olması için bir kapı açılır inşallah. Sen sıkma canını
Kaset testte hep aynı testi kullaniyirumCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına al. Kan testinde mi öğrendin
Hemen anlatıyımTebriklernasıl öğrendin anlat hemen
Ayy ne güzel gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsinHemen anlatıyımadetime 2 3 gün var daha bı kaç gündür şiddetli mide bulantılarım bı kaç gündür baş donmelerim var bide midem yaniyodu yeni farklı bişey Dr yemiyorum aynı şeyler yediklerim neyse bı test yapıyım bakalım dedim umudum yoktu nasılsa cikmicak dedim neyse aldım testi geldim eve yaptım sehbanin üstüne koydum nasılsa cikmicak alıştık dedim bakmicam dedim 5 dakika bekledikten sonra bakiyim çıkmaz zaten dedim ve ben şok 2.cizgi belirmiş bile şok oldum bı kaç kere daha baktım emin olmak için çizgi gider diye bekledim ama gitmedi
Teşekkür ederim fotoğrafını atacam ama olmuyo nedenseAyy ne güzel gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsinçok mutlu oldum
Hayırlısı Allah'tan inşallah vardircanım 9 gün varmış çok erken çıkmaz testte. En iyisi adeti beklemek