Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetime 9 gün var birleşme oldu 5 kez şimdi ne yapım ben umutlanmakta istemyrm

Şok şok şok sigarayı bırakamayan hamile adayları doktorunuzdan bir adet vitamin yazmasını istiyorsunuz ve çay, kahve, sigaraya veda ediyorsunuz. Çünkü vitamin midenizi altüst ediyor

Şok şok şok sigarayı bırakamayan hamile adayları doktorunuzdan bir adet vitamin yazmasını istiyorsunuz ve çay, kahve, sigaraya veda ediyorsunuz. Çünkü vitamin midenizi altüst ediyor
Canım sen yine bırakma ilacı sigaradan kurtulana kadar birtek bebek meselesi için değil genel sağlığın için

Tebrikler nasıl öğrendin anlat hemen
Hemen anlatıyım adetime 2 3 gün var daha bı kaç gündür şiddetli mide bulantılarım bı kaç gündür baş donmelerim var bide midem yaniyodu yeni farklı bişey Dr yemiyorum aynı şeyler yediklerim neyse bı test yapıyım bakalım dedim umudum yoktu nasılsa cikmicak dedim neyse aldım testi geldim eve yaptım sehbanin üstüne koydum nasılsa cikmicak alıştık dedim bakmicam dedim 5 dakika bekledikten sonra bakiyim çıkmaz zaten dedim ve ben şok 2.cizgi belirmiş bile şok oldum bı kaç kere daha baktım emin olmak için çizgi gider diye bekledim ama gitmedi

Ayy ne güzel gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…