Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günde 1 kere yok karnına kullanıyorum ben folidoce diye bı folik asit içinde B12 de var 400mg günlük folik asit miktarı alınması gerekiyomus 1 tanesi zaten günlük folik asit miktarını karsiliyomus ben çok araştırdım internetten ona göre aldım aczanedeko bayan da önerdi bunj

Selamun Aleyküm. Umutsuzluk yakışmaz müslümana kızlar. Üzülüyorum bu mesajları görünce. RABBIM ne dilemişse o olacak. Ve bilmeliyiz ki hazreti Ali diyor; ALLAH kabul etmeyeceği dua için el açtırmaz. Tabi ki çabalarımız boşa gittigini sandigimiz için üzülüyoruz ama hiç-bir şey boşa gitmez. Tevekkel-ALLAH

Rabbim kabul etmeyeceği hiçbir duayı dile vermemiş haklısın

Maşallah tutmuş hamilesin senin nasıl oldu canım bu ay adetine kaç gün vardı öğrendin kaç kez ilski oldu
Ben doktora gittim adetinin 2.3.gunu gel dedi gittim baktı yumurtalik testi fala. İyi sıkıntı yok dedi adetin bittikten 10 gün sonra ilişkiye girin bı gün arayla dedi de ben dün öğrendim biz bazen arka arkaya bazen birer gün arayla yaptık o ara da folik asit kullanmaya basladim

Adetin kaç gün gecikti peki

2 3 gün var adet olmama normalde ama geçen ay olmama gerekenden 1 ay geç adet olfum nişanın 29unda olmam gerekiyodu mayısın 29unda oldum gittim hastaneye geç oldu diye eşim de kaç gündür baş dönemem mide bulantım bide midem yaniyo dedim diye oturmuş araştırmış vücudun bebek için hazırlık yapiyomus geçen ay dedi dün de öğrendim tesadüfen midem bulaniyo bı test yapıyım balalim dedim ümidim yoktu aslında rabbim nasip ederse olur dedim yaptım bakmadim bile bı 5 dakka sonra nasılsa yok deidm ve ben şok 3 4 kere baktım emin olmak için rabbim hepinize nasip etsin

Haklısın canım hakkımız da hayırlısı olsun

Sağol canım Allah razı olsun tavsiyelerin için ama uzulmemekte elde değil 3 yıldır hayalini kuruyoruz Rabbim daha çok beklemez inşallah

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim adetime 9 gün var birleşme oldu 5 kez şimdi ne yapım ben umutlanmakta istemyrm
Adetin geçerse daha garanti olur ama benim adetime 2 gün kala bakılmıştı ve 57 çıkmıştı, 9 gün çok erken şuan beklemen lazım. Adetin 5 gün geçtikten sonra falan bakarsan daha iyi olur neden dersen kimyasal gebelikse vücut atabilir o süreye kadar. Ben zaten doktora gitmiştim hasta olduğum için gitmişlen bakılaın demiştim çok da ihtimal vermiyordum açıkçası zaten. Kısmet böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…