- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.761
Benim bugun ama gelen giden yok dahaNabiyorsun kızlar bat Lara kaç gun kaldı bakalim benim 6
Aman aman gelmesinler 9 ay boyunca yarında gelmezse test yaparsın canımBenim bugun ama gelen giden yok daha
Dün yaptım canım negatif çıktıAman aman gelmesinler 9 ay boyunca yarında gelmezse test yaparsın canım
tüm isteyenlere nasip etsin insallah. Bende cikolata kisti var sorun ordan kaynaklı tüpe başladık o sebepleİnşallah olumlu sonuçlar alırsın sıkıntı neymiş öğrendiniz mi
Hadi hayırlı olur inşallah. Ne zaman yaptırcaksınıztüm isteyenlere nasip etsin insallah. Bende cikolata kisti var sorun ordan kaynaklı tüpe başladık o sebeple
yumurtalar toplandı gelişimini bekliyoruz bu haftabaşı belli olcak. Eger hersey yolunda giderse temmuz adetiminden sonra transfer olcakHadi hayırlı olur inşallah. Ne zaman yaptırcaksınız
siz ne zamandir deniyorsunuz?Hadi hayırlı olur inşallah. Ne zaman yaptırcaksınız
Dün test için erkendi sayılmaz negatiif cevabı duymak istemiyorumDün yaptım canım negatif çıktı
Güzel şeyler söylemeyi bende çok istiyorum ama malesef canımÖyle deme yaa
Benimde 9 gün var canımNabiyorsun kızlar bat Lara kaç gun kaldı bakalim benim 6
14 ay oldu canımsiz ne zamandir deniyorsunuz?
Günaydın canım nasılsın var mı gelen gidenGünaydın canlarrr
Çok az geldi canım sökülür bi kaç saate baya sancım var günlerdir yalın ayak yere bastığım içinGünaydın canım nasılsın var mı gelen giden
Basma kuzum madem öyle terlik giy açık terliklerden. Hayırlısı olsun inşallah. Canım ben istabuldayım ama hissetmedim. Allah korusunÇok az geldi canım sökülür bi kaç saate baya sancım var günlerdir yalın ayak yere bastığım içinsen nasılsın. Deprem oldu burda daha doğrusu manisada olmuş biz bile hissettik
Günaydın canimmGünaydın canlarrr
Giyemiyorum ya kışın yine çorap kurtarıyorda yazın ı ııBasma kuzum madem öyle terlik giy açık terliklerden. Hayırlısı olsun inşallah. Canım ben istabuldayım ama hissetmedim. Allah korusun
Naber canımGünaydın canimm
Hayırlı olsun canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Hamileyim kızlar ben şok beklemiyordum umudum yoktu