- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.781
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına al. Kan testinde mi öğrendinHamileyim kızlar ben şok beklemiyordum umudum yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına al. Kan testinde mi öğrendinHamileyim kızlar ben şok beklemiyordum umudum yoktu
Bende çorap giymiyorum yaz kış terlikle geziyorumGiyemiyorum ya kışın yine çorap kurtarıyorda yazın ı ıı
Tebrikler nasıl öğrendin anlat hemenHamileyim kızlar ben şok beklemiyordum umudum yoktu
Ben terlik giyiyorum sonra nerde çıkardığımı unutuyorumBende çorap giymiyorum yaz kış terlikle geziyorum
Sonrada karnımız ağrıyor işteBen terlik giyiyorum sonra nerde çıkardığımı unutuyorum
Annemde sabah söylendi zaten hemen kapattım telefonuSonrada karnımız ağrıyor işte
Amann aynı benim ki de öyle bu ay benimde çok sancılı olacak sanırım suyla falan çok uğraştımAnnemde sabah söylendi zaten hemen kapattım telefonu
Sen şimdiden önlem almaya bakAmann aynı benim ki de öyle bu ay benimde çok sancılı olacak sanırım suyla falan çok uğraştım
9 gün var canım hastaneye gideceğim ya zamann geçmiyormuş gibi hissediyorumSen şimdiden önlem almaya bak
Ne zaman gidiceksin canım Humeyrosssssss ta bugun gidicekti sanırım. Bende eşime pazartesi gününe randevu aldım9 gün var canım hastaneye gideceğim ya zamann geçmiyormuş gibi hissediyorum
Adetin 2. Günü gitmeyi düşünüyorum canımNe zaman gidiceksin canım Humeyrosssssss ta bugun gidicekti sanırım. Bende eşime pazartesi gününe randevu aldım
Adetimin ilk gününden sayarken 11. Gününde birlikte olmuştuk, sonra bir hafta sonra falan ancak birlikte olabilmişizdir, yani o seferde olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Üzerinden 14 gün geçmişti bHcg 57 çıkmıştı.Hı peki canım anltrmsn bir seferde dediğin yumurtlama günlerindn bir gunmydu adet bitimnden bir gunmydu nasıl oldu
Hayırlı olsunnn, sağlıkla kucağına alıp ağız tadıyla büyütürsün inşHamileyim kızlar ben şok beklemiyordum umudum yoktu
Bugün gittim canım poliksitik devam ediyor her iki yumurtalığımda da onun dışında rahim güzel dedi aşılama yapalım dedi☹ Polikistik olan var mı bizim topikte araştırdım zamanında çok 1 yıl önce öğrenmiştim ama 1 yılda bi sürü şey yaptım tedavi amaçlı ve geçmiştir ümidiyle gittim bugün dr maalesef durum aynıNe zaman gidiceksin canım Humeyrosssssss ta bugun gidicekti sanırım. Bende eşime pazartesi gününe randevu aldım
Canım polikistik over geçen bir durum değil zaten hastalık da değil genetik bir durum doğuştan yani annnende anneannende teyzede halada belkide bunlarda da var yani. Kilo etkiliyor diyorlar kiloya çok dikkat etmek lazım. Ayrıca doktor aşılama yapalım demiş bence de dediyse yaptır daha beklemeye gerek yokBugün gittim canım poliksitik devam ediyor her iki yumurtalığımda da onun dışında rahim güzel dedi aşılama yapalım dedi☹ Polikistik olan var mı bizim topikte araştırdım zamanında çok 1 yıl önce öğrenmiştim ama 1 yılda bi sürü şey yaptım tedavi amaçlı ve geçmiştir ümidiyle gittim bugün dr maalesef durum aynı
Canım pco yu hiç bilmiyorum.aşılamayla hamile kalan çok var bence deneyebilirsin. Kaç ay olmuştu seninBugün gittim canım poliksitik devam ediyor her iki yumurtalığımda da onun dışında rahim güzel dedi aşılama yapalım dedi☹ Polikistik olan var mı bizim topikte araştırdım zamanında çok 1 yıl önce öğrenmiştim ama 1 yılda bi sürü şey yaptım tedavi amaçlı ve geçmiştir ümidiyle gittim bugün dr maalesef durum aynı
Canım ben yeni evliyken bir sürü özel hastanede detaylı kontrole girdim çünkü babama böbreğimi verdim 6 aylık evli iken. o kontrolllerin hiç birinde duymadım bunu ailemde polikistik olan hiç kimse anne ve baba tarafımda çocuğu olmayan da yok 9 halamdan 1 tane halamın geç olmuş. Durum şu ki ben aşırı kilo aldım böbrek ameliyatından sonra 15 20 kg o dönemde duydum polikistik olduğumu kilo bağlı dedim 1 yıldır çok sıkı dikkat ettim 13 kg verdim vs vs vs o sebeple ümitlenmiştim yani böbrek ameliyatından bir ay sonra kürtaj oldum meğer döllenirken ameliyata girmişim sonra oluşmamış bebek o da öyle geldi gittti yani ne bilim hayırlısıCanım polikistik over geçen bir durum değil zaten hastalık da değil genetik bir durum doğuştan yani annnende anneannende teyzede halada belkide bunlarda da var yani. Kilo etkiliyor diyorlar kiloya çok dikkat etmek lazım. Ayrıca doktor aşılama yapalım demiş bence de dediyse yaptır daha beklemeye gerek yok
kasımda deneyeli 2 sene olacak evleneli de 3 seneCanım pco yu hiç bilmiyorum.aşılamayla hamile kalan çok var bence deneyebilirsin. Kaç ay olmuştu senin
Hiç moralini bozma bir kere gebelik olmuş. Sen aşılama yaptır canım imkanın varsa ben inanıyorum olacak inşallahCanım ben yeni evliyken bir sürü özel hastanede detaylı kontrole girdim çünkü babama böbreğimi verdim 6 aylık evli iken. o kontrolllerin hiç birinde duymadım bunu ailemde polikistik olan hiç kimse anne ve baba tarafımda çocuğu olmayan da yok 9 halamdan 1 tane halamın geç olmuş. Durum şu ki ben aşırı kilo aldım böbrek ameliyatından sonra 15 20 kg o dönemde duydum polikistik olduğumu kilo bağlı dedim 1 yıldır çok sıkı dikkat ettim 13 kg verdim vs vs vs o sebeple ümitlenmiştim yani böbrek ameliyatından bir ay sonra kürtaj oldum meğer döllenirken ameliyata girmişim sonra oluşmamış bebek o da öyle geldi gittti yani ne bilim hayırlısı
Canım benim biiznillah hepimizin ne diyimHiç moralini bozma bir kere gebelik olmuş. Sen aşılama yaptır canım imkanın varsa ben inanıyorum olacak inşallah