- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.821
Çizgi silik ama çok net kan verseydin hemenUygulamada atamıyorum nedense internetten girince atabiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi silik ama çok net kan verseydin hemenUygulamada atamıyorum nedense internetten girince atabiliyo
haftaliktir ondan silik çıkıyo silik ama bariz belli net yaniÇizgi silik ama çok net kan verseydin hemen
Hadi bakalımmmPazartesi gidicem vermeye kalp atışı varsa dinlerim hemde
Hayırlı olsun canimm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Çünkü hep aynı testi kullanıyorum yanılması imkansız gibi bişey
Yok canım daha 5 gün var adetimeMucizemm222 naptın canım adet oldun mu
İnşAllah olmazsın canımYok canım daha 5 gün var adetime
Umudum yok kuzum yumurtlama zamanımı hiç degerlendiremedimİnşAllah olmazsın canım
Bende değerlendiremedm canımUmudum yok kuzum yumurtlama zamanımı hiç degerlendiremedim
Bu ayımızda gitti diğer aya nasip diyeceğiz yineBende değerlendiremedm canım
Aynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah. Doktora gitmeyi düşünüyor musun Allah nasip ederse gideceğim benBu ayımızda gitti diğer aya nasip diyeceğiz yine
Bilmiyorum canim gitmeyi düşünüyorum sonra diyorum biraz daha zaman karar veremiyorum hazır hissetmiyorum kendimi hastaneye gidip gelme psikolojisineAynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah. Doktora gitmeyi düşünüyor musun Allah nasip ederse gideceğim ben
Hazır hissedince gidersin canım o zmanBilmiyorum canim gitmeyi düşünüyorum sonra diyorum biraz daha zaman karar veremiyorum hazır hissetmiyorum kendimi hastaneye gidip gelme psikolojisine
Allah inşallah hastaneye gitmeden nasip eder bizede gidersem zaten hemen aşılama yaptıracağımHazır hissedince gidersin canım o zman
İnşAllah canım aynen bizimde zaten aşılama aşamasındayız ben ilaç kullandım klomen yaniAllah inşallah hastaneye gitmeden nasip eder bizede gidersem zaten hemen aşılama yaptıracağım
Aynen canım bende kullandım nasip olmadı Allah im tez vakitte hasretimiz dindirsin çok zor bir süreçİnşAllah canım aynen bizimde zaten aşılama aşamasındayız ben ilaç kullandım klomen yani
Kötü düşünme hoc bı xaman sinir stres üzüntü yapma yaptığın zaman olmuyo gercekten bende beklemiyodum bugün nasibimizde varmış bu 14.gun kurali yalan adetin bittikten 10gun say 10.gun birer gün arayla.girin ilişkiye bunu doktorum önerdi herkesin yumurtlama günü farklıdır ve folik asit kullanmaya başlaUmudum yok kuzum yumurtlama zamanımı hiç degerlendiremedim