- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.721
Yemiyorum spor yapıyorum yine de veremiyorum inşallah kolaylık verir bi tuhaflık var anlamadım.senin nasıl gidiyor
Tamam bu bitsin onu alıp başlayım teşekkür ederimCanım d vit ocean alsana ocean d3k2 damlası var o çok etkili
Dün baktırdım hep normal canım.bence bi anda gidecek kilolartiroitlere baktırdın mı? tiroitte sıkıntı varsa kilo veremezsin D vit düşüklüğü de kilo vermeyi zorlaştırır.
Eşim sever spor yapmayı sorun olmuyor o yüzden ama benim mesafemi kısaltıyor ben yalnız 5 km yürüyorsam eşimle 3-3,5 km anca yürüyoruz. Belim ağrıyor yeter diyo hemen
Evet canım bugunAdet günün bugundü değil mi senin
olsun lsun ona da yürüyüş iyi gelir 10 metre 10 metre uzatarak arttır onunkini de
Hadi bakalım hayırlısı canımEvet canım bugun
Sancım yok dediğimden beri sancı çekiyorumHadi
Hadi bakalım hayırlısı canım
Kuzum bebek yoksa adetin gelsin zaten adet geçmesi daha sıkıntı yaniSancım yok dediğimden beri sancı çekiyorum
Bencede gelsin böyle beklemek daha sıkıntı. Şu dr a gidelim bakalım ne dicekKuzum bebek yoksa adetin gelsin zaten adet geçmesi daha sıkıntı yani
Gidin canım bence de bende adeti bekliyorum Allah dan bişey olmazsa aşılama yaptıracağım kaç aydır bişey çıkıyor gidemiyorum inşallah gidebilirimBencede gelsin böyle beklemek daha sıkıntı. Şu dr a gidelim bakalım ne dicek
Gidin canım bence de bende adeti bekliyorum Allah dan bişey olmazsa aşılama yaptıracağım kaç aydır bişey çıkıyor gidemiyorum inşallah gidebilirimBencede gelsin böyle beklemek daha sıkıntı. Şu dr a gidelim bakalım ne dicek
Hep öyle oluyorSancım yok dediğimden beri sancı çekiyorum
Gidememende de vardır bi hayr canım bu ay çoğumuz drtayız desenizeGidin canım bence de bende adeti bekliyorum Allah dan bişey olmazsa aşılama yaptıracağım kaç aydır bişey çıkıyor gidemiyorum inşallah gidebilirim
Git bakalım dr ne dicek.Gidin canım bence de bende adeti bekliyorum Allah dan bişey olmazsa aşılama yaptıracağım kaç aydır bişey çıkıyor gidemiyorum inşallah gidebilirim
Sökülsede rahatlasamHep öyle oluyor ☹
Aşılama için araştırdın mı dr hastane flnGidin canım bence de bende adeti bekliyorum Allah dan bişey olmazsa aşılama yaptıracağım kaç aydır bişey çıkıyor gidemiyorum inşallah gidebilirim
Çok tşk ederim canım, bundan sonra hamile kalmak istiyorum doktorum 2 adet görsen yeter dedi ama 2 kayıp yaşadıktan sonra insan acaba hamile kalabilecek miyim kalırsam sağlıklı olacak mı diye düşünüyor. İyi şeyler düşünmeye pozitif olmaya gayret ediyorum. Allah hepimize kolayca en kısa sürede sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAcını çok derinden hissediyorum ve asla bu acı geçmiyor tarifi yok yaşamayan bilmiyor üstüne bi de yorum yapıyor olsun ne de olsa hamile kalabiliyosun diyor ama evlat acısı öyle birşey ki keşke hiç olmasaydı diyorsun o yüzden hep dua ettiğim gibi allahım en hayırlısını en sağlıklısını versin hepimize.evet zor ama seninki kolay bi doğum olmuş canım.en azından normal olmuş ben sezaryen oldum çocuğum yok ama sezaryenliyim ve çok ağır geçti.ben de amniyosentez yaptırdım ve sonuç temiz geldi inşallah seninki de temiz gelir.Bize bebeği hiç göstermediler açıkçası biz de görmek istemiyorduk aklımızı kaybetmiş gibiydik.bebeğimi de doktorum otopsiye yolladı 3 ay oldu hala sonuç çıkmadı.Başın sağolsun baban içinde çok üzüldüm rabbim bize başka acı göstermesin
Sağol güzel kardeşim, Allah güzel sağlıklı bebekler versin inş hepimizeRABBIM yardımcınız olsunvallahi çok üzüldüm ya
Amin canım benim, Allah en kısa sürede sağlıklı bebeklerle doldursun kucağımızıİnan okurken boğazım düğümlendi. Ne yazılır ne söylenir bilemiyorum.rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun.bir daha böyle bir acı yaşatmasın