Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sabır versin çok acı yaşadıkların yüreğim parçalandı 😪 meleğin cennette annesi onun ömrü okadarmis Rabbim yar ve yardımcın olsun🙏 veren Allah alanda bizim elimizden birşey gelmez sadece dualara sığınalim canım Allah büyük elbet birgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sağlıcakla kucağınada almayı nasip eylesin🙏🙏🙏güzel anne kalbim senle dualarimda olucan bundan sonra♥🙏😪
İnş bitanem Allah razı olsun, bugünleri unutalım ve bebeğimizi sağlıkla büyütelim. Kendimi toplamaya çalışıyorum. Hayat tüm güzelliğiyle devam ediyor ve bize sağlıklı bebekler verecektir inanıyorum ve güveniyorum 💗🌺🥰😘

Çok tşk ederim canım, bundan sonra hamile kalmak istiyorum doktorum 2 adet görsen yeter dedi ama 2 kayıp yaşadıktan sonra insan acaba hamile kalabilecek miyim kalırsam sağlıklı olacak mı diye düşünüyor. İyi şeyler düşünmeye pozitif olmaya gayret ediyorum. Allah hepimize kolayca en kısa sürede sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Sen bi de beni düşün sezaryenliyim çocuğum yok üstüne 5 kayıp.Ama hep umutlu olmak lazım allaha sığınıp dua etmek lazım.biz güçlü anneleriz bunu unutma.ben de yavaştan başladım takviyelere falan.nasipte ne varsa o olur

Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyle
Bir seferde bile oluyor, bizzat yaşadım son kaybettiğim bebeğim bu şekilde olmuştu 😞

Sen bi de beni düşün sezaryenliyim çocuğum yok üstüne 5 kayıp.Ama hep umutlu olmak lazım allaha sığınıp dua etmek lazım.biz güçlü anneleriz bunu unutma.ben de yavaştan başladım takviyelere falan.nasipte ne varsa o olur
Doğumu yaptırdıklarının ertesi günü folik asite omega 3’e ve d vitaminine başladım. Umudunu yeşil tut hep, ben olacağına inanıyorum, gerekli tıbbi araştırmalarımız yapılsın 🤲🙏🏻🌺

X