- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.621
Acillik olmuştumCanım geç döllenme olabilir benim adet günüm du 9 lu bi deger çıktı aynı akşam adet oldum öyle yoğun ağrılı sancılı adett sonra yaklaşık iki hafta sonra açıklık oldum mide bulantım baş dönmem oldu test yaptılar hemen gebeliktendir dediler ama adet oldum dedimve hamileymisim şimdi miniğim benimle canım darısı başına inşallah sende hamişsindir dikkat et yinede sen hiç belli olmuyo Allah büyük mucuzeni gondermistir inşallah
Canım geç döllenme olabilir benim adet günüm du 9 lu bi deger çıktı aynı akşam adet oldum öyle yoğun ağrılı sancılı adett sonra yaklaşık iki hafta sonra açıklık oldum mide bulantım baş dönmem oldu test yaptılar hemen gebeliktendir dediler ama adet oldum dedimve hamileymisim şimdi miniğim benimle canım darısı başına inşallah sende hamişsindir dikkat et yinede sen hiç belli olmuyo Allah büyük mucuzeni gondermistir inşallah
Ay kuzum hadi inşallah bebistir yerleşmiştir annesinin göbisine Allah nasip etmiştir inşallahBence bu ay çok umutlanmıştı. Gerçi bu ay bende ilk defa bu kadar çok umutlandım nedense. Adet olunca tam hayal kırıklığı olacak. Bek geçen ay 4-5 gün gecikmişti ama biliyordum hamile olmadığımı. Bu ay farklı hissediyorum
nedense bende ikilemdeyim ne umutlanmak ne umutsazlanmak istemiyorum karışık durumdayım. Rabbim nasip etsin inşallah .Ay kuzum hadi inşallah bebistir yerleşmiştir annesinin göbisine Allah nasip etmiştir inşallah
tüm isteyenlere.nedense bende ikilemdeyim ne umutlanmak ne umutsazlanmak istemiyorum karışık durumdayım. Rabbim nasip etsin inşallah .
Amiiinn canım gerçekten mucize gibi olmuş ya insanın yüzünü gülümseten cinsten hamile olduğunu öğrendiğinde kaç haftalıktı canım çok enteresan bi da sancılı yoğun adetten sonra ALLAHIM nelere kadirsinCanım geç döllenme olabilir benim adet günüm du 9 lu bi deger çıktı aynı akşam adet oldum öyle yoğun ağrılı sancılı adett sonra yaklaşık iki hafta sonra açıklık oldum mide bulantım baş dönmem oldu test yaptılar hemen gebeliktendir dediler ama adet oldum dedimve hamileymisim şimdi miniğim benimle canım darısı başına inşallah sende hamişsindir dikkat et yinede sen hiç belli olmuyo Allah büyük mucuzeni gondermistir inşallah
Öyle oluyor insan ya canım her zaman adetimiz yaklaşınca aynı çelişkilere düşüyoruznedense bende ikilemdeyim ne umutlanmak ne umutsazlanmak istemiyorum karışık durumdayım. Rabbim nasip etsin inşallah .
Daha gelmedi kırmızılar umut devam ediyor inşallah vardır canımBence bu ay çok umutlanmıştı. Gerçi bu ay bende ilk defa bu kadar çok umutlandım nedense. Adet olunca tam hayal kırıklığı olacak. Bek geçen ay 4-5 gün gecikmişti ama biliyordum hamile olmadığımı. Bu ay farklı hissediyorum
Daha olmadın dur deme şimdi böyle gülüm
Ay kuzum hadi inşallah bebistir yerleşmiştir annesinin göbisine Allah nasip etmiştir inşallah
Kızlar doğru söylüyorsunuz ama işte adet ağrıları başlayınca insan bir ümitsizliğe kapılıyorDaha gelmedi kırmızılar umut devam ediyor inşallah vardır canım
Ay hadi canım inşallah sende de böyle güzel haberler alırız sakın ağır falan kaldırma dinlenAmiiinn canım gerçekten mucize gibi olmuş ya insanın yüzünü gülümseten cinsten hamile olduğunu öğrendiğinde kaç haftalıktı canım çok enteresan bi da sancılı yoğun adetten sonra ALLAHIM nelere kadirsin
Amin canım hepimiz biiznillahAy hadi canım inşallah sende de böyle güzel haberler alırız sakın ağır falan kaldırma dinlen
Kızlar test yaptım tek çizgi
Dur bakalım adetin geçmedi bildiğim kadarıylaKızlar test yaptım tek çizgi
Adet günüm yarın canım bide erken gebelik testiErken daha canım
Nasip canım adet olmadığın sürece umut var meşhur cümlemizAdet günüm yarın canım bide erken gebelik testi
Önümüzdeki aya inşallah güzel haberler alırız canım
Benim kırmızım geldi kızlar