Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanimlar bnde o hastetle yananlardanim ama benm oluyo sukurler olsn ama tutunamiyor dusuyor size bi tavsiyede bulunmak istedim gebe kalmak icin 21 gun incir kurunu deneyin derim Allahin izniyle sifa oluyo o ay hamile kaliniyo eger denemek isteyen olursa detayli yazarim hepimizin yardmcisi olsn rabbim

Hoş geldin canm. Allah yardımcın olsun tutunamamasının sebebi var mı canım.

Birisinin suyu geldi 13 haftalikken kaybettim digerini 18 haftalikken kaybettim rahim agzi yetmezligi olabilir dendi simdi 20 haftalik gebeyim dun serklaj oldum korkuyorum dua edin lutfen

Amin Allah razi olsn canm kurde soyle 7 tane inciri kaynamis suda 20 dk kaynatiyoruz sabah ac karnina 1 bardak suyunu icip incirleri gun icerisinde tuketiyoruz 2 bardaklik cikacak sekilde yaparsan aksam yemegi yemedende bir bardak icmen lazm boyle adet olana kadr 21 gun iciyoruz Allah in izniyle sifa oluyo

nasıl oluyor? bende pco var soğan kürüyle 6 ay önce kalamadım. şimdi yeniden başladım 1 hafta sonra soğan kürü bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…