Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal de geçer mi adetin canımm
benim hep sorunluydu adetim ilk olduğum günde beri 6 ayda 1 falan olurdum haplar kullanırdım sonra hapı bıraktım evlendim kilo verdim normale döndü hap hiç kullanmadım bıraktığım günden beri . uzun bir süredir düzenli idi ama coronadan mıdır stresden midir bu ay 8-9 gün attı gebelik düşünüp hayal kırıklığına uğrayıp üzülmek istemiyorum elbet adet görürüm diye düşünüyorum . test yaptım evde negatifdi . doktora gidicem ama onlarda 3. günü gel dedi adet olamadığım için doktorada gidemedim

Daha olmadın dur deme şimdi böyle gülüm

Canım biiznillah en mübareği ile evlat nasip edecek ALLAH bekle bakalım hiç belli olmaz

Canım adetim 2 gün geçince verdim benim bu zamana kadar yaptığım testlerde 0.100 0.200 0.20 böyle çıkardı bu da acaba dedirtiyor adet olmayışım da acaba dedirtiyor bekleyip göreceğiz
Canım geç döllenme olabilir benim adet günüm du 9 lu bi deger çıktı aynı akşam adet oldum öyle yoğun ağrılı sancılı adett sonra yaklaşık iki hafta sonra açıklık oldum mide bulantım baş dönmem oldu test yaptılar hemen gebeliktendir dediler ama adet oldum dedim ve hamileymisim şimdi miniğim benimle canım darısı başına inşallah sende hamişsindir dikkat et yinede sen hiç belli olmuyo Allah büyük mucuzeni gondermistir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…