- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.641
İnşallah canımÖnümüzdeki aya inşallah güzel haberler alırız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımÖnümüzdeki aya inşallah güzel haberler alırız canım
Hayırlısı olsun canım hakkımızda bizde eşimin iş planı gelsin pazartesi salı gidicez bakalımCuma gününe randevü aldım bana da beyime de gidelim bi bakalım
Ya niye adetin geçmeden test yapıyorsun hayırlısı olsun canımKızlar test yaptım tek çizgi
Kargo gelince heyecan yaptımYa niye adetin geçmeden test yapıyorsun hayırlısı olsun canım
Neyse olsun canım ovulasyon testi mi sipariş ettinKargo gelince heyecan yaptım
Yok canım gebelik testi istemiştimNeyse olsun canım ovulasyon testi mi sipariş ettin
Kuzum bekle bakalım belki adetin gelmez birde öyle yaparsın benimde adete bir hafta kaldı ama ben eminim bu ay olmadıYok canım gebelik testi istemiştim
Bende bunay umutluydum canım ya iyi değerlendirmiştik. İnsan üzülüyor. Belli olmaz canımbelki vardır bebişinKuzum bekle bakalım belki adetin gelmez birde öyle yaparsın benimde adete bir hafta kaldı ama ben eminim bu ay olmadı
İnşallah Allah gönlüne göre versin canımnedense bende ikilemdeyim ne umutlanmak ne umutsazlanmak istemiyorum karışık durumdayım. Rabbim nasip etsin inşallah .
Vakti zamanı var demek ki diye avutuyorum kendimi. İnsan üzülüyor ya. Milyonlarca insan hamile kalabiliyor. Fizyolojimizde olan bişey aslında. Bixim niye böyleBen de durup dururken umutlanmıştım hiç aklımın ucunda yokken ama nasip işte bu işler yapacak bi şey yok
Hoş geldin canm. Allah yardımcın olsun tutunamamasının sebebi var mı canım.Merhaba hanimlar bnde o hastetle yananlardanim ama benm oluyo sukurler olsn ama tutunamiyor dusuyor size bi tavsiyede bulunmak istedim gebe kalmak icin 21 gun incir kurunu deneyin derim Allahin izniyle sifa oluyo o ay hamile kaliniyo eger denemek isteyen olursa detayli yazarim hepimizin yardmcisi olsn rabbim
Allah yardımcın olsun bebişin sana sıkıca tutunsun inşallah. Kürü nasıl yapıyorsun sabah aç karnına mıBirisinin suyu geldi 13 haftalikken kaybettim digerini 18 haftalikken kaybettim rahim agzi yetmezligi olabilir dendi simdi 20 haftalik gebeyim dun serklaj oldum korkuyorum dua edin lutfen
nasıl oluyor? bende pco var soğan kürüyle 6 ay önce kalamadım. şimdi yeniden başladım 1 hafta sonra soğan kürü bitecek.Merhaba hanimlar bnde o hastetle yananlardanim ama benm oluyo sukurler olsn ama tutunamiyor dusuyor size bi tavsiyede bulunmak istedim gebe kalmak icin 21 gun incir kurunu deneyin derim Allahin izniyle sifa oluyo o ay hamile kaliniyo eger denemek isteyen olursa detayli yazarim hepimizin yardmcisi olsn rabbim
nasıl oluyor? bende pco var soğan kürüyle 6 ay önce kalamadım. şimdi yeniden başladım 1 gecmis olsun canm rabbim sifa versin biseyi vesile kilsin saglklica kal ve kucagina al insallah incir kuru 21 gun uygulanir 2 adet arasi adetin son gunu yikantiktan sonra ertesi sabah baslanir 7 adet inciri kaynamis suda 20 dk daha kaynatilir 2 bardak incir suyu cikmasi lazm ona gore ayarlayin suyunu sabah ac karnina bir bardak aksam yemekten once bir bardak olmaz uzere 21 gun icilir hergun yeniden 2 bardaklik yapilmasi lazm icinden cikan incirlerde gun icerisinde tuketilir Allah in izniyle kalirsiniz inslalah
Allah korusun bebisinizi size bağışlasin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah aminBirisinin suyu geldi 13 haftalikken kaybettim digerini 18 haftalikken kaybettim rahim agzi yetmezligi olabilir dendi simdi 20 haftalik gebeyim dun serklaj oldum korkuyorum dua edin lutfen