- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.581
Mucizemm222 canım ALLAH mübarek eylesin huzur sağlık sıhhat evlat bereket ile oturmayı nasip eylesin
Allah razı olsun canlarım amin inşallahHayırlı olsun canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Ay canım yoksa hamile misin ayy heycan yaptım kacirdigim yerler mi olduBenim testte sıkıntı vardı demekki canım kan testinde çıkmamasının başka anlamı yok yani hayırlısı bir dahaki aya biiznillah en mübareği ne ise o olsun
Çizgi kuruma çizgisi ise suya tuttuğunda da gitmesi lazım eğer değilse yani gebelik olabilirBenim testte sıkıntı vardı demekki canım kan testinde çıkmamasının başka anlamı yok yani hayırlısı bir dahaki aya biiznillah en mübareği ne ise o olsun
Öyle sanarak kan verdim negatif çıktı canım anlamadıkAy canım yoksa hamile misin ayy heycan yaptım kacirdigim yerler mi oldu
Canım tamamen mi suya tutucaktım benÇizgi kuruma çizgisi ise suya tuttuğunda da gitmesi lazım eğer değilse yani gebelik olabilir
Ben normal damlatma yerini suya tutmuştumCanım tamamen mi suya tutucaktım ben
Canım 1.20 adete kaç gün kala çıktı yükselme ihtimali var cunkuHmmm benim kan değerim sıfır sayılır yani 1.20 negatif , 5 üstü pozitif değer kabul ediliyor
Tamamen suya tutman lazım canımCanım tamamen mi suya tutucaktım ben
Tuttum az önce sana yszdıktan sonra duruyor çizgi aynı marka testimin diğerinde hiç bi şey yok bembeyaz gördünüz fotoda zatenTamamen suya tutman lazım canım
Canım adetim 2 gün geçince verdim benim bu zamana kadar yaptığım testlerde 0.100 0.200 0.20 böyle çıkardı bu da acaba dedirtiyor adet olmayışım da acaba dedirtiyor bekleyip göreceğizCanım 1.20 adete kaç gün kala çıktı yükselme ihtimali var cunku
Bak sakın adet olmak için ilaç falan içme dur bakalım bi bencede Larka haklı yükselebilirTuttum az önce sana yszdıktan sonra duruyor çizgi aynı marka testimin diğerinde hiç bi şey yok bembeyaz gördünüz fotoda zaten
Tamam içmem canım hiç bi şey bekliyimBak sakın adet olmak için ilaç falan içme dur bakalım bi bencede Larka haklı yükselebilir
Geçer mi normalde de adetinGecikti demekki adetim bu ay hacamatta olmuştum gecikmesi üzdü hayırlısı adet bitikten sonra sülük taktıracağım inşallah
Canım biraz bekle kendi gelirse gelsin bebiş vardır belki tutunmaya çalılıyordur.Gecikti demekki adetim bu ay hacamatta olmuştum gecikmesi üzdü hayırlısı adet bitikten sonra sülük taktıracağım inşallah
Bekle kuzum hayırlısı olsun inşallahTamam içmem canım hiç bi şey bekliyim
Ocak ayından beri 23 24 günü hiç geçmemişti düzene girmiştim hacamat sülük tedavisi ile düzene girmiştiGeçer mi normalde de adetin
Anladım canım çokta takıntı yapmaOcak ayından beri 23 24 günü hiç geçmemişti düzene girmiştim hacamat sülük tedavisi ile düzene girmişti
Acaba yaCanım biraz bekle kendi gelirse gelsin bebiş vardır belki tutunmaya çalılıyordur.
Aynen canım bu konuda kafamı rahat bıraktım derken kafam karıştıAnladım canım çokta takıntı yapma