- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.561
Biiznillah canım benim bomba haber olurBu ay hepimiz güzel haberler versek
Hmmm benim kan değerim sıfır sayılır yani 1.20 negatif , 5 üstü pozitif değer kabul ediliyorKanda 5 üstü bişey çıktı sonra adet oldu adeti bitti. Hamile olduğunu öğrendi
Bende yok canımSelam kızlar nasılsınız özledim sizi bayağı giremedim nasıl gelişmeler var mi
Bende yok canım 12 var dahaSelam kızlar nasılsınız özledim sizi bayağı giremedim nasıl gelişmeler var mi
Sen ne durumdasınSelam kızlar nasılsınız özledim sizi bayağı giremedim nasıl gelişmeler var mi
Selam canım hamd olsun iyiyiz net bi gelişme yok kimsedeSelam kızlar nasılsınız özledim sizi bayağı giremedim nasıl gelişmeler var mi
Asıl yaptınız kürü bal tarçin kürü nü ?Bende çörekotu bal tarçın kürünü yaptım canım bende lekelenme yaptı sonra regl oldum birde soğan kürüne başlamıştım ama tamamlayamadim
Sağol canım iyiyiz sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Aaa sağol canım bilmiyordum gelişmelerden haberdar et bizi inşallah vesilen olur senindeAsıl yaptınız kürü bal tarçin kürü nü ?
Bir de şunu sölemek istiyorum bende 1 bçk yıldır evliyim yaklaşık 10 aydır deniyoruz hala bi gelişme olmadı malesef ama kardeşim bu covid virüsüne iyi geliceni düşündüğü sumaklı suyu içmiş ve sonrasında hamile kaldı öğrendikki kadınlık hormonlarına da faydası varmış bnde başladım şimdi sumaklı su bilginiz olsun
Bende iyiyim hamd olsun güzel gelişmeler yaşandı bende de ev alacağız Allah in izniyle kredi işlemlerini halledecek eşimSağol canım iyiyiz sen nasılsın
İnşallah canım hepimizinAaa sağol canım bilmiyordum gelişmelerden haberdar et bizi inşallah vesilen olur seninde ❤
Hayırlı olsun canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinBende iyiyim hamd olsun güzel gelişmeler yaşandı bende de ev alacağız Allah in izniyle kredi işlemlerini halledecek eşim
İnşallahÇok yenisin olur inşallah canım en kısa zamanda
İnşallah yaaBu ay hepimiz güzel haberler versek
Benim testte sıkıntı vardı demekki canım kan testinde çıkmamasının başka anlamı yok yani hayırlısı bir dahaki aya biiznillah en mübareği ne ise o olsunAhsen555 canım su damlattım henüz değişiklik yok anca eve geldim