- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.541
İki test aynı marka olmasa dicem testten Teste fark var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde tam tersi olur bide şaşırdım.İki test aynı marka olmasa dicem testten Teste fark var
Yap canım haber et sonraÇıktım evden eve gidince yapayım bi canım atmadım onları
Tamam canımYap canım haber et sonra
Bekleyelim inşallah hamilesinAynen ya canım ben de şaşırdım dün akşam o derece sancım olması vs ne bilim aklım karışık yani
Hayalden bile öte kafadan attım derken yine deli gibi düşünmeye başladım bir kere de boş gebeliğim oldu 2 yıl önce ondan dolayı sevinmeye de korkarım yani şuan karışığım bayaBekleyelim inşallah hamilesin ❤
Amin kuzum tabiki hayrlısı olsun belki geç döllenme yeni yeni artıyor belki dur bakalımKanda çıkmaması anlık şok etkisi gibi oluyor o tek çizgiyi görmek gibi bilirsiniz ne bilim kızlar hayırlısı en mübareği olsun hakkımızda
5 6 aydirNe kadar süredir istiyordun canım
İnşallahİnşallah bebistendir
Çok yenisin olur inşallah canım en kısa zamanda5 6 aydir
Aslında larkanın da böyle karışık bişeyler olmuştu dediğin gibi yeni artıyor olabilirAmin kuzum tabiki hayrlısı olsun belki geç döllenme yeni yeni artıyor belki dur bakalım
Evet canım öyle olmuştu sıra bize geliyor insallahAslında larkanın da böyle karışık bişeyler olmuştu dediğin gibi yeni artıyor olabilir
Öyle mi haberim yok canım ne olmuştu acaba Larka cım kısacık özet geçseAslında larkanın da böyle karışık bişeyler olmuştu dediğin gibi yeni artıyor olabilir
Kanda 5 üstü bişey çıktı sonra adet oldu adeti bitti. Hamile olduğunu öğrendiÖyle mi haberim yok canım ne olmuştu acaba Larka cım kısacık özet geçse
Gelince ayrıntılı anlatır sanaÖyle mi haberim yok canım ne olmuştu acaba Larka cım kısacık özet geçse
Valla güzel olur canımBu ay hepimiz güzel haberler versek