Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun canım yok yapamıyorum zaten. Suyu biraz çoğalt bakalım

selam kızlar baya uzak kalmışım topicten diyet yapıyorsunuz sanırım ben de eşime yaptırıyorum...Her gün yürüyor musunuz? O da hem göbek eritir hem yumurta geliştiriyor...Bu arada kahve hamilelik sürecinde tavsiye etmem

Bizim burda her gün yağmur yağıyor canım yürüyemiyorum. En kısa zamanda başlamamız lazım.günde 1 fincandan bişey olur mu

Bizim burda her gün yağmur yağıyor canım yürüyemiyorum. En kısa zamanda başlamamız lazım.günde 1 fincandan bişey olur mu

canım inan bilmiyorum sadece iyi değil diye biliyorum bi araştır istersen daha net bilgi almak önemli :) yürüyüş yapmaya başlayın kızlar çalışmıyorsanız tabi... ben yürümeye başladım stresi de alıp götürüyor kafa boşaltıyor insan..

Ramazandan önce her gün yürüyordum canım bende. Çok iyi oluyor dediğin gibi. Fitness yapıyorum evde o da iyi geliyor

Kızlar nasılsınız adetim geçti Ocak’tan beri düzenli idi 4 5 gün önce test yaptım negatifti aynı testten bi tane daha vardı dün değil önce ki akşam onu yaptım negatif diye çöpe attım sabah çöpü boşaltırken en son yaptığım testin silik çizgi olduğunu gördüm. Aklım karıştı dün akşam yürüyüşe gitmiştim aşırı bi sancı çektim geceye kadar aklımı karıştıran şu: ikisi de aynı marka test biri günler geçmesine rağmen net tek çizgi diğerinde ise pembe ince ikinci çizgi bugün kan verdim 1.20 gebelik yok yani düzenim yine mi bozuldu yorumlarınız nedir kızlar

Hiç bilemedimki canım. Bir kaç gün sonra yine mi yapsan. Bariz çizgi var aslında kanda çıkmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…