- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.521
Doğru diyorsun canım yok yapamıyorum zaten. Suyu biraz çoğalt bakalımCanım bence biraz daha ver öyle spora başla belinede çok yüklenmiş olmazsın. Ben bu ara suda içmiyorum canım istemiyor. Normal zamanda en az 2 litre içerim. Şimdi bir litre içemiyorum ödemde yapıyor vucudum öyle olunca
Sen sabahları kahvaltıdan önce kahve içiyor musun.Doğru diyorsun canım yok yapamıyorum zaten. Suyu biraz çoğalt bakalım
Yok canım benim pek kahve alışkanlığım yok günde bir fincanım var onunda sabah hayatta içmemSen sabahları kahvaltıdan önce kahve içiyor musun.
Bende dün başladım içmeye. Sabah içiyorlar ya metabolizma fazla mı çalışıyor acabaYok canım benim pek kahve alışkanlığım yok günde bir fincanım var onunda sabah hayatta içmem
Olabilir canım tokluk hissi veriyormuş hemdeBende dün başladım içmeye. Sabah içiyorlar ya metabolizma fazla mı çalışıyor acabavideokarda hep kahve içiyorlar
İyiyim canım sen nasilsin bugün çok yogundum ondan ancak girebildim var mı yeni haberlerGünaydınnnnnasılsın canım
İyiyim canım adet sancılarım başladıİyiyim canım sen nasilsin bugün çok yogundum ondan ancak girebildim var mı yeni haberler
Bizim burda her gün yağmur yağıyor canım yürüyemiyorum. En kısa zamanda başlamamız lazım.günde 1 fincandan bişey olur muselam kızlar baya uzak kalmışım topicten diyet yapıyorsunuz sanırım ben de eşime yaptırıyorum...Her gün yürüyor musunuz? O da hem göbek eritir hem yumurta geliştiriyor...Bu arada kahve hamilelik sürecinde tavsiye etmem
Bizim burda her gün yağmur yağıyor canım yürüyemiyorum. En kısa zamanda başlamamız lazım.günde 1 fincandan bişey olur mu
Ramazandan önce her gün yürüyordum canım bende. Çok iyi oluyor dediğin gibi. Fitness yapıyorum evde o da iyi geliyorcanım inan bilmiyorum sadece iyi değil diye biliyorum bi araştır istersen daha net bilgi almak önemli :) yürüyüş yapmaya başlayın kızlar çalışmıyorsanız tabi... ben yürümeye başladım stresi de alıp götürüyor kafa boşaltıyor insan..
Hiç bilemedimki canım. Bir kaç gün sonra yine mi yapsan. Bariz çizgi var aslındaKızlar nasılsınız adetim geçti Ocak’tan beri düzenli idi 4 5 gün önce test yaptım negatifti aynı testten bi tane daha vardı dün değil önce ki akşam onu yaptım negatif diye çöpe attım sabah çöpü boşaltırken en son yaptığım testin silik çizgi olduğunu gördüm. Aklım karıştı dün akşam yürüyüşe gitmiştim aşırı bi sancı çektim geceye kadar aklımı karıştıran şu: ikisi de aynı marka test biri günler geçmesine rağmen net tek çizgi diğerinde ise pembe ince ikinci çizgi bugün kan verdim 1.20 gebelik yok yani düzenim yine mi bozuldu yorumlarınız nedir kızlar
Anlamadım canım ben de bi şey yakın arkadaşlarım baskı yaptı kan ver kan ver baksana çizgi var vs ama kanda çıkmadı ciddenHiç bilemedimki canım. Bir kaç gün sonra yine mi yapsan. Bariz çizgi var aslındakanda çıkmamış.
Adet olmazsan bir kaç gün sonra tekrar bir test yapalım bakalım canımAnlamadım canım ben de bi şey yakın arkadaşlarım baskı yaptı kan ver kan ver baksana çizgi var vs ama kanda çıkmadı cidden
Canım çizgi de baya belli ama şaşırdım bişey kullanma adet olmazsan bir daha test yap 2 3 gün daha bekle bakalım
Adet olmazsan bir kaç gün sonra tekrar bir test yapalım bakalım canım
Canım çizgi de baya belli ama şaşırdım bişey kullanma adet olmazsan bir daha test yap 2 3 gün daha bekle bakalım
Çıktım evden eve gidince yapayım bi canım atmadım onlarıÇizgi olan testin varya onu suya tutsana gidiyor mu bakalım